ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ

Φίλοι μου
Επί κατοχής υπήρχαν  κάποιοι χαφιέδες των Γερμανών οι οποίοι φορούσαν κουκούλα  για να παραμένουν άγνωστοι, και έδειχναν στους Γερμανούς  με το δάχτυλο τα θύματά τους για εκτέλεση.
Αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια ευθύνονται για πολλές εκτελέσεις, δολοφονίες  και άλλες ατιμωτικές πράξεις σε βάρος αθώων Ελλήνων.
Σήμερα τα ανθρωπάρια αυτά αντικατέστησαν τις κουκούλες, με ψευδώνυμα. Στο Ιντερνέτ για να βρίζουν, να σπιλώνουν υπολείψεις και να απειλούν θρασύτατα όποιον δεν τους αρέσει για να αισθάνονται ασφαλείς.
Τον τελευταίο καιρό δέχομαι μια συντονισμένη επίθεση από γνωστούς αγνώστους. Μήνες τώρα σιωπώ γιατί δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί τους. Ας βγάλουν τις μάσκες τους και αν διαθέτουν ίχνος αξιοπρεπείας να με χτυπήσουν επώνυμα, χρησιμοποιώντας και τα πυρηνικά τους. Θα χρειαστούν αποδείξεις για να στηρίξουν τις κατηγορίες τους. Αλλιώς θα μπουν σε τέτοιες δικαστικές περιπέτειες σαν άθλιοι συκοφάντες που δεν μπορούν να φανταστούν. Για τα βιβλία μου ας κάνουν όποιο σχόλιο θέλουν σε προσωπικό επίπεδο δεν δέχομαι κουβέντα.
Για όλους αυτούς επιφυλάσσω εκπλήξεις, ο εισαγγελέα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Θεσσαλονίκης, έχει αναλάβει να βγάλει τις μάσκες τους, και τότε γελάει καλλίτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Φοίβος

loading...