Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ – Μετά τα αδέρφια, τώρα στα δικαστήρια πατέρας με γιους

Η κόντρα μεταξύ του Κωνσταντίνου και του Θόδωρου Αγγελόπουλου είναι γνωστή και παλιά, εκείνο που δεν είναι τόσο γνωστό είναι ότι
στην οικογένεια Αγγελόπουλων έχει ξεσπάσει νέα οικογενειακή διαμάχη, του Κωνσταντίνου με τους γιους του Παναγιώτη και Γιώργο.

Η οικογένεια Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου που θεωρείται από τις πλουσιότερες οικογένειες στην Ευρώπη αλλά με δύσκολο χαρακτήρα ελέγχει στην Ελλάδα τη γνωστή χαλυβουργική και την ναυτιλιακή Arcadia.

Οι δύο γιοί του που είναι γνωστοί στο πανελλήνιο λόγω του Ολυμπιακού καθώς έχουν την ομάδα μπάσκετ είναι χαμηλών τόνων αλλά προφανώς με τον πατέρα τους όπου όπως λέγετε έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες βρίσκονται στα δικαστήρια. Η υπόθεση βέβαια αυτή έχει ξεκινήσει πριν από κάνα χρόνο και όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές εκτός από την οικογένεια απασχολεί τραπεζικούς επιχειρηματικούς και νομικούς κύκλους.

Και αυτό γιατί είναι πολλά τα λεφτά προς διαχείριση, στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς υπάρχουν συμμετοχές σε πολυεθνικές εταιρείες διαφόρων κλάδων αλλά και σημαντικό πακέτο παροχών σε Ελβετική τράπεζα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]