Η Σύζυγος Βγενόπουλου Πήρε 120 Εκατ. Δολ.

Η σύζυγος του θανόντα Ανδρέα Βγενόπουλου, η κυρία Αρετή Σουβατζόγλου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, το τελευταίο διάστημα πούλησε 7 καράβια της ναυτιλιακής εταιρείας
που της είχε μεταβιβάσει λίγους μήνες πριν τον θάνατο του ο επιχειρηματίας και τώρα την «ψάχνουν» τα παιδιά του. Και αυτό γιατί, όπως έγραφε προσφάτως και το περιοδικό Crash, υπάρχει δικαστική διαμάχη της κυρίας Σουβατζόγλου με τα παιδιά του που διεκδικούν την νόμιμη μοίρα.

Ο πόλεμος των κληρονόμων έχει ξεκινήσει από σχεδόν από την ημέρα του θανάτου του επιχειρηματία όταν η κυρία Ρίτα άλλαξε τις κλειδαριές του σπιτιού και δεν επέτρεπε στα δύο παιδιά του την Μελίνα και τον Φίλιππο ούτε καν να μπουν στο σπίτι λέγοντας τους «ο μπαμπάς σας πέθανε φτωχός». Το οικογενειακό περιβάλλον όμως του επιχειρηματία παρά τις δικαστικές εκκρεμότητες που είχε στο τέλος και την συρρίκνωση των δραστηριοτήτων του, γνώριζε ότι υπάρχει αρκετή «θαμμένη» περιουσία στο εξωτερικό.

Έτσι τα δύο παιδιά του έχουν απευθυνθεί σε γνωστά δικηγορικά γραφεία τα οποία αναζητούν το θησαυρό Βγενόπουλου. Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα η κ. Σουβατζόγλου έχοντας στην κατοχή της ( αφού της την είχε γράψει ο Ανδρέας Βγενόπουλος) την ναυτιλιακή εταιρεία Bariba Corporation, ώστε να διασωθεί τμήμα της περιουσίας του από τους οικονομικούς ελέγχους που γινόντουσαν στον όμιλο MIG, πούλησε 7 καράβια στην τιμή των 120 εκατομμυρίων δολαρίων. Πριν προλάβουν και οι υπόλοιποι κληρονόμοι να διεκδικήσουν οτιδήποτε.

Να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος, ο γιος του Ανδρέα Βγενόπουλου, λίγο πριν τον θάνατο του πατέρα του είχε ολοκληρώσει τα ναυτιλιακά και προορίζονταν για να αναλάβει την εταιρεία. Τώρα πάντως πρέπει να βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση, αφού το καλοκαίρι αποκαλύφθηκε ότι δούλευε στην Μύκονο σε μαγαζί με λουκουμάδες, ενώ φέρεται να φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι. 
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]