ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Αμβρόσιος προέβη στην ακόλουθη Δήλωση:
          «Εκφράζω την αγανάκτηση της ψυχής μου προς τρεις κατευθύνσεις:

1. Προς τον Υπουργό της α-Παιδείας και αμορφωσιάς κ. Κωνστ. Γαβρόγλου για ένα ακόμη «θαύμα», που συνετελέσθη  κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο αυτό της αμαρτίας και της αμορφωσιάς:
 Από τον Ημερήσιο Τύπο πληροφορηθήκαμε, ότι προσφάτως απεβίωσεν ο Ιωάννης Παντής, Γενικός Γραμ-ματεύς του Υπουργείου Παιδείας. Το αμαρτωλό αυτό Υπουργείο, λοιπόν, σκέφθηκε και αποφάσισε να αναβλη-θή, δηλ. να μη πραγματοποιηθή εφέτος στο Υπουργείο Παιδείας, ο καθιερωμένος εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940 για το προσωπικό του Υπουργείου σε ένδειξη πένθους!!!! Εξέδωσε, λοιπόν, το κατάπτυστο υπ’αριθμ. ΥΣ191/ΓΔ3/11.10.2017 υπηρεσιακό έγγραφο, όπου αναφέ-ρονται τα εξής: «Σε ένδειξη πένθους, ο καθιερωμένος εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Υπουργείο δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος»!!!
        Τι και άν αντέδρασε ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας, τι και άν υποστήριξε, και πολύ ορθώς, ότι «ο εορτασμός της εθνικής επετείου δεν είναι μια παροχή προς τους πολίτες ενός ευαρεστούμενου         “ηγέτη“, αλλά υποχρέωση μνήμης και τιμής όλων μας σε αυτούς, που έπεσαν στα πεδία των μαχών για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και πανανθρώπινα αγαθά! Αυτό είναι δικαίωμα και δεν το επαιτούμε από ΚΑΝΕΝΑΝ»!!! (βλ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ, 28-29.10.2017, σελ. 6)
Ο γυιός του γάβρου, (ἐτσι μεταφράζεται το Γαβρόγλου), και για την καταστροφή της Ελληνορθο-δόξου παραδόσεως διορισμένος Υπουργός της Παιδείας όλα αυτά τα έγραψε στα παληά του τα παπούτσια!  Τα μόνα, που τον ενδιαφέρουν, είναι το μουστακάκι του και το Κόμμα των ΣΥΡΙΖΑ! Θεέ μου, Σε παρακαλώ: ξερίζωσέ τους σύριζα, δηλ. από τη ρίζα, όπως το λέγει και το όνομά τους, για να σωθούν και η Ελλάδα μας και η Ορθοδοξία μας!
Έτσι, λοιπόν, σήμερα, δηλ. στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ, τα άτομα τοποθετούνται πάνω από το Έθνος! Το πένθος για ένα οσονδήποτε εξαίρετο άνθρωπο της Ελληνικής Κοινωνίας τίθεται πάνω από το οφειλόμενο  εθνικό πένθος για τις αναρίθμητες στρατιές των υπέρ της Πίστεως και της Πατρίδος πεσόντων, ώς και την απόδοση τιμών στις μυριάδες των Ηρώων του Αλβανικού έπους!!!! Ο θάνατος ενός Κρατικού Υπαλλήλου, όσον σπουδαίος και εάν ήταν αυτός ο άνθρωπος, τίθεται πάνω από το χρέος  αποδόσεως Τιμής και σεβασμού στους Ήρωες του Έθνους!  Η μνήμη ενός θνητού, καλού ίσως υπαλλήλου, τίθεται σε προτεραιό-τητα έναντι του Έθνους! Για το χατήρι του καταφρονείται η συντήρηση της Εθνικής Μνήμης!
          Βλέπετε, εάν αντί της εθνικής μας εορτής  ήταν το Μνημόσυνο ενός αριστερού, π.χ. του Μπελογιάννη, τότε δεν θα γινόταν αναβολή του Μνημοσύνου Μπελογιάν-νη και όλων των άλλων σχετικών εκδηλώσεων εξ αιτίας του θανάτου ενός Κρατικού Υπαλλήλου!
Έλληνες, ξυπνείστε!

2. Το δεύτερο πολιτικό πρόσωπο, προς το οποίον θα ήθελα να απευθύνω τον αποτροπιασμό μου και την αγανάκτηση της ψυχής μου είναι ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Μπουτάρης. Ο Δήμαρχος της μεγάλης πόλεως της Θεσσαλονίκης,  με τις πλούσιες Ελληνοχριστιανικές Παραδόσεις, η πόλις του Μεγαλο-μάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, βεβηλώνεται από τον Δήμαρχο Μπουτάρη! Από ένα ευτελές ανθρωπάκι του Δημόσιου βίου, που αποτόλμησε και είπε: «Δεν θα παραστώ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, διότι οι εθνικές παρελάσεις είναι αποτέλεσμα ταξικών παραδόσεων»! Και «Η μαθητική παρέλαση μοιάζει με ρεμπέτ ασκέρι»!!!!
Με τόν τρόπο αυτό προσέβαλε:
Ø     την μνήμην των Ηρώων του Αλβανικού Έπους!
Ø      το εθνικό φρόνημα των απανταχού Ελλήνων!
Ø     και τέλος, περιφρόνησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Οποίον έγραψε στα παληά του τα παπούτσια! Ως Δήμαρχος, εκ του Πρωτοκόλ-λου, ώφειλε να παρευρίσκεται στην Εξέδρα των Επισήμων παραπλεύρως του Προέδρου κ. Παυλο-πούλου, ως εκπρόσωπος των Δημοτών της Θεσσαλονίκης!
Ποιός αποτόλμησε όλα αυτά;
Ø     ο μικρόψυχος αυτός άνθρωπος με το σκουλαρίκι στο αυτί,
Ø     ο διοργανωτής των παρελάσεων των Gays στη Θεσσαλονίκη,
Ø     ο άνθρωπος, που, γεμάτος από καμάρι, μπαίνει μπροστάρης στις παρελάσεις των ομοφυλοφί-λων,
Ø     ο άνθρωπος, που, δυστυχώς, γίνεται δεκτός μετά πάσης τιμής από το Οικουμενικό Πατριαρχείο,
Ø     ο άνθρωπος, προς τον οποίο κληρικοί, ανάξιοι της αποστολής των,  μεταδίδουν τα Άχραντα Μυστήρια! Λησμονούν, βλέπετε, τους λόγους του Σωτῆρος ημών Ιησού Χριστού: «Μη δώτε τό άγιον τοις κυσί, μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων....» (Ματθ. κεφ. στ.6).
 Έλληνες, ξυπνείστε!
3. Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτηση της ελληνόψυχης ψυχής μου προς τους εκπροσώπους των Μέσων  Μαζικής Ενημερώσεως, των γνωστών Μ.Μ.Ε., οι οποίοι αποσιώπησαν το μεγάλο γεγονός της ειρηνικής διαμαρτυρίας, την οποίαν, υπό την αιγίδα  της Πανελληνίου Ενώσεως των Θεολόγων (Π.Ε.Σ.), πραγματοποίησαν  ένα αμέτρητο πλήθος Εκπαιδευτι-κών, Κληρικών, Γονέων και ευσεβών Χριστιανών μόλις προχθές, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών από τα δημόσια Σχολεία. Πορεύθησαν, και μάλιστα υπό βροχήν, απτόητοι από το Δημαρχείον του Αμαρου-σίου έως το Υπουργείον της α-Παιδείας! Εάν δεν υπήρ-χαν τα διαδικτυακά Μέσα ενημερώσεως (Internet sites) ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!
Αίσχος, λοιπόν, και στα μέσα της Μαζικής διαστρε-βλώσεως των γεγονότων, τους πληρωμένους αυτούς υπηρέτες του ψεύδους, οι οποίοι πληρώνονται για να παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό! Για να δολοφο-νούν την αλήθεια! Για να τυφλώνουν τον Ελληνικό Λαό!
Έλληνες, ξυπνείστε!
+ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

25 σχόλια :

 1. Πιστεύω εις ένα Θεόν,μοναδικόν και μονοπρόσωπον,ετέρου δε Θεού μη όντος ·
  παντοκράτορα,ποιητήν του παντός και των ανθρώπων εις πολλούς πλανήτας
  τού Γαλαξίου και των άλλων γαλαξιών ·
  πάντων των ανθρώπων πατέρα-μητέρα ·
  εμφυτεύοντα αυτοίς εκ γενετής την επίγνωσιν του ηθικού νόμου ·
  και αυτών δίκαιον μετά θάνατον κριτήν και τιμωρόν ·
  και πάντων αυτών εν τέλει αποκαταστάτην εις ζωήν αιώνιον,τελειωμένης και ανηλιγμένης διά της θεοενσωματώσεως .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ πιστεύω στον Κύριο Ιησού Χριστόν, ο οποίος με κάλεσε να τον ακολουθήσω. Δεν με υποχρέωσε να τον ακολουθήσω:
   ''Όστις θέλει οπίσω μου ακολουθείν, απαρνησάσθω
   εαυτόν και αράτω τον σταυρόν αυτού, και ακολουθείτω μοι''
   (Μάρκ. η' 34).

   Διαγραφή
  2. Είδες ανθρώπους σε άλλους πλανήτες; Με τι μέσον ταξίδεψες στους άλλους πλανήτες; Με βάρκα, με γαϊδουράκι ή με κάτι άλλο;

   Διαγραφή
  3. ΕΡΑΤΩ ΜΠΕΛΟΥ ,Αφού συγκαλεσε οικουμενική σύνοδο με τον εαυτό της συνέταξε την παραπάνω σύμβολο πίστεως.Αρχικά προ ετών παρουσιάζετε ως πκστή μέχρι θρησκοληψίας χριστιανή ,κάτι σαν Λουκά αλλά στο πιό σχιζοφρενικό.Η εξέλιξη της ασθένειας δυστυχώς υπήρξε ραγδαία,μετ ου πολύ θα δείτε και αναρτήσεις της ως διαγαλαξιακή εκπρόσωπος του θεού δημιουργήματος της. Δυστυχώς υποψιάζομε ότι ενώ έχει ανάγκη βοήθειας δεν έχει την ανάλογη στήριξη.Ευχομε να τη βοηθήση ο Θεός,οδικός μας των χριστιανών και όχι ο διαγαλαξιακός δημιουργός και δημιούργημα της.

   Διαγραφή
  4. Πιστεύω εις ένα Θεόν,μοναδικόν και μονοπρόσωπον,ετέρου δε Θεού μη όντος ·
   παντοκράτορα,ποιητήν του παντός και των ανθρώπων εις πολλούς πλανήτας τού Γαλαξίου και των άλλων γαλαξιών ·
   πάντων των ανθρώπων πατέρα-μητέρα ·
   εμφυτεύοντα αυτοίς πάσι εκ γενετής την γνώσιν του ηθικού νόμου και ου διά μέσου ανθρώπου τινός ·
   και πάντων αυτών δίκαιον μετά θάνατον κριτήν και τιμωρόν ·
   και πάντων αυτών εν τέλει αποκαταστάτην εις ζωήν αιώνιον,τελειωμένης και ανηλιγμένης διά της θεοενσωματώσεως .

   Διαγραφή
 2. Μητροπολίτης Αμβρόσιος. Αγωνίζεται για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό δεν αρέσει στους λάτρεις της παγκοσμιοποίησης.

   Διαγραφή
 3. Ο μητροπολίτης ανήκει στους λίγους, αλλά εκλεκτούς αγωνιστές της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΑΡΧΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ -ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΟΥ ΥΨΩΣΕΝ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΕΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21. ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη αγωνιστές ορθόδοξοι ιεράρχες, γιατί αν περιμέναμε από τον νεοταξίτη Ιερώνυμο το έχουμε χαμένο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. δωσε σ εμενα τον παχυλο του μισθο του δημοσιου, τα τυχερα,
  τα κληροδοτηματα, κερδη απο αυτα και την λιμουζινα του
  και θα αγωνιστω πιο πολυ.
  ουστ απο κει Χριστεμποροι, Θεομπαιχτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Πήγαινε και γίνε Μητροπολίτης. Σε εμπόδισε κανείς;;;;;;

   Διαγραφή
  2. Πόθεν προκύπτει ότι ο πανάξιος αυτός Μητροπολίτης είναι χριστέμπορος και θεομπαίχτης;
   Είπες κάτι βαρύ. Αν εσύ είσαι τίμιος και ευσυνείδητος άνθρωπος κι όχι συκοφάντης, πρέπει οπωσδήποτε να αποδείξεις την βαριά αυτή κατηγορία.
   Περιμένω εναγωνίως.

   Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΒΑΘΜΟ" ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ? 20 ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΓΙΟΥΣ" ΠΑΠΑΔΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ. ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΓΑΜΩΕΒΡΑΙΩΝ. Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1841 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΔΕ ΠΡΕΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΟΤΣΙΛΔ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΓΙΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙ' ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ "ΘΕΟΥΣ" ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΦΤΕΙΑΞΕ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ, ΑΡΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ "ΘΕΟ".

   Διαγραφή
  4. Αν γνωρίζεις ότι ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης, για τον οποίο μιλάμε είναι μασόνος, σε προκαλώ να το αποδείξεις.
   Δεν είδα να μας κατέστρεψαν ποτέ οι άγιοι αυτοί άνθρωποι, εσύ πού το είδες αυτό;
   Σε ποιους θεούς μιλούσαν οι Έλληνες και τους κοίταζαν κατάματα; Τους έβλεπαν;
   Σ' αυτούς τους θεούς δεν προσκυνούσαν, αλλά προσέφεραν τους συνανθρώπους τους ως θυσία;
   Βλέπε εδώ για τις ανθρωποθυσίες των ειδωλολατρών:
   http://antexeistinalitheia.gr/ta-eschi-ke-i-anthropothisies-tis-dode/
   Είδες εσύ κανένα Ορθόδοξο να είναι δούλος;
   Ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης τάχθηκαν υπέρ του Θεσμού της δουλείας. Η Ορθοδοξία τάσσεται κατά της δουλείας.
   Κατάλαβες;

   Διαγραφή
 7. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
  ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ: ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΨΑΛΤΗΣ.
  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εάν έχεις στοιχειώδη λογική, καταλαβαίνεις ότι η Εκκλησία για να λειτουργήσει χρειάζεται κάποια άτομα και κάποιους ρόλους.
   Η οικογένειά σου μπορεί να λειτουργήσει, αν δεν αναλάβουν κάποιους ρόλους τα άτομα που την αποτελούν;;;;;;;;;;;
   Για μας τους Ορθοδόξους οι ιερείς ασκούν πολύτιμο λειτούργημα.
   Τον οβολό μας τον δίνουμε με μεγίστη ευχαρίστηση στην Εκκλησία. Δεν μας υποχρεώνει κανείς.
   Εμείς δίνουμε τον οβολό μας στην Εκκλησία, εσύ στενοχωριέσαι και οδύρεσαι!!!!
   Ας οδύρεσαι, ποσώς μας ενδιαφέρει.

   Διαγραφή
 8. ΕΠΙ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΕΠΙ "ΕΝΔΟΞΟΥ" ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ "ΤΕΜΑΧΙΖΑΝ" ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΙΝ ΤΗΝ "ΤΙΜΗΤΙΚΗ" ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ. ΕΠΙ ΒΑΥΑΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΙΑΣ ΤΟΥ 1833 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ..."ΚΥΡΙΟΥ" ΗΜΩΝ. ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΙΕΡΩΝ" ΠΑΠΑΔΩΝ? ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ "ΦΥΓΕΤΕ" ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτά βαρεθήκαμε να τα ακούμε. Και αποδείξαμε επανειλημμένως ότι δεν έχουν σχέση με την αλήθεια.
   Πες μας π.χ. πότε οι Ορθόδοξοι χριστιανοί σκότωσαν ΕΛΛΗΝΕΣ και μάλιστα αστρονομικό αριθμό Ελλήνων. Οι κάτοικοι το Βυζαντίου ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ.
   Να, το λέει κι ένας ειδωλολάτρης Έλληνας του Βυζαντινού κράτους, ο Πλήθων, απευθυνόμενος στον Παλαιολόγο:

   ''Εμείς πάνω στους οποίους είστε ηγεμόνας και βασιλεύς,
   είμαστε Έ λ λ η ν ε ς κατά την καταγωγή, όπως μαρτυρεί η γλώσσα και η πατροπαράδοτος παιδεία''.

   https://rassias.gr/1087PLETHO.html

   Διαγραφή
 9. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΙΕΡΑΡΧΗ !!!!!!!!!!!!!
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ = ΒΟΘΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Συγγνώμην που θα δώσω μια συμβουλή σ' αυτούς που δεν συμπαθούν την Ορθοδοξία.
  Αντί να γράφουν άστοχα σχόλια, να καθίσουν να διαβάσουν αρχαία, βυζαντινή και νεότερη ιστορία.

  Έτσι θα μάθουν ότι οι Βυζαντινοί δεν σκότωναν Έλληνες (δεν είπαν ποτέ σήμερα αποφασίσαμε να στραφούμε εναντίον των Ελλήνων, με σκοπό να τους εξοντώσουμε).
  Αντίθετα θα μάθουν
  ότι οι Έ λ λ η ν ε ς Αθηναίοι αποφάσιζαν να στραφούν εναντίον
  άλλων Ε λ λ ή ν ω ν (π.χ. Σπαρτιατών) με σκοπό να τους εξοντώσουν.
  Ομοίως οι Σπαρτιάτες τους Αθηναίους.
  Ομοίως οι Θηβαίοι τους Σπαρτιάτες.
  Ομοίως οι Μακεδόνες τους Αθηναίους και ''πάει λέγοντας''.

  Ας διαβάσουν λοιπόν ιστορία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΝ "ΙΟΥΣΤΙΑΝΕΙΟ ΚΩΔΙΚΑ", ΓΙΑ ΝΑ ...ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ "ΜΑΣ"? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ "ΘΥΜΙΣΕΤΕ" ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ Η "ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ" ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ. ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ "ΕΝΔΟΞΕΣ" ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ? ΟΤΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ. ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΙΕΣ ΦΟΡΑΓΑΝΕ ΟΠΩΣ Ο "ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΗΣ" ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΙ' ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ "ΠΑΡΑΒΑΤΗ". ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΘΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΜΗ ΣΟΒΑΡΟ "ΜΕΛΕΤΗΤΗ" ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ "ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ "ΚΛΗΡΟ" ΦΙΛΕ ΜΟΥ, η ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΤΤΟ, ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΟΒΑΡΟ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΡΧΑΙΑ" ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΑΡΧΑΙΑ" ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ "ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ", ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ, ΑΝ ΜΕ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΑΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗ "ΧΑΜΕΝΗ", ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΑΧΘΙΑΣ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ? ΜΗΠΩΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ? ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΑΡΧΑΙΑ" ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 10.000, 20.000, 40.000, 60.000...... ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ "ΕΠΕΦΤΑΝ" ΗΘΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΠΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, Ο ΘΗΣΕΑΣ, Ο ΙΑΣΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΘΥΜΙΣΟΥ ΟΤΙ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΗ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ 20ΕΥΡΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ? ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΑΝ ΤΑ "ΣΚΑΤΑ" ΦΙΛΕ ΜΟΥ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ "ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΜΩΡΩΝ", ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΕΛΟΣ. ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Σου αποδείξαμε τόσες και τόσες φορές ότι αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Αναφέρεσαι σε πολλά θέματα, προφανώς για να μην έχω τον χρόνο και τη δυνατότητα να απαντήσω.
  Ενδεικτικά θα αναφερθώ σε δύο θέματα:
  1) Πουθενά δεν αναφέρεται στην Σκυθόπολη ότι θανατώνονταν Έλληνες.
  2) Επειδή στην Ελλάδα κυβέρνησαν ξένοι βασιλείς π.χ. Όθων, αυτό δεν σημαίνει ότι το ελληνικό κράτος δεν ήταν ελληνικό.
  Λοιπόν διάβασε ιστορία, αν θέλεις να μην εκτίθεσαι.
  Διάβαζε και το σχόλιο ανωτέρω, για να μάθεις ότι Έλληνες κατέσφαζαν Έλληνες (π.χ. οι Σπαρτιάτες τους Αθηναίους).
  Τι δεν καταλαβαίνεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Πιστεύω εις ένα Θεόν,μοναδικόν και μονοπρόσωπον,ετέρου δε Θεού μη όντος ·
  παντοκράτορα,ποιητήν του παντός και των ανθρώπων εις πολλούς πλανήτας τού Γαλαξίου και των άλλων γαλαξιών ·
  πάντων των ανθρώπων πατέρα-μητέρα ·
  εμφυτεύοντα αυτοίς πάσι εκ γενετής την γνώσιν του ηθικού νόμου και ου διά μέσου ανθρώπου τινός ·
  και πάντων αυτών δίκαιον μετά θάνατον κριτήν και τιμωρόν ·
  και πάντων αυτών εν τέλει αποκαταστάτην εις ζωήν αιώνιον,τελειωμένης και ανηλιγμένης διά της θεοενσωματώσεως .

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]