Που χάθηκε ο «μικρός Ωνάσης», Βίκτωρας Ρέστης

Σιγή ιχθύος και μαύρο πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις δραστηριότητες του άλλοτε «μικρού Ωνάση», όπως τον έλεγαν, Βίκτωρα Ρέστη.
Κάποτε,
πρωταγωνιστούσε στα Media αφού είχε ασχοληθεί με τους πάντες και τα πάντα. Συμμετείχε σε media, από την imaco μέχρι τον ΔΟΛ, είχε εξαγοράσει τον σταθμό smart, είχε ασχοληθεί με την εξασφάλιση δικαιωμάτων του ΜTV, με τράπεζα, αλλά και με ακίνητα, καθώς δεν του έφθανε η ενασχόλησή του με την ναυτιλιακή οικογενειακή εταιρεία. Να σημειωθεί ότι είχε χαρακτηριστεί σαν ένας από τους πιο ισχυρούς εφοπλιστές του κόσμου.
Συχνά πυκνά, ο Βίκτωρ Ρέστης μονοπωλούσε την ειδησεογραφία. Εφτιαχνε ξενοδοχείο στη Ρόδο, αγόρασε και άλλα πλοία, θα έσωζε την FB Bank, θα αγόραζε την ΑΕΚ, θα αγόραζε τον Πανιώνιο. Ωστόσο, μετά από τις μεγάλες εξαγορές, την ειδησεοργαφία μονοπώλησαν οι δικαστικές του περιπέπτειες, που κατέληξαν στον Κορυδαλλό, από τον οποίο βέβαια αποφυλακίστηκε υπό όρους. Οι δικαστικές όμως περιπέτειες του κ. Ρέστη δεν σταματούν εκεί.

Φέτος κάθισε και πάλι στο σκαμνί καθώς υπήρχε εμπλοκή του με τα δασικά φιλέτα του δημοσίου, αλλά και με την υπόθεση Καρούζου και την εταιρεία Fantom. Πολλοί λοιπόν αναρωτιούνται που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο κ. Ρέστης.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]