Η Ολιγαρχία και επί “προοδευτισμού”, καλά κρατεί!

ΕΡΤ, τώρα και πάντα,
Το… ημετερίζι της ολιγαρχίας

Η Εξουσία για να νιώθει ισχυρή και ασφαλής, πλαισιώνει και πλαισιώνεται από τα παιδιά της τής ολιγαρχίας των κομματόσκυλων και των εκάστοτε περιστασιακών (βρυ)κολάκων!

Έτσι δημιουργείται η τάξη των -επιλεγμένων για την δουλοπρέπειά τους αλλά χωρίς άλλα προσόντα και ερείσματα- ημετερόμισθων! Οι μισοί στην ΕΡΤ είναι ακριβώς έτσι και οι άλλοι μισοί είναι απλά παλιωμένες καραβάνες δοτών πάντα.
Βέβαια κάποιοι ρομαντικοί θα περίμεναν από μια προοδευτική υποτίθεται κυβέρνηση μια άλλη γεύση, μια άλλη επιλογή: Ανθρώπους με ιστορία, ταλέντο, πορεία, ιδανικά… Και εδώ είναι η πλάνη. Γιατί οι πολιτικοί πίσω από τις θεατρικές κόντρες τους στην Βουλή και τις διαπρύσιες δηλώσεις τους, στην πραγματικότητα είναι μια συντεχνία συμμάχων επαγγελματιών του τερπνού μετά του ωφελίμου! Της κοινωνικής τους ισχύος και μαζί της μεγαλοοικονόμας!
Μήπως είχε δίκιο ο Σαμαράς λοιπόν που είχε θελήσει μια επανεκκίνηση στην ΕΡΤ; Θα ήταν τότε μια πραγματικά μοναδική υπέρβαση! Αν είχε σχεδιάσει όμως έτσι ώστε το κλείσιμο να ήταν μόνο για ένα διήμερο, αλλιώς….
…Ηρωοποιήθηκαν τελικά όλα τα εκεί δοτά τσακάλια, τα παλιά και τα νεότερα τρωκτικά, και ο λαός, η ενημέρωση και η καλλιέργειά του πάλι στην αγκαλιά του πανδαμάτορα προγραμματισμένου τους Μορφέα…

Κώστας Χατζιδάκης, πολιτικός συγγραφέας, Δημοσιογράφος*

loading...

1 thought on “Η Ολιγαρχία και επί “προοδευτισμού”, καλά κρατεί!

  1. Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ,!!! ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΥΡΑΣ ΜΕ ΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΙΣΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ Α;ΠΟ Τ5ΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!!

    ΑΚΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ???

    ΑΚΟΥΣ ΚΑΨΩΧΑ???

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!

Comments are closed.