Ένα εκατομμύριο Ευρώ αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Η Οικογένεια του απαχθέντος Μιχάλη Λεμπιδάκη  έχει συγκεντρώσει ό,τι μπορούσε για να σώσει τη ζωή του δικού της ανθρώπου . Φανταστείτε να έχουν απαγάγει το παιδί σας , ή το δικό σας άνθρωπο για να καταλάβετε  … το πως νιώθουν.

Οι απαγωγείς δεν αρκούνται μόνο στο να εισπράξουν δύο φορές το Τζόκερ μετά  από  απανωτά τζακ – ποτ αλλά , θέλουν ….αίμα .
Αυτή τους η αλαζονεία θα τους σκοτώσει . Να είστε σίγουροι γιαυτό .
Δεν έχουν υπολογίσει ας πούμε  την τεχνολογία flir - thermal imaging ( θερμικές κάμερες ) και το ότι , δεν δικαιολογείται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος να θερμο - απεικονίζεται από πολύ μακριά ένα ανθρώπινο  σώμα στο ίδιο σημείο για ημέρες.
Η Οικογένεια είναι διατεθειμένη (;) -  ήτοι , είναι προς το συμφέρον της  - να διαθέσει πλέον το 1/4ο από αυτά που έχει συγκεντρώσει για τους απαγωγείς , ως αμοιβή , σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην άμεση σύλληψη των απαγωγέων .
Των δραστών  δλδ , οι οποίοι δεν θα βρίσκονται πλέον  στην Κρήτη αλλά, έχουν αφήσει στο ποδάρι τους «αναλώσιμα στρατιωτάκια» με ημερομηνία λήξης να υλοποιούν την εντύπωση αυτή . ( Από αλλού έρχονται σε επαφή και αλλού κρατούν τον όμηρο )
Άλλωστε , το ψυχολογικό προφίλ των δραστών δείχνει ότι στο μέλλον , θα σκοτωθούν μεταξύ τους .
Ο Κανόνας αυτός του 1/3ου , να ισχύει εφ εξής σε κάθε απαγωγή . Γραφεία ερευνών , ιδιωτικοί αστυνομικοί ( ντεντέκτιβ ) , απλοί Πολίτες με χόμπι στην έρευνα … ενεργοποιηθείτε !!
Παρατηρήστε κάθε τι καινούργιο , κάθε τι περίεργο , κάθε τι αφύσικο και μη συνηθισμένο  , κάθε τι που δεν ταίριαξε και δεν ταιριάζει με το περιβάλλον  , το  χρόνο και τον τόπο και   που συνέβη τους τελευταίους μήνες γύρο σας ή που έτυχε να δείτε ή να ακούσετε  …. θυμηθείτε και «συνδέσετε το » με την απαγωγή .
Το παραμικρό που θα ¨δείτε¨ ή θα θυμηθείτε  μπορεί να αποδειχτεί ότι αξίζει …. εκατομμύρια !!
Θυμηθείτε , καταγράψτε και  ελάτε σε επαφή με αξιωματικούς της  ΕΛ.ΑΣ για τα περαιτέρω …. όπου κι αν βρίσκεστε .
Την ¨ενεργοποίηση¨ της ανωτέρω στρατηγικής ΖΗΤΑΜΕ , λίγο πριν ασχοληθούμε επιχειρησιακά με την υπόθεση και προκειμένου να αποφευχθεί την ύστατη στιγμή  το ενδεχόμενο, να αφαιρέσουμε ανθρώπινη ζωή κατά την διάρκεια συμπλοκής … ευρισκόμενοι σε νόμιμη άμυνα .
Μετά , δεν θα συστήναμε σε κανέναν να ¨μπει στα πόδια μας ¨
Δυστυχώς η ΕΛ.ΑΣ υστερεί σε εξοπλισμό και τεχνολογία που σε άλλες χώρες πωλείται σε SUPER MARKET
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
[email protected]
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]