Δείτε για ποιο λόγο πρέπει να τρώμε μέλι με κανέλα κάθε πρωί – Θα πάθετε την πλάκα σας όταν δείτε τι καλό κάνει στην υγεία μας

Βάλτο στην καθημερινότητά σου και θα δεις θαύματα
Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι το μέλι είναι αρκετά αποτελεσματικό στη θεραπεία πολλών ασθενειών….

Όταν συνδυάζεται με κανέλα είναι ακόμη πιο ισχυρό. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τους ιούς, την υψηλή χοληστερόλη και το σάκχαρο του αίματος.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο συνδυασμός μελιού και ζάχαρης μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε σχεδόν κάθε ασθένεια. Αυτό που είναι ακόμη καλύτερο, είναι ότι αυτά τα φυσικά προϊόντα είναι διαθέσιμα σχεδόν σε κάθε κατάστημα, και είναι εξαιρετικά φθηνά. Σας αναφέρουμε μερικά από τα κύρια οφέλη υγείας που παρέχονται από μέλι και κανέλα:Καρδιακές παθήσεις.

Απλώστε λίγο μέλι και κανέλα σε μια φέτα ψωμί, αντί της συνηθισμένης μαρμελάδα σας. Αυτό το υγιεινό πρωινό θα μειώσει το επίπεδο της χοληστερόλης στις αρτηρίες σας και προλαμβάνει την καρδιακή προσβολή.

Αρθρίτιδα: Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Πίνετε δύο φορές την ημέρα, το πρωί και πριν πάτε για ύπνο. Η τακτική κατανάλωση του ροφήματος αυτού, σας βοηθάει στην ανακούφιση της χρόνιας αρθρίτιδας.

Λοίμωξη της χοληδόχου κύστης: Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας σκόνη κανέλας και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Πίνετε κάθε μέρα για να σκοτώσετε τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς στη χοληδόχο κύστη σας.

Χοληστερόλη: Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και 3 κουταλάκια του γλυκού κανέλα στο αγαπημένο σας τσάι. Αυτό το ρόφημα θα μειώσει το επίπεδο της χοληστερόλης σας κατά 10 τοις εκατό στις πρώτες δύο ώρες.

Κρυολογήματα: Συνδυάστε μια κουταλιά της σούπας μέλι και ένα τέταρτο κουταλιά της σούπας κανέλα για να νικήσετε τα κρυολογήματα. Πάρτε αυτό το φάρμακο για τρεις ημέρες. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία του κρυολογήματος, του χρόνιου βήχα και της συμφόρηση των κόλπων.

Απώλεια βάρους: Προσθέστε μέλι και κανέλα σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Πίνετε το, το πρωί, πριν φάτε η πιείτε οτιδήποτε, ή μισή ώρα πριν από το πρωινό σας. Η τακτική κατανάλωση αυτού του ροφήματος θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος με φυσικό τρόπο 

loading...

3 thoughts on “Δείτε για ποιο λόγο πρέπει να τρώμε μέλι με κανέλα κάθε πρωί – Θα πάθετε την πλάκα σας όταν δείτε τι καλό κάνει στην υγεία μας

  1. TA OSA ANAGRAFI O ARTHROGRAFOS DEN INE SOSTA INE PROPAGANDA GIA KATANALOSI ME SKOPO TO KERDOS DIHOS ENDIAFERON GIA TIN KATASTROFI TIS IGIAS SAS!!!TO MLI INE PRAGMATI OFELIMO!!! ALO TOSO k VLAVERO!!!!!!!!!!!!! GIA TUS NEUS EOS 18 ETON TO POLI BORUN NA TRONE MELI ENA KUTALAKI KATHE PROI ME NERO!!! I KATAHRISI VLAPTI POLI. ANO TON 19 – 200 ETON 2 KUTALAKIA TIN EVDOMADA!!!!!!!!! PROSOHI!!!MELI MONON TU VUNU THIMARISIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OHI! TU KABU TON DIAFORON LULUDION.

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΦΗ ΧΡΩΜΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΤΟΞΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ. ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ''ΚΑΝΕΛΑ'' ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤςΡΟΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΚΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΥΛΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΞΥΛΑΚΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΡΙΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΥΛΑΝΗΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ.
    Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ? ΠΟΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ?

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ Η ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΛΛΑ ''ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ'' !!!

  3. ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΒΑΝΕ….ΟΥΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ ΣΑΠΙΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ

Comments are closed.