ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΓΛΥΦΤΗΣ !!! Ασφαλιστικό συμβόλαιο για τους 2.251 εργαζόμενους της ΕΡΤ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ…!!!

Ασφαλιστικό συμβόλαιο για τους 2.251 εργαζόμενους της ΕΡΤ
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΓΛΥΦΤΗΣ !!!
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ… ΤΙ ΩΡΑΙΑ…!!! ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ…;;

Διαδικασίες για την υπογραφή ομαδικού ασφαλιστικού συμβολαίου υγείας για τους εργαζομένους της ξεκίνησε η διοίκηση της ΕΡΤ.

Μάλιστα, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση, είναι η πρώτη φορά μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ που προβαίνει σε αυτή την ενέργεια.

Δείτε την ανακοίνωση στο site της ΕΡΤ


Πρόκειται για ασφάλεια ευρείας νοσοκομειακής περίθαλψης (έξοδα δωματίου, χειρουργείου, ιατρικών υλικών, αμοιβές ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, έξοδα επείγουσας μεταφοράς και αερομεταφοράς), νοσοκομειακό και χειρουργικό επίδομα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, επίδομα τοκετού και μητρότητας, καθώς και έξοδα ετησίου ελέγχου υγείας


Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΡΤ:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ εκκίνησε τις διαδικασίες για την υπογραφή ομαδικού ασφαλιστικού συμβολαίου υγείας για το προσωπικό της εταιρείας, στο πλαίσιο των ενεργειών για την εξασφάλιση ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος. Ήδη για το σκοπό αυτό ελήφθη από τις 22.12.2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ που η διοίκηση της εταιρείας προβαίνει σε αυτή την ενέργεια, καθώς η συγκεκριμένη παροχή είχε διακοπεί με το βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ και δεν επανήλθε μέχρι σήμερα.

Μέσω της προβλεπόμενης από τον νόμο ανοικτής μειοδοτικής διαδικασίας, ο ανάδοχος υποχρεούται να παράσχει στο σύνολο του προσωπικού της ΕΡΤ – 2.251 άτομα – ασφάλεια ευρείας νοσοκομειακής περίθαλψης (έξοδα δωματίου, χειρουργείου, ιατρικών υλικών, αμοιβές ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, έξοδα επείγουσας μεταφοράς και αερομεταφοράς), νοσοκομειακό και χειρουργικό επίδομα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, επίδομα τοκετού και μητρότητας, καθώς και έξοδα ετησίου ελέγχου υγείας».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Δεν μας λέτε ρε ΛΑΜΟΓΙΑ πόσα θα πληρώνει ο Ελληνικός λαός για τα ΣΥΡΙΣΟΠΟΥΛΑ , ο υπόλοιπος Ελληνικός λαός είναι υγιέστατος και δεν χρειάζεται καμία περίθαλψη , άστο να πεθάνει .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα κομματόσκυλα να είναι καλά που θα μας ξαναψηφίσουν...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΙΣΤΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΥΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΔΙΑ? ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ 100 ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΠΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΛΑΝΙΑΡΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2018 ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΞΑΚΟΥΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΓΜΑΙΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΩΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΕΤ3 ''ΚΥΡΙΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ''? ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ? ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ? ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ? (ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]