ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥΡΛΑ με τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στα ΤΙΡΑΝΑ για τους ΑΤΑΦΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ...!!!

Θετική υπήρξε η ανταπόκριση του Προέδρου της Αλβανίας κ. Ilir Meta, στο αίτημα που έθεσε με επιστολή του ο Γιώργος Σούρλας για τους πεσόντες Έλληνες μαχητές κατά το Έπος 1940-41, που παραμένουν ακόμα άταφοι.


Πριν από ένα χρόνο, όταν ο κ. Ilir Meta ως Πρόεδρος της Βουλής της Αλβανίας, επισκέφθηκε την Αθήνα, μετά από συνάντηση και με τον Γ. Σούρλα ο οποίος έθεσε το θέμα των άταφων πεσόντων, παρενέβη άμεσα και συνεδρίασε η αρμόδια για το ζήτημα αυτό Μικτή Διακρατική Επιτροπή, μετά από αδράνεια επτά χρόνων.

Ωστόσο, όμως, η Αλβανική πλευρά δεν απάντησε μέχρι σήμερα στο αίτημα που ετέθη, για την έναρξη των εργασιών περισυλλογής των οστών.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Γ. Σούρλας απευθύνθηκε εκ νέου στον κ. Ilir Meta και του εξέθεσε την αναγκαιότητα για την αποκατάσταση της μεγάλης αυτής εκκρεμότητας.

Όπως προκύπτει από την επιστολή του ο κ. Ilir Meta, επαναλαμβάνει την δέσμευση του για την επίλυση του θέματος αυτού.

Άλλωστε το θέμα αυτό θα συζητηθεί εκτενέστερα και κατά την επίσκεψη του Γ. Σούρλα στα Τίρανα, μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε ο Πρόεδρος της Αλβανικής Δημοκρατίας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. TI IRONIA!!! O PREDROS ALVANIAS: TURKOS 100% k O SURLAS: EVROS 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KSIPNISTE MUROHAVLI!!!!!!!!!!!!!!!!! PROVATAAAAAAAAAA TON EVREON RASOFORON TIS "ORTHODOKSIAS" ILITHIIIIIIII KSIPNISTEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εκκρεμότητα αυτή θα διευθετηθεί με κάποιο τρόπο, σίγουρα οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν δικαίωση και τα οστά των νεκρών. Από την εποχή της αρχαία Ελλάς οι Έλληνες έθαβαν τους νεκρούς και επέστρεφαν τα πτώματα των νεκρών αντιπάλων σε αντίθεση με τους άλλους βάρβαρους λαούς. Με τη Χειμάρα τι θα γίνει που ο Έντι Ράμα διώχνει την Ελληνική μεινότητα, θα τους υπερασπιστή κάποιος; Για τα εγκλήματα του σήμερα στην Αλβανία εναντίον του Ελληνικού πληθυσμού μιλάμε καθόλου. Γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει την πάπια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]