Αποκάλυψη σοκ για τον βιαστή της 16χρονης - Ποιος την "έβγαζε στο κλαρί" από 4 ετών

Την απόλυτη φρίκη ζούσε εδώ και χρόνια μία 16χρονη, την οποία αρχικά εξέδιδε η οικογένειά της και στη συνέχεια ένας άνδρας από το Πακιστάν, την φυλάκισε στο σπίτι του, αφήνοντάς την έγκυο.


Ο 34χρονος συνέχισε να παρενοχλεί την ανήλικη ακόμα και όταν εκείνη φιλοξενήθηκε σε σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού», μέχρι να συλληφθεί, ύστερα από παρέμβαση του Κώστα Γιαννόπουλου.

Με τη βοήθεια των ψυχολόγων από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η 16χρονη προσπαθεί πλέον να βρει τον εαυτό της και να ξεπεράσει τη φρίκη που έζησε τα τελευταία 12 χρόνια.

Σε ηλικία τεσσάρων ετών οι γονείς της την έσπρωξαν στην επαιτεία, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησαν να την εκδίδουν. Τότε ήταν που ο 34χρονος από το Πακιστάν την πήρε στο σπίτι του ενώ το 2016 την άφησε έγκυο. Η αλήθεια ξεκίνησε να αποκαλύπτεται όταν μωρό και ανήλικη μητέρα χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα. Το μωρό μεταφέρθηκε στο κέντρο βρεφών Μητέρα, ενώ η 15χρονη τότε βρήκε καταφύγιο στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ύστερα από την προσωπική παρέμβαση του Κώστα Γιαννόπουλου κινήθηκαν οι διαδικασίες, ο αρμόδιος δικαστικός λειτουργός εξέδωσε ένταλμα και ο 34χρονος συνελήφθη.

Δείτε το βίντεο του Alpha.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]