ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! 6 Έλληνες Ευρωβουλευτές Στη Λίστα Με Τους Έμπιστους Του Σόρος!

Όλα ξεκίνησαν από την έρευνα της Ιταλίδας δημοσιογράφου Maria Giovanna Maglie.

226 Ευρωβουλευτές σε σύνολο 751 εμφανίζονται μέσα στην Ευρωβουλή ως «έμπιστοι» της οργάνωσης «Open Society» του Σόρος (George Soros)»φιλάνθρωπου» πολυεκατομμυριούχου κι πρωτεργάτη των «ανοικτών συνόρων» για την έλευση μεταναστών στην Ευρώπη, των «δικαιωμάτων ομοφυλοφίλων» και χρηματοδότη των gay pride, των «πολύχρωμων εξεγέρσεων» και σια…
7 Αντιπρόεδροι, δεκάδες Συντονιστών Επιτροπών, μέλη 11 Επιτροπών, 26 μέλη Αντιπροσωπειών… όλοι κι όλες χαρακτηρίζονται «έμπιστοι σύμμαχοι που ήδη το απέδειξαν» στις ευρωομάδες τους, μαζί κι οι συνεργάτες τους, οι σύμβουλοί τους, υπηρεσιακοί παράγοντες και πάει λέγοντας.
Το σκάνδαλο ξέσπασε την 1η Νοέμβρη και τα ΜΜΕ μαζί με τους δημοσιογράφους «ποιούν τη νήσσα«.
Αναρωτιέται η δημοσιογράφος Maria Giovanna Maglie:
«Έμπιστοι γιατί; Φίλοι ποιού; Οι Ιταλοί ευρωβουλευτές, έμπιστοι του Σόρος και της «Open Society», αλλά κυρίως των σχεδίων της για μαζική είσοδο μεταναστών και προσφύγων σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι 14 εκ των οποίων 13 του Δημοκρατικού Κόμματος, που στις Βρυξέλλες και το Σρασβούργο συμμετέχουν στην ευρωομάδα που ονομάζεται «προοδευτική συμμαχία δημοκρατών και σοσιαλιστών» και 1 στη «Λίστα Τσίπρα», που είναι η Barbara Spinelli».
82 ευρωβουλευτές ανήκουν στν «προοδευτική συμμαχία δημοκρατών και σοσιαλιστών», 38 στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (δεξιά), 36 στους φιλελεύθερους, 34 στην «αριστερά» και 7 στους συντηριτικούς… Μια υποστήριξη με οριζόντια πολιτική τοποθέτηση σε όλο το πολιτικό φάσμα.

Τα ονόματα των χρυσών Soros Boys εμπεριέχονται σε εσωτερικό έγγραφο-ντοκουμέντο της «Open Society», που ουσιαστικά αποτελεί πλήρη και λεπτομερή οδικό χάρτη στη δομή, διαδρομές, λειτουργίες, κλάδους που δραστηριοποιούνται οι «έμπιστοι» ευρωβουλευτές του Σόρος για την περίοδο 2014 – 2019.

«Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου»…
Έξι (6) Έλληνες Ευρωβουλευτές είναι στη λίστα των «έμπιστων» του Σόρος και κανείς τους δεν έχει μιλήσει, δεν έχει ασκήσει ένδικα μέσα εναντίον του «φιλάνθρωπου» εκατομμυριούχου (αν βέβαια θίγεται).
Οι έξι (6) Έλληνες Ευρωβουλευτές μέχρι τώρα κάνουν πως αγνοούν το θέμα… και φυσικά νεκρική σιωπή από τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους.
Τι συμβαίνει; Δεν οφείλουν, σωστότερα όφειλαν από την πρώτη στιγμή να πουν μια έστω δική τους εκδοχή;

Στη λίστα των «έμπιστων» του πολυεκατομμυριούχου Σόρος, με πλήρη περιγραφή των αρμοδιοτήτων τους, περιλαμβάνονται οι Έλληνες:

Δημήτρης Παπαδημούλης PAPADIMOULIS Dimitrios (Greece, GUE/NGL)
Κώστας Χρυσόγονος CHRYSOGONOS Kostas (Greece, GUE/NGL)
Μιλτιάδης ΚΥΡΚΟΣ KYRKOS Miltiadis (Greece, S&D)
Γιώργος Κατρούγκαλος KATROUGKALOS Georgios (Greece, GUE/NGL)
Μανώλης Γλέζος GLEZOS Emmanouil (Greece, GUE/NGL)
Σοφία Σακοράφα SAKORAFA Sofia (Greece, GUE/NGL)

Η πλήρης λίστα του ιδρύματος Σόρος «Open Society»: ΕΔΩ
* Αν την «εξαφανίσουν», εδώ είμαστε να τη διαθέσουμε εκ νέου!
** Αναμένοντας να μιλήσουν οι χρυσοπληρωμένοι ευρωπατέρες μας…

loading...

5 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! 6 Έλληνες Ευρωβουλευτές Στη Λίστα Με Τους Έμπιστους Του Σόρος!

  1. Η Παγκοσμιοποίηση κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.
    Εμείς τι κάνουμε;

  2. ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΜΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ..

  3. Ο Σόρος είναι από πάμφτωχη οικογένεια μεταναστών από την Ουγγαρία.
    Με την εργατικότητα και ευφυία του, έγινε ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου.
    Χαίρει μεγάλης εκτίμησης παγκόμια.
    Σεμνός, απλός και λιτοδίαιτος (χορτοφάγος),
    είναι σύμβουλος σε θέματα οικονομίας πρωθυπουργών και κυβερνήσεων.

    Σίγουρα ο μεγαλύτερος σύγχρονος ευεργέτης.
    Εκατομμύρια κάτοικοι φτωχών χωρών έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό, την εκπαίδευση και την ιατρική περίθαλψη με δαπάνες του Ιδρύματος Σόρος.

  4. ANONIME 2:23 ISE EBREOPOYTANAS MOYLOSPOROS??? I ISE O IDIOS O SOROS POY GRAFIS TO SXOLIO? OPIOS KI AN ISE EGO KSERO POLI KALA TON EBREOOYGARO TZORTZ SOROS!!! KE EXO GRAPSI EPANILIMENA POS INE EBREOMASONOS KE TO XRIMA POY DIATHETI GIA OPIONDIPOTE SKOPO INE TOY Jioob Rothschild – Jcwish Zionist – DIOTI APO MIKROS ITAN O EMPISTOS TIS IKOGENIAS KE TORA PIA DIAXIRIZETE EN LEFKO GIA OTI SKEFTI NA KANI POY THA INE PROS OFELOS TIS MASONIAS!!! ME TON TROPO POY DIAXIRIZETE TA XRIMATA SAS DINI TIN ENTIPOSI POS INE O IDIOS EKATOMIRIOYXOS MA DEN INE!!!!!!!!!!!!!!! INE PAMPTOXOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! INE O DOBERMAN TOY ROTHSCHILD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ… ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ !!!!
    ΧΑ !!!!!ΧΑ !!!!ΧΑ !!!!

Comments are closed.