Οι Σύζυγοι του Διός και οι Μυστικές Ονομασίες και Ιδιότητές τους

Ο Δίας ή Ζεύς γιός του Κρόνου και της Ρέας ήταν ο μέγιστος θεός του αρχαιοελληνικού δωδεκάθεου ο πατέρας θεών και ανθρώπων, εκτός απο την επίσημη σύζυγο του Ήρα αναφέρονται πληθώρα απο γυναίκες και ερωμένες με τις οποίες απέκτησε αμέτρητα παιδιά.

Ως σύζυγοι του Διός αναφέρονται οι παρακάτω:
1η η ΜΗΤΙΣ

ΜΗΤΙΣ = Η πονηριά, η καπατσοσύνη.

Αυτή επέτρεψε στον πρωτόγονο Άνθρωπο να επιβιώσει στην άγρια Φύση. Ο Άνθρωπος, ακόμη, δεν καλλιεργεί, δεν ζει σε οργανωμένες κοινωνίες.


Με αυτήν αποκτά το πρώτο τέκνο του, την ΑΘΗΝΑ (θεά της Σοφίας), μ` έναν τρόπο εξαιρετικά συμβολικό. Η ΜΗΤΙΣ είναι έγκυος στην Αθηνά, όταν ο Ζευςς την καταπίνει, εξ αιτίας χρησμού ότι κάποιο επόμενο τέκνο του, θα τον ανατρέψει-καταστρέψει.

Η Μήτις παρέμεινε μόνιμα στην κοιλιά του ενώ η ΑΘΗΝΑ εξήλθε αργότερα από το κεφάλι του.

Συμβολισμός: Η Πονηριά (Πανουργιά) «χωνεύεται» (εξελίσσεται) και αν και παραμένει (δεν χάνεται),«μεταλλάσσεται» σε ΣΟΦΙΑ.

ΣΟΦΙΑ = σύνδεση της γνώσης με την εμπειρία, η σφαιρική κρίση, η αντίληψις καταστάσεων και γεγονότων.

Αν παραμείνει μόνον «πονηριά», θα καταστρέψει τον φορέα της.
2η η ΘΕΜΙΣ

ΘΕΜΙΣ = Αυτό που έχει τεθεί (τίθημι), αυτό που ισχύει.

Εδώ εμφανίζεται η «Δικαιοσύνη», ο Άνθρωπος δημιουργεί «κοινωνίες» με κανόνες δικαιοσύνης.

Με τις κόρες τους, τις ΩΡΕΣ (= Εποχές) και τις ΜΟΙΡΕΣ (= μοιρασιά, μερίδιο), δηλώνεται ότι ο Άνθρωπος, αρχίζει να οργανώνει την ζωή του ανάλογα με τις εποχές και ν` αντιλαμβάνεται ότι λαμβάνει «μερίδιο» ανάλογα με τις πράξεις του (και όχι με βάση το «πεπρωμένο» του).

Ο Άνθρωπος δεν έχει «πεπρωμένο». Το δημιουργεί μόνος του με τις πράξεις του και τις παραλείψεις του. «Αιτία ελομένου Θεός αναίτιος» = Ο Θεός είναι αναίτιος για ό,τι (με ελεύθερη βούληση) επιλέγει ο Άνθρωπος.
3η η ΕΥΡΥΝΟΜΗ

ΕΥΡΥΝΟΜΗ = Εύρος + Νόμος (οι νόμοι διευρύνονται).

Εμφανίζεται το ΚΑΛΛΟΣ, ο θαυμασμός της μορφής (ευμορφία, ομορφιά).

Ο Άνθρωπος ξεπερνά την ζωώδη σεξουαλική ικανοποίηση και αρχίζει να θαυμάζει τα φυσικά προσόντα κάθε ατόμου αλλά και της Φύσεως.

Οι κόρες τους, οι 3 ΧΑΡΙΤΕΣ (ΑΓΛΑΪΑ, ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΘΑΛΕΙΑ):

ΑΓΛΑΪΑ = φωτεινή, λαμπερή.

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ = η έχουσα καλή φρόνηση.

ΘΑΛΕΙΑ = η δροσιά.

Δηλώνουν την νέα κατάσταση στην εξέλιξη του Ανθρώπου.
4η η ΔΗΜΗΤΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ = Η Μήτρα Γη, η Μητέρα Γη.

Έχουμε την κατανόηση των καιρικών φαινομένων, την καλλιέργεια της γης, την εξέλιξη του Ανθρώπου και την μόνιμη εγκατάστασή του σε εδάφη που του εξασφάλιζαν την διατροφή του.

Με την κόρη του «ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ» δηλώνεται η περιοδική γονιμότητα της γης, που επιτρέπει την επιβίωση (θεά των καρπών της γης).Ζευς με κέρατα κριού-έκθεση Beim Zeus-στο Kempten-2016
5η η ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ = Η σύνδεση παρελθόντος και παρόντος.

Οι Λαοί αρχίζουν να καταγράφουν την μνήμη τους, δημιουργία της ιστορίας.

Με τις κόρες του απ’ αυτήν, τις 9 ΜΟΥΣΕΣ:

Κλειώ (Ιστορία),

Ευτέρπη (Λυρική Ποίηση),

Θάλεια (Κωμωδία),

Μελπομένη (Τραγωδία),

Τερψιχόρη (Χορός),

Ερατώ (Ερωτική Ποίηση),

Πολυμνία (Θρησκ. Ποίηση),

Ουρανία (Αστρονομία),

Καλλιόπη (Έπος).

ο Άνθρωπος δημιουργεί την ποίηση, το θέατρο (τραγωδία – κωμωδία), την ζωγραφική, την μουσική, τον χορό, την αστρονομία, τις τέχνες.

Κι αυτό, αμέσως μετά την καλλιέργεια της Γης!
6η η ΜΑΙΑ

ΜΑΙΑ = Σοφή γυναίκα (ρ. μάω = ερευνώ, ζητώ να μάθω εις βάθος).

Εμφάνιση της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. Με την ΜΑΙΑ γεννά τον ΕΡΜΗ (ΕΡΜΙΑ), προστάτη της διανοήσεως των γραμμάτων των επιστημών, του εμπορίου, της επικοινωνίας, δηλαδή προστάτη όλων όσων είχαν προηγουμένως εμφανισθεί.

ΕΡΜΙΑΣ από το ειρμός (= σύνδεση) + Μα (Μαία) + ίας (αέναος κίνηση).
7η η ΗΡΑ

ΗΡΑ = αναγραμματισμός του ΑΗΡ. Ενώνει και (συν)εξουσιάζει τον ουράνιο κόσμο με τον γήινο.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ σύζυγος στο Δωδεκάθεο.

Σηματοδοτεί την μητρότητα, την οικογενειακή ζωή, τον έγγαμο βίο, την γονιμότητα, την «ουσία» που απαιτεί η εξέλιξη των πάντων.

Τέκνα τους η ΕΙΛΕΙΘΥΑ (έλευσις, γέννηση), η ΗΒΗ (νεότης), ο ΑΡΗΣ (πόλεμος -καταστροφή) = ο κύκλος της ζωής εκείνα τα χρόνια.

ΟΛΕΣ οι άλλες θηλυκές οντότητες, ήταν ερωμένες.

Προφανώς όχι τυχαία, όπως φαίνεται από τα προηγούμενα, και μάλλον πρέπει να υποδηλώνει την περαιτέρω διαδικασία διαμορφώσεως του ΕΛΛΟΓΟΥ ΟΝΤΟΣ, που ονομάσθηκε ΑΝΘΡΩΠΟΣ (= «α θρώσκει ά ώποπε», δηλαδή αυτός που κρίνει αυτά που του συμβαίνουν και τροποποιεί ανάλογα τις αποφάσεις του και τις πράξεις του.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

16 σχόλια :

 1. ΖΕΥ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ 10αρικοπνυχτους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΕ, ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΒΡΗΚΕΣ? ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ.

   Διαγραφή
  2. E ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΣΑΠΕΛΟΠΙΤΑΡΙΔΙΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΩΛΟΒΓΑΛΜΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΒΙΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?

   Διαγραφή
 2. ΠΟΛΥ ΣΟΦΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΣΠΕΡΝΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ!!!ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΑΤΩΝΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ!!ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΕΡΑΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΩΝ ΑΡΧΙΚΕΡΑΤΑΔΩΝ!! ΟΥΣΤ ΖΩΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΣΩΣΤΟΣ

   Διαγραφή
  2. Στο χριστιανισμό είναι το ίδιο αλλά με κάπως δήθεν περισσότερο σοβαρό προφίλ. Δεν ασχολείστε τόσο με τον Γιαχβέ ή με άλλους Θεούς, αλλά μονομερώς με τους άγιους αιμομίκτες της παλαιάς διαθήκης και με μια σεμνότυφη συνάντηση κάποιας μυριάμ, μπορεί και εβραίας, με κάποιον "Γαβριηλ" ενω συμπεριλαμβάνεται και ένας ξέμπαρκος προστάτης Γιώζεφ που χάνετε μετέπειτα στις περιγραφές.

   Παρουσιάζεται πως διέφερε δήθεν η κατάσταση ως προς την εξιστόρηση από τις υπόλοιπες των παγανιστικών θρησκειών και της προγενέστερης μυθολογίας. ΄Ολα φτιαχτά είναι κατασκευασμένα σε γραφειάκια με ένα φανάρι και πένες, γνώση αρχαίας μυθολογίας, ξεκινώντας από τα copy paste του ζωροάστρη εως και τη χριστιανική απόδοση της ιστορίας του Απολλώνιου Τυανέα για να παραχθεί η Ναζωραική λατρεία από τους απόστολους των μελχισεδέκ και εσαιους και άλλων ιουδαϊκών παρεκκλίσεων σαν μεσσιανικό ελιξήριο σε πρόβατα εντός της αναταραγμένης Ρώμης. Αρχικά prive μόνο για διάδοση μεταξύ εβραίων.

   Διαγραφή
 3. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΝΙΒΑΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΙ 12ΘΕΪΣΤΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ

  Στο Ιερό του Διός
  Σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη: Βρέθηκε άριστα διατηρημένος σκελετός στο Λύκαιο Όρος
  ...........................................
  Από τα ευρήματα των ανασκαφών αποδεικνύεται ανθρώπινη δραστηριότητα από τη Νεολιθική Εποχή στην περιοχή που, σύμφωνα με τους Αρχαίους Έλληνες, είχε γεννηθεί ο βασιλιάς των Θεών

  Σημαντικότατα αρχαιολογικά ευρήματα, μέσω των οποίων αποδεικνύεται η ανθρώπινη δραστηριότητα από τη Νεολιθική Εποχή, ανέδειξε η ανασκαφή στο Λύκαιο Όρος και συγκεκριμένα στο Ιερό του Διός, στη νοτιοδυτική πλευρά της Αρκαδίας, την οποία οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν ιερή γη, καθώς εκεί γεννήθηκε ο βασιλιάς των Ολύμπιων Θεών, Δίας, σύμφωνα με τις αρχαίες ελληνικές γραφές.


  Το καλοκαίρι του 2016 στο μέσο του βωμού και πλησίον μίας πλατφόρμας λαξευμένης στο φυσικό βράχο εντοπίστηκε για πρώτη φορά και ανασκάφηκε ανθρώπινη ταφή με προσανατολισμό Ανατολή – Δύση. Ο σκελετός, σε ύπτια θέση και σε άριστη κατάσταση διατήρησης, είχε αποτεθεί εντός στενού ορύγματος, που δημιουργήθηκε μέσα στις επιχώσεις από την τέφρα και τα καμένα χώματα. Λείπει μόνο το κρανίο του νεκρού, ενώ σώζεται η κάτω γνάθος. Το στενό όρυγμα ήταν επενδεδυμένο στη βόρεια και νότια πλευρά του από αδρά δουλεμένες πλάκες, ενώ δε βρέθηκε επένδυση στο ανατολικό και δυτικό όριο του ορύγματος. Πλάκες κάλυπταν την περιοχή της λεκάνης του νεκρού. Το μήκος του τάφου με τις πλάκες ανέρχεται σε 1.52μ.

  Σύμφωνα με την προκαταρκτική μελέτη ο σκελετός ανήκει σε άτομο – πιθανόν άνδρα - εφηβικής ηλικίας, η δε κεραμική που προέκυψε από την ανασκαφή χρονολογείται κυρίως στο τέλος της μυκηναϊκής εποχής, υποδεικνύοντας ότι η ταφή ανήκει πιθανότατα στον 11ο αιώνα π.Χ., μετά από την κατάρρευση των μυκηναϊκών ανακτορικών κέντρων, στην περίοδο της μετάβασης από την ύστερη εποχή του χαλκού στην πρώιμη εποχή του σιδήρου, σε μία εποχή κατά την οποία ο βωμός ήταν σε λειτουργία.

  Από τον 4ο αι. π.Χ. και εξής, γραπτές πηγές αναφέρουν ανθρωποθυσίες πάνω στο βωμό του Λυκαίου Όρους, αλλά στις ανασκαφές που είχαν διενεργηθεί έως σήμερα στο χώρο δεν είχαν εντοπιστεί ανθρώπινα οστά. Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστημονική μελέτη του σκελετού και παρά το γεγονός ότι είναι πολύ πρώιμο ακόμα να εξαχθούν συμπεράσματα για τις συνθήκες θανάτου του νεκρού, η εξέχουσα θέση της ταφής στο μέσο του βωμού και ο προσανατολισμός της καταδεικνύουν την ιδιαίτερη σημασία της.
  ......................................
  http://www.protothema.gr/culture/article/601948/simadiki-arhaiologiki-anakalupsi-vrethike-arista-diatirimenos-skeletos-sto-lukaio-oros/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο λύκαιος δίας είναι προϊόν συγχώνευσης, θα γνωρίζεις πως τιμωρήθηκε από τον Δία η θυσία του λυκαίου.
   Θα έχεις εις γνώσιν σου πως η λατρεία του Χριστιανισμού πήρε τα διονυσιακά και μόνο ανατολίτικα στοιχεία και τα μυστήρια τους, τα ίδια του σταυρού, κατασκευάζοντας τα μυστήρια του Χριστιανισμού σε μια διαφορετική έκδοση των αναγεννόμενων Θεών, καμία 10αριά μετά τον ζωροάστρη. Επειτα εντρύφησε και τις μαζοχιστικές ψυχώσεις αυτοταπείνωσης. ΄Αφησε το πληκτολόγιο και πήγαινε στις λειτουργίες του ιερατείου σου με τους υπόλοιπους και μη μας τα ζαλίζεις ανιστόρητε και άθεε μαλακοϊουδαιορωμιέ. Μπουσούλα και στα τέσσερα για έλεος και για χάρη όπως κάνουν κυρίως οι τσιγγάνοι στην Τήνο..... οι πραγματικοί Χριστιανοί. Ούτε χριστιανός είσαι γιατί δεν τους παίρνει κόντρα σε τέτοια.

   Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΝΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.
   ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΓΙΔΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣΠΟΡΕΑ.
   ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΜΕΝΟ ΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΑ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ.


   Διαγραφή
  3. νευρωτικό μιμητισμό έχεις 1:39 μ.μ., παραλλάζεις προτάσεις του 1:21 μ.μ, όπως βλέπεις πρέπει προσωρινά να αφήσεις το τρολάρισμα και να επανέλθεις με σοβαρότερα επιχειρήματα αν και δεν πρόκειται να βρείς πουθενά. Τράβα προς τον πνευματικό σου μπας και καταφέρει να σε συνεφέρει πριν μπλέξεις με τρελόγιατρους.

   Διαγραφή
  4. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ 1:21 (ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΕ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ.
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ.
   ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ. ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ.

   Διαγραφή
 4. Διώνη ήταν η Βασική, αλλά και με ρόλο της λυτούς ενίοτε.
  Ο λόγος που δεν γράφονται μπορεί να είναι συμπληρωματικοι της εικόνας που επιλέχθηκε για το Άρθρο, ο Αμμων Ρα καρνεϊν που (όπως και ο συμβολισμός του Κριού) δεν αντιστοιχεί απόλυτα στον Δία. Ίσως έχει βάση περισσότερο μετέπειτα στην ελληνιστική εποχή. Με τη λογική του άρθρου θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονταν και η Ολυμπιάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι, η περισσότερο κλασσική μορφή αμιγούς πελασγοελληνικού.
   https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dd/Blitzschleudender_Zeus.JPG/208px-Blitzschleudender_Zeus.JPG

   Διαγραφή
 5. Ητοι αποδείχτηκε περισσότερος, από αυτόν τον άφυλο της ιουδαιο-χριστιανικής θεολογίας και τους ενδιάμεσους γραβρηλίδες με κρίνους και φτερά με πούπουλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΡΕ ΑΪ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΑΛΑΚΕΣ! ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ 12ΘΕΟ (ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΟΣΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, (ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΞΕΡΩΛΑ) ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ.... (ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ) ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ.. ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΙΣΑΙ!.... ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΡΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ, ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ, ΠΑΠΑΡΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ, Ο ΣΩΡΡΑΣ, Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ??? ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΕΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑ ΣΑΣ) ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ..... ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ!!!!! ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ (ΓΥΦΤΟΙ) ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΙΜΟΡΗΤΕΑ ΥΒΡΙΣ

  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ

  ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΩΝ-ΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]