ΕΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ - ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ "ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ"

Σύμφωνα με το blog NEMEA15 είχαμε απίστευτη καταγγελία.

Δείτε τι γράφει:

Όλοι ξέρουμε τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας που βγάζει κατά διαστήματα ο ΟΑΕΔ για να εργαστούν σε δήμους της χώρας άνεργοι νέοι  με σύμβαση οχτάμηνου.
Πολλά νέα παιδιά κάνουν κάθε φορά τα χαρτιά τους γι' αυτά και εκτός απ' τα παιδιά της Νεμέας που περιμένουν πώς και πώς τέτοια προγράμματα, δεν είναι λίγα αυτά που ξεκινάνε απ' την άλλη άκρη της Πελοποννήσου  για να βγάλουν ένα μικρό χαρτζιλίκι (γύρω στα 450 ευρώ το μήνα) και ν' αποκτήσουν κάποια εργασιακή εμπειρία. 

Η  πρώην γραμματέας του Δημάρχου, Ε.Α., ήταν μία απ' αυτά τα παιδιά.  Έκανε λοιπόν τα χαρτιά της και για κακή της τύχη (όπως αποδείχθηκε) προσλήφθηκε στον Δήμο μας, στη θέση της γραμματέα του Δημάρχου, λόγω του ότι είχε πτυχίο Πανεπιστημίου.  Όμως ο κύριος (;;;;) Καλαντζής, αντί να σεβαστεί μια τέτοια κοπέλα, όπως και κάθε κοπέλα που εργάζεται στον Δήμο και θα  μπορούσε να ήταν κόρη του, προφανώς θεώρησε ότι την διόρισαν εκεί  για να εκτονώνεται ο ίδιος.  Έτσι, χωρίς να δείξει τον παραμικρό σεβασμό σ' ένα εργαζόμενο κορίτσι, όπως θα ταίριαζε και στη θέση του και στην ηλικία του,  την υποβίβαζε καθημερινά, βρίζοντάς την  και την πρόσβαλε συνεχώς με αισχρές εκφράσεις.

 Έλα όμως που  βρήκε τον μάστορά του: όταν ο Δήμαρχος άρχισε να το ... χοντραίνει, απευθυνόμενος προς αυτήν χυδαία,  σηκώθηκε, πήρε την τσάντα της κι αποχώρησε από τον Δήμο, ενώ την επόμενη πήγε συνοδευόμενη από τον πατέρα της  και κατέθεσε καταγγελία εναντίον του, που την έστειλε και στον ΟΑΕΔ και στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας στην Πάτρα. Και ναι μεν οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ θεώρησαν χασκογελώντας με τον Δήμαρχο, κατά λέξη  "το θέμα λήξαν" (όπως μας μετέφερε άνθρωπος που βρίσκεται ... παραδίπλα στο γραφείο του Δημάρχου), όμως ο Γενικός Γραμματέας δεν φαίνεται να αστειεύεται, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας  τον έχει καλέσει σε απολογία. Μάλιστα για να το ... μαζέψει ο Δήμαρχος, απαίτησε από τις άλλες συμβασιούχους να του υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι τις έχει με το "σεις" και με το "σας" κι αυτές φοβούμενες προφανώς την οργή του, τις υπέγραψαν.


Είναι αλήθεια αυτά τα ρεζιλίκια κύριε (;;;) Δήμαρχε;  Γιατί εμείς έχουμε στοιχεία ότι είναι. Αν όχι, σας καλούμε δημόσια να μας διαψεύσετε και θα χαρούμε πολύ γι' αυτό, όπως κι όλα τα νέα και άνεργα παιδιά που σας ψήφισαν. Θα σας ζητήσουμε μάλιστα δημόσια "συγνώμη". 

Προς το παρόν,  θέλουμε να συγχαρούμε την νεαρή κυρία που είχε την αξιοπρέπεια, τα κότσια  και τις αρχές - πράγματα άγνωστα για τον Δήμαρχο Νεμέας  - να θιχτεί από την αισχρή συμπεριφορά του  και να τον καταγγείλει.

Ελπίζουμε να έχει καταλάβει ότι ο άνθρωπος αυτός αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση Νεμεάτη και δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο του κόσμου της Νεμέας, για την οποία θα έχει σίγουρα σχηματίσει πολύ άσχημη εντύπωση.  Θέλουμε ακόμα να ρωτήσουμε το Σωματείο εργαζομένων του Δήμου και τον Πρόεδρό του κ. Πανόπουλο τι έχουν κάνει για το τόσο σοβαρό αυτό θέμα, που θίγει όλους τους εργαζόμενους - και όχι μόνο - του Δήμου και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει....

Χάλιαααααααα.........................

 http://nemea15.blogspot.gr/

https://araxni74.blogspot.gr/2017/10/blog-post_2.html
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]