ΕΝΦΙΑ-ΛΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ...

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ... ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ» Ή ΤΗΣ «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣ», Ή ΤΟΥ Ό,ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ… ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... Γράφει η Βενετία Κάντζια

Εποχή του ΕΝΦΙΑ με αναλύσεις επί των αναλύσεων, διαμαρτυρίες και πλήρη απελπισία των πάντων. Φυσικό επακόλουθο, εννοείται.

Αφορμή, γι αυτό τον ... καινούριο περίπατο, μια ακόμα ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΟΥ / ΕΝΦΙΑ με ημερομηνία 27.08.2017, που μου ήλθε με το Ταχυδρομείο. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο μου έρχεται με αυτή τη μορφή.

Λόγος λοιπόν σοβαρός, για να απευθυνθώ και πάλι στην ΑΑΔΕ και να θέσω και κάποιες καινούριες ερωτήσεις και προβληματισμούς, προσδοκώντας αυτή τη φορά ... με ή χωρίς ελπίδα... μια απάντηση επί της ουσίας των γραφομένων μου: με όνομα, υπογραφή και σφραγίδα της «ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» που εκπροσωπεί.

Η ευθύνη για αυτά που μας στέλνουν, ανήκει προσωπικά και σε αυτόν την / τον «άυλο» και καλά «κρυμμένο» που το έχει στείλει εκ μέρους των προϊσταμένων της/του , δεσμεύει όμως και καθιστά και αυτόν /αυτή, αλλά και όλους /όλες υπεύθυνους -ες -χωρίς διάκριση βαθμού θέσεως - όσον αφορά τη νομιμότητα των όσων προωθούν και απαιτούν, από τον Ελληνικό Κυρίαρχο και Γηγενή Λαό. Το σύνολο δηλαδή των φυσικών και ζωντανών ανθρώπων που αποτελούν αυτό το Λαό, ζωντανό και φυσικό μέλος του οποίου είμαι και εγώ.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, 14:00 -16:00, από τον διαδικτυακό σταθμό "e-roi", στην εκπομπή «ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ», ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ., Δ. Καζάκης και ο Ο.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ., Δ. Κυπριώτης, πρόκειται να σχολιάσουν την εσωτερική και διεθνή επικαιρότητα.
  www.e-roi.gr
  [email protected]

  Παρακολουθήστε την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου από τον διαδικτυακό ραδιοσταθμό E-ROI http://www.e-roi.gr/live/ την εκπομπή «Στο Μικρόφωνο», την εμπεριστατωμένη ανάλυση του δημοψηφίσματος στην Καταλονία και τι αυτό σηματοδοτεί, καθώς επίσης σχολιασμό για όλα τα τρέχοντα και φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, από τον Γενικό Γραμματέα του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη. Μαζί του ο Οργανωτικός Γραμματέας του Μετώπου Δημήτρης Κυπριώτης.

  Συντονιστείτε καθημερινά στον διαδικτυακό σταθμό "e-roi" :
  http://www.e-roi.gr/
  http://eroigr.listen2myradio.com/
  http://eroigr2.listen2myshow.com/ (χαμηλού κόστους)

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]