Γερμανικές εκλογές και ελληνικά παπαγαλάκια

Γράφει ο πολίτης Παν. Παπαγαρυφάλλου  

Ολοφύρονται ομοθύμως και ομογνωμόνως τα εν Αθήναις Παπαγαλάκια όλων των ηλεκτρονικών ΜΜΕ για το «μεγάλο κακό που βρήκε τη Γερμανία και την Ευρώπη με
τη νίκη του φοβικού ακροδεξιού κόμματος της Γερμανίας που είναι εναντίον των λαθρομεταναστών»
Πετάνε «προοδευτικές» κοτσάνες στον αέρα χωρίς να γνωρίζουν τουλάχιστον επαρκώς, τα του κόμματος αυτού, για το οποίο δεν διάβασαν τίποτα.
Άκουσαν και επαναλαμβάνουν – μεγιστοποιώντας - τα περί φοβικού κόμματος, το οποίο δεν αγαπά τους λαθρομετανάστες.
Γιατί δεν ρωτούν και τους κατοίκους της Λέσβου για να μάθουν πόσο τους αγαπούν οι απ’ αυτούς δυναστευόμενοι Έλληνες που κατοικούν στο νησί;
Τώρα που η Τουρκία θ’ αρχίσει να τους στέλνει στην Ελλάδα με καράβια, να δούμε τι θα λένε τα ανιστόρητα «προοδευτικά» παπαγαλάκια.
Όμως, ενώ δεν μπορούν να κοιμηθούν από το «κακό» που έπαθε η Γερμανία εξακολουθούν να σιωπούν ενόχως για το εθνικό έγκλημα της μεγάλης ληστείας που έκαναν πολλοί «δημοκρατικοί» Έλληνες και είναι καταγεγραμμένοι στις λίστες των ληστών! «Λαγκάρντ», «Φαλτσιάνι», «Μπόργκεν», και αλλαχού.
Τα δισεκατομμύρια ευρώ κάνουν περιπάτους στις Ελβετικές τράπεζες, οι λίστες αλλοιώνονται και κρύβονται στα συρτάρια πολιτικών, ο λαός ο σάπιος ψοφάει από την πείνα, αλλά τα παπαγαλάκια το κορόιδο. Σιωπή, απόλυτη σιωπή. Σιωπή και για το όργιο των διαβόητων Μ.Κ.Ο. οι οποίες έφαγαν το καταπέτασμα, για να μελετήσουν πως ερωτεύονται οι πεταλούδες της Μποσουάνα!!!
Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα «που είναι πνιγμένη στα σκατά» -  όπως λίαν ευστόχως είπε ο τραπεζικός και σοσιαλιστής Στρος Καν – δεν θα συνέβαιναν αν τα παπαγαλάκια είχαν την τόλμη να ψελλίσουν κάτι γι’ αυτά τα ληστρικά όργια και αν οι Έλληνες δικαστές δεν ήταν τόσο πολύ ευγενείς με τους ληστές!
Αν η Ελλάδα βρίσκεται στον αστερισμό της φτωχοποίησης και στους πολιτικούς βόθρους, οφείλεται σε αρκετό βαθμό, και στα παπαγαλάκια της, γεγονός το οποίο επισήμανα εδώ και 15 χρόνια με το άρθρο μου: «Αρρωστημένη δημοσιογραφία= Χυδαία δημοκρατία». («Πολιτικά Θέματα», 24-1-2003). Πόσες φορές δεν επικαλέσθηκα – για τα παπαγαλάκια της μεταπολίτευσης – τη φράση του προσωπάρχη των «New York Times”, ο οποίος είχε πει «Εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε διανοούμενες πόρνες» (βλ. περιοδικό «Ρεσάλτο», τευχ. Ιανουαρίου 2008, σελ. 39).
Το κακό για τη βοθροποιημένη Ελλάδα είναι ότι τα πιο πολλά παπαγαλάκια της είναι ανιστόρητα. Μόνο τούτο κάνουν άριστα: Γλύφουν, γλύφουν πολύ τους οικονομικά ισχυρούς και την εξουσία όταν τα αφεντικά τους πάνε χέρι–,χέρι μ’ αυτή και κάνουν το αντίθετο όταν τα αφεντικά τους έχουν διαφορετικά συμφέροντα με την εξουσία. Τότε, γλύφουν τα αφεντικά.
Φυσικά, κάποτε η Ελλάδα είχε δημοσιογράφους, οι οποίοι έδωσαν και τη ζωή τους να υπηρετήσουν τη δημοσιογραφία την αληθινή.
Η περίφημη ΕΣΗΕΑ γιατί δεν οργανώνει μια επίσκεψη των παπαγάλων της στο «Φρούριο» της Λάρισας για να κάνει εκεί επιτόπου ένα σεμινάριο σωστής δημοσιογραφίας;
Εκεί υπάρχουν τρείς προτομές εκτελεσμένων και δολοφονημένων δημοσιογράφων.
ΣΗΜ. Για τις ολέθριες συνέπειες που έχει για τους Έλληνες η αγαπησιάρικη νομοθεσία για τους λαθρομετανάστες, θα συνιστούσα στα παπαγαλάκια να μελετήσουν το σχετικό μου δοκίμιο: «Εχθροπάθεια: Η μεγάλη εμπάθεια κατά των Ελλήνων» (εκδ. «Πελασγός» -Γιαννάκενας- Αθήνα 2013).
Δεν θα έβλαπτε να μάθουν κάτι χρήσιμο.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]