Βόμβες Τριανταφυλλόπουλου: «Θα ασκηθεί αναίρεση για το κακούργημα της Εγκληματικής που απαλείφθηκε»

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε πως η εισαγγελία του Αρείου Πάγου πρόκειται να ασκήσει αναίρεση για τα κακουργήματα της Εγκληματικής, που απαλείφθηκαν.


Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 μίλησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, σχολιάζοντας το βούλευμα του συμβουλίου εφετών και την παραπομπή του Βαγγέλη Μαρινάκη σε δίκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως σύμφωνα με πληροφορίες του θα ασκηθεί αναίρεση για τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης, που απαλείφθηκαν.

Αναλυτικά

Για τη στάση του Κωνσταντίνου Σταμαδιάνου, ο οποίος μειοψήφισε: «Έπρεπε να αυτοεξαιρεθεί ο Σταμαδιάνος και οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι θα περάσει από πειθαρχικό γιατί σε 28 κατηγορουμένους δεν βρήκε τίποτα. Δεν μπορεί δύο δικαστές να βρίσκουν αδικήματα και αυτός να μη βρίσκει κανένα; Είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάτι συμβαίνει».

Για το δικαίωμα της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου να ασκήσει αναίρεση: «Θα υπάρξει αναίρεση από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τα κακουργήματα που παρελήφθησαν. Μιλώ για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Το κακούργημα αυτό απαλείφθηκε και θα επανεξεταστεί. Γενικότερα η όλη απόφαση ήταν περίεργη σε σχέση με το πρώτο βούλευμα που είχε εκδοθεί».

Για το αν θα αποδοθεί η δικαιοσύνη: «Η νομική επιστήμη δεν αναγνωρίζει περί δικαίου αίσθημα αλλά περί δικαίου συνείδηση. Την περί δικαίου συνείδηση επικαλούμαι διότι αυτό που συμβαίνει με τα αδικήματα για το ποδόσφαιρο είναι πολύ μικρό σε σχέση με τη μπόρα που έρχεται σχετικά με το Νοοr 1»
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]