Δήμος Περιστερίου: Προκήρυξαν διαγωνισμό για τα... δικά τους παιδιά και τον ανέβασαν στη «Διαύγεια»!

«Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; Αλλιώς προσάρμοσέ το»: η φράση που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, και τους συνεργάτες του


«Ελλάς το μεγαλείο σου!». Μόνο αυτό θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς και να αναφωνήσει, βλέποντας το έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» και αφορά στην προκήρυξη διαγωνισμού από τη δημοτική αρχή Περιστερίου, για την προμήθεια αδρανών υλικών.


Και αυτό γιατί το εν λόγω έγγραφο εκθέτει ανεπανόρθωτα τους αρμόδιους του δήμου, εξαιτίας μίας... μικρής, αλλά σημαντικής «παράλειψης».
Στην 8η σελίδα, υπό τον τίτλο «Τεχνική Ικανότητα και Επαγγελματική Ικανότητα», όπου περιγράφεται πώς «αποδεικνύεται η τεχνική ικανότητα», έχει -ατυχώς για τους συντάκτες- «ξεχαστεί» η εξής φράση: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; Αλλιώς προσάρμοσέ το»!
Ατυχώς για τον αποκαλούμενο και «τσάρο των δημάρχων», Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος διανύει την τέταρτη θητεία του στον δημαρχιακό θώκο του Περιστερίου, οι... αφηρημένοι συνεργάτες του «ξέχασαν» να αφαιρέσουν από το έγγραφο την επίμαχη φράση... εσωτερικής συνεννόησης, προκειμένου η προμήθεια να ανατεθεί στα... «δικά τους παιδιά».


Δείτε ολόκληρο το έγγραφο εδώPost A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]