Κυβίστηση Κατσίκη για το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου: Θα αλωθεί το άβατο του Αγίου Όρους

Παρότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν δηλώσει πως θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Κατσίκης
εξέφρασε την αντίθεσή του χαρακτηρίζοντας το νομοσχέδιο «ψυχολογικό σοκ» για την ελληνική κοινωνία.   Για να υπερψηφίσει τα άρθρα του πρώτου μέρους του νομοσχεδίου, ζήτησε να γίνει δεκτή η διόρθωση που κατέθεσε, σύμφωνα με την οποία δεν θα επιτρέπεται ο γάμος, η υιοθεσία και το σύμφωνο συμβίωσης.   Μεταξύ άλλων, μιλώντας στη Βουλή είπε πως «το δικαίωμα του καθενός τελειώνει εκεί που αρχίζει το δικαίωμα του άλλου [...] Όταν αναφέρομαι στον άλλο, αναφέρομαι στα ετερόφυλα ζευγάρια. Ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου εκφράζω την ανησυχία μου και τις ενστάσεις μου για τις συνέπειες που θα έχουν στο μέλλον οι διατάξεις που τώρα συζητάμε».   Σε άλλο σημείο, ισχυρίστηκε πως αν υπερψηφιστεί το νομοσχέδιο θα αλωθεί το «άβατο του Αγίου Όρους».   Σημειώνεται πως το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής. Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΑΝΕΛ και Ποτάμι, ενώ η ΝΔ επιφυλάχθηκε για την Ολομέλεια. Επιφυλάξεις εξέφρασε και η Ένωση Κεντρώων, ενώ Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ καταψήφισαν. Η συζήτηση του νομοσχεδίου συνεχίζεται επί των άρθρων. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ....Ναι, αυτό είναι η ουσία, να προστατευτεί το απαράβατο του Άγιο όρους. Όσοι θα αλλάξουν φύλο στο Άγίο Όρος θα πηγαίνουν δυο φορές την εβδομάδα. Το απαράβατον των σχολείων από αίσχη δεν τρέχει και τίποτα εαν αλωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]