Υπουργός απείλησε τροχονόμο - καταγγελία αστυνομικού

Αναδημοσιεύουμε από τον προσωπικό λογαριασμό του Φωτεινού Παγιαύλα στο Facebook: Όπως πληροφορούμαι πεζός τροχόνομος ρύθμιζε τη κυκλοφορία.
Τα σήματα του τροχονόμου δεν ήταν αρεστά σε Υπουργό της Κυβέρνησης, ο οποίος του ζήτησε το λόγο εις διπλούν. Επειδή και τις δυο φορές είτε δεν καταλάβαινε είτε δε δεχόταν τις εξηγήσεις του τροχονόμου, ο Υπουργός ζήτησε και πήρε το μητρώο του και του έδωσε την υπόσχεση: «θα τα πούμε».
Μόνο και μόνο αυτή η συμπεριφορά είναι προσβλητική, ασεβής και δείχνει και άγνοια Νόμου (εν προκειμένω του ΚΟΚ). Αναμένουμε τις τυχόν περαιτέρω ενέργειες του Υπουργού.

Σημείωση: Το άρθρο 3, παρ. 1 του ΚΟΚ αναφέρει «Αυτοί που χρησιμοποιούν τις οδούς υποχρεούνται να συμμορφώνονται αμέσως με τις πιο κάτω υποδείξεις και σήματα που δίνουν οι τροχονόμοι όταν ρυθμίζουν τη κυκλοφορία...» και απαριθμεί περιπτώσεις. Η παρ. 2 του ίδιου άρθρου αναφέρει «Οι τροχονόμοι, όταν οι ανάγκες της κυκλοφορίας απαιτούν αυτό, μπορούν να επιβάλουν επιτάχυνση ή επιβράδυνση της κυκλοφορίας ως και διακοπή ή αλλαγή πορείας οχημάτων ή πεζών.»_

πηγη
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]