Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ – “Μαύρα” Νίκο Χατζηνικολάου, “μαύρα” Γιώργη Τράγκα;

Προκάλεσε πολύ μεγάλη αίσθηση το άρθρο μου: «Τα “μαύρα”, ο Ρουμπάτης, ο Βαξεβάνης, ο Χατζηνικολάου, ο Τράγκας και…», όπου καταγράφονταν αναφορές από την επαγγελματική δραστηριότητα του δημοσιογράφου Νίκου Ρούσση! Ιδιαίτερα το ενδιαφέρον προκάλεσε το σημείο στο οποίο έλεγε: «Εγώ, πάντως, τον μισθό μου τον έπαιρνα, τα λεφτά με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών τα έπαιρνα, αλλά δεν αισθανόμουν καθόλου καλά, όταν στηνόμουν στην ουρά μαζί με τον Κακαουνάκη, τον Τράγκα, τον Χατζηνικολάου, τον Κούλογλου (σ.σ. Ο Στέλιος Κούλογλου είναι σήμερα ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, “χτυπώντας” με τους συντρόφους του την φοροκλοπή) και άλλους, για να πάρω τις 100 χιλιάδες δραχμές “μαύρα” από τη “μαύρη” σακούλα που τα έβγαζε μια πολύ όμορφη και σέξι γκόμενα που ήτανε επικεφαλής στο λογιστήριο του Αλαφούζου…»!

Αυτές οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες, που προκάλεσαν την μήνη του Νίκου Ρούσση που έγραψε: «Τι με ρωτάς “εμπιστευτικά” και καλά στο ινμποξ, ρε παπάρα αν έχω στοιχεία, που ν΄ αποδεικνύουν ότι τα παίρνανε μαύρα από τον Αλαφούζο, ο Καρτερός, ο Χατζηνικολάου ή ο Βαξεβάνης. Κάθε 25 του μηνός τους έβλεπα, να κάθονται στη σειρά και να περιμένουν την “γκομενάρα” του λογιστηρίου στο Σκάϊ, να τα βγάζει από τη… μαύρη σακούλα, να τα μετράει και να τους τα δίνει στα χέρια.

Κακαουνάκης, Τράγκας, Κούλογλου, Ρουμπάτης, Βαξεβάνης, Καρτερός, Χατζηνικολάου, Στάη, Κιμπουρόπουλος, Μαλέλης, ήτανε πρώτοι στη σειρά γιατί παίρνανε τα πολλά.

Κάποιοι άλλοι, όπως εγώ, που είχαν υποχρεωθεί να παίρνουνε το 1/3 των χαμηλών αποδοχών τους μαύρα, είμαστε οι τελευταίοι στη σειρά.

Τι άλλα στοιχεία θες ρε παπάρα, εισαγγελέας είσαι;»!

Μετά διερωτάστε – αν συμβαίνει αυτό – γιατί ο Αλαφούζος είναι πρώτος στη λίστα των Paradise Papers! Τα παραπάνω είναι αποδεικτικά της φοροκλοπής του! Όπως και όλων εκείνων των μεγαλο-δημοσιογράφων – που εσείς τους δημιουργήσατε εμπιστευόμενοι τις παπαρολογίες τους – που μας τσαμπουνάνε πως είναι υπέρμαχοι στο κυνήγι της φοροδιαφυγής και της φοροκλοπής, όταν εκείνοι οι ίδιοι είναι πρωταθλητές του εν λόγω αθλήματος!

Έλεος πια!!

Ανδρουλάκης – Καϊλή πάνε χέρι – χέρι

Λάβαμε αρκετά επαινετικά σχόλια για το άρθρο μου – παρέμβαση: Ο Ανδρουλάκης θα τολμήσει ρήξη με το κατεστημένο Λαλιώτη; Το οποίο αναφερόταν στις εκλογές στην Κεντροδεξιά! Στο οποίο άρθρο ανέφερα μεταξύ των άλλων: Με ό,τι πιο παλιό και τη γνωστή καμαρίλα του ΠΑΣΟΚ πορεύεται πλέον η Φώφη. Με Λαλιώτη, Παπανδρέου, Πρωτόπαπα, Όθωνα, Ρέππα, Γείτονα, Τσούρα, Παπαϊωάννου, Ραγκούση, Καρχιμάκη και λοιπούς Παπανδρεϊκούς και Γεννηματικούς. Στο κάτω – κάτω, όταν ακούς ότι ο Γιώργος Παπανδρέου στηρίζει Φώφη τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψηφίσεις οτιδήποτε άλλο. Κι όταν βλέπεις τον Ραγκούση να κλείνει συμφωνίες με τη Φώφη τότε λες «δεν είναι δυνατόν. Αυτό το Κόμμα είναι πεθαμένο»!

Μέσα στα πολλά σχόλια, υπήρχε και ένα ενός φίλου που μου υπενθύμισε πως η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή έκανε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη!

Και θα πρέπει να σημειωθεί ιδιαίτερα πως, η Εύα Καϊλή στις ευρωεκλογές είχε συγκεντρώσει 122 χιλιάδες σταυρούς, έναντι 113 χιλιάδων του Νίκου Ανδρουλάκη!

Όπερ σημαίνει, μια τεράστια βοήθεια προς το Νίκο Ανδρουλάκη! Δηλαδή πως, η κ. Καϊλή είναι συμμέτοχος του ποσοστού του 43,25% που έλαβε ο κ. Ανδρουλάκης στις εσωκομματικές διαδικασίες της κεντροαριστεράς…

Συμφωνωωωωωωωωωωώ…

Αμερικανική νότα για τρομοκρατικό χτύπημα

Δημοσιεύσαμε προχθές κατ΄ αποκλειστικότητα μια ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσαν οι ΗΠΑ και πιστεύουμε ότι έχει μεγάλη σχέση με τους ταπεινωτικούς ελέγχους που δέχονται οι Έλληνες ταξιδιώτες στα γερμανικά αεροδρόμια!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, λοιπόν, εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία που αφορά τους αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται ήδη ή σχεδιάζουν να ταξιδέψουν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, ώστε να είναι υποψιασμένοι για πιθανά τρομοκρατικά χτυπήματα! Αυτή η ταξιδιωτική οδηγία έχει ισχύ από 17 Νοεμβρίου 2017 έως 31 Ιανουαρίου 2018!

Επισημαίνεται ιδιαίτερα η Ελλάδα, αφού τρομοκρατικά χτυπήματα έχουν δεχτεί η Ρωσία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Αγγλία, η Ισπανία και άλλες χώρες!

Αυτές οι νέες επιθέσεις σχεδιάζονται από το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ!

Ταυτόχρονα υπενθυμίζεται πως πέρυσι στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου είχαμε τρομοκρατικό χτύπημα! Όπως και την πρωτοχρονιά σε νυχτερινό κλαμπ της Κωνσταντινουπόλεως!

Σημειώνεται στην αμερικανική νότα πως, οι τρομοκράτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εξελιγμένες συσκευές επιθέσεων, όπως μικροσκοπικά όπλα που είναι δύσκολο να ανιχνευτούν και να εντοπιστούν!

Γι΄ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους, στις μετακινήσεις σε αεροδρόμια, σταθμούς τρένων, μουσεία, μεγάλα εμπορικά κέντρα και όπου γίνεται μεγάλη μάζωξη πολιτών!!

ΣΥμμορία ΡΙΖοσπαστών Αναρχοάπλυτων

Το είδαμε και αυτό!

Βράβευσαν στο Παρίσι τον Αλέξη Τσίπρα με το βραβείο (άκουσον – άκουσον) του «πολιτικού σθένους»!

Ε βέβαια! Αφού σκύβει καλά τη μέση σε όλα τα κελεύσματα και τις προσταγές των Δυτικών “Συμμάχων” μας! Αφού έχει διαμελίσει την Ελλάδα και έχει φτωχοποιήσει τον ελληνικό λαό!

Εμ δε! Πήρε στο παρελθόν βραβείο και ο Γιωργάκης Παπανδρέου, δε θα πάρει ο Αλέξης Τσίπρας;

Όμως, φοβάμαι πως θα έχει θυμώσει ο Αντώνης Σαμαράς γι΄ αυτό τελευταία είναι πολύ μουτρωμένος και κάνει εξώδικα! Ο νοών, νοείτο…

Παρακάτω, δημοσιεύω τη βράβευση Τσίπρα από το ελληνικό διαδίκτυο!!

Η δημοσίευση στην ΕΩ

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
loading...

1 thought on “Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ – “Μαύρα” Νίκο Χατζηνικολάου, “μαύρα” Γιώργη Τράγκα;

  1. χατζηνικολαου……την πεμπτη στην εκπομπη του στο ραδιοφωνο…μαζι με τον δελατολα…σφυροκοπησαν ασχημα τον αυγενακη για κανενα τεταρτο…χωρις να σκεφτουν τις συνεπειες….και μαλον αρωστησε την παρασκευη και δεν τον ακουσαμε καθολου…τωρα θα βγει ο μαγκας την δευτερα και θα ζαλιζει τον ερωτα με την σοβαροτητα που τον κατεχει…πιο νωρις ομως μας εχουν παρει χαμπαρι οτι μνημη μας κραταει το πολυ 24 ωρες…καλη συνεχεια συνελληνες..

Comments are closed.