16 ημέρες ήδη χωρίς τα απαραίτητα αναλώσιμα υγειονομικά υλικά οι διαβητικοί

Μετά την ενεργοποίηση του e-DAPY την 1η Νοέμβρη 2017, οι διαβητικοί αδυνατούν να λάβουν τα απαραίτητα αναλώσιμα υγειονομικά υλικά
Είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος πως
υπάρχουν ειδήσεις που περιγράφουν πως οι αρμόδιοι μπορούν να "παίζουν" με την ανθρώπινη ζωή. Κι όμως, μια τέτοια είδηση παρατίθεται στην συνέχεια.

Το δελτίο τύπου της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. της 1ης Νοέμβρη 2017 ξεκινά με τη φράση: "Στο πυρ το εξώτερον στέλνει ο ΕΟΠΥΥ τους πολυάριθμους Ανθρώπους με διαβήτη στην Ελλάδα". Χωρίς υπερβολή πράγματι ο ΕΟΠΥΥ, πριν να εκδώσει ως όφειλε το απαιτούμενο τροποποιητικό ΦΕΚ και να εντάξει αναλώσιμα υγειονομικά υλικά του διαβήτη στο ΦΕΚ Β’ 3491/5.10.2017 στο οποίο δεν περιλαμβάνονται, ενεργοποίησε σήμερα, την 1η Νοεμβρίου 2017, το e-DAPY! Κατά συνέπεια απαγορεύει την πρόσβαση του 15% των ανθρώπων με σακχαρώδη διαβήτη στα αναλώσιμα υλικά, τα οποία χρησιμοποιούν κατόπιν ιατρικής σύστασης, και για πολλά εξ αυτών έχουν και την έγκριση του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου (ΑΥΣ).

Φυσικό επακόλουθο αυτού του σχεδιασμού είναι να επέλθει επιβάρυνση της υγείας του πάσχοντα. Προς τούτο καθίσταται άμεση η ανάγκη της ένταξης των αναλώσιμων προϊόντων που λείπουν από το εν λόγω ΦΕΚ, και της σύγκλισης της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης και της διευθέτησης των στρεβλώσεων αναφορικά με τη χορήγηση του θεραπευτικού διαβητικού υποδήματος.

https://takisalexandrakis.blogspot.gr/2017/11/16.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτός ο αλλοπρόσαλλος ΘΙΑΣΟΣ που μας κυβερνά θέλεις, πέραν των χιλιάδων συνταξιούχων τους οποίους θεωρεί βαρίδια στον κρατικό προυπολογισμό , τώρα στοχοποιεί και τους πασχόντες από κάποια πάθηση ,να τους ρίξει όλους στον ΚΙΑΔΑ , μήπως και βγάλει περισσότερα πλεονάσματα και γίνει ποιο αρεστός στους φίλους τους ετέρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]