Ο δικαστικός επιμελητής-υπεύθυνος για την κατάσχεση μαγαζιου στο Ρέθυμνο πανηγυρίζει και αποκαλεί βρωμιάριδες όσους πήγαν να τον εμποδίσουν...

.. αλλά το συνδικαλιστικό του όργανο, τον... παραπέμπει στο πειθραρχικό. Ποιά είναι η σχέση του εν λόγω, με τον ... Καμμένο;;; 

Οι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες-συνεργάτες των δανειστών και των νενέκων που μας κυβερνάνε αισθάνονται τόσο ισχυροί που βγαίνουν και σε βίντεο μετά από κατάσχεση για να πανηγυρίσουν που έδωσαν ένα μαγαζί σε αμερικανικό fund.

Οι σύχρονοι γερμανοτσολιάδες (και ο χαρακτηρισμός από την πλευρά μου δεν απευθύνεται στον καθένα δικαστικό επιμελητή, γιατί θα βρεθούν πολλοί που θα αρνηθούν να συμμετάσχουν στους πλειστηριασμούς του λαού), μπορούν να αισθάνονται ενδεχομένως "ασφαλείς", όσο τα κολλητάρια τους βρίσκονται στην εξουσία...

ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ!

ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Επειδή από την επισυναπτόμενη φωτογραφία, φαίνεται πως ο εν λόγω "κύριος", είναι φίλος του Καμμένου, ο συνδικαλιστικός του φορέας, να μην διανοηθεί να δεχθεί πιέσεις από κανέναν.

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.
Οι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες-συνεργάτες των δανειστών και των νενέκων που μας κυβερνάνε αισθάνονται τόσο ισχυροί που βγαίνουν και σε βίντεο μετά από κατάσχεση για να πανηγυρίσουν που έδωσαν ένα μαγαζί σε αμερικανικό fund.


Ο εν λόγω κύριος είναι δικαστικός επιμελητής, στην εταιρία ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ιδιοκτήτης μάλλον και στο βίντεο που θα δείτε ευχαριστεί όσους Ρεθυμνιώτες δεν συμπαραστάθηκαν στον μαγαζάτορα, την αστυνομία που βοήθησε στην κατάσχεση.


Μάλιστα μιλά για ανομία από μεριάς του ιδιοκτήτη του καταστήματος, περιγράφοντας την μη δυνατότητα πληρωμής εισφορών στον ΟΑΕΕ, που τόσες χιλιάδες κόσμο μαστίζει.

Χαρακτηρίζει άπλυτους και βρωμιάρηδες, ξεδοντιάρηδες όσους αντιστάθηκαν.

Πήραμε το βίντεο από το προφίλ του για να το χαρείτε αν κλειδώσει το προφίλ του: (εδώ)


ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Πηγή

Για πάμε να δούμε και τις... νεώτερες εξελίξεις για τον εν λόγω "κύριο"...
ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ!!! Στο Πειθαρχικό o δικαστικός επιμελητής με το «διάγγελμα»

Η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος καταδικάζει την συμπεριφορά του – Δεν είχε αρμοδιότητα στο Ρέθυμνο!


Ξεκάθαρη θέση καταδίκης των όσων ανέφερε στο «διάγγελμά» του ο δικαστικός επιμελητής της Αθήνας ο οποίος εκτέλεσε την κατάσχεση επιχείρησης στο Ρέθυμνο, παίρνει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας.

Μάλιστα εντύπωση και ερωτηματικά προκαλεί το ότι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο εν λόγω δικαστικός επιμελητής δεν μπορεί να ενεργήσει πράξεις στην Κρήτη , παρα μόνο στην περιφέρεια του Εφετείου Αθηνών.

Δείτε την ανακοίνωση:

"Με αφορμή την διακίνηση στο διαδίκτυο ενός βίντεο, στο οποίο γνωστός αθηναίος συνάδελφός μας (δικαστικός επιμελητής), μετά το πέρας κάποιας αναγκαστικής εκτέλεσης στο Ρέθυμνο της Κρήτης κάνει....απαράδεκτες δηλώσεις, κρίνοντας άκομψα τον "οφειλέτη" και τους "συμπαραστάτες" του, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Ο δικαστικός επιμελητής είναι όργανο τόσο της επίδοσης δικογράφων όσο και της εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων, κάνοντας ευσυνείδητα την δουλειά του, ΝΟΜΙΜΑ, ΑΠΡΟΣΩΠΑ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ εκάστης πλευράς.

Δεν κρίνει, δεν σχολιάζει, δεν κάνει τηλεοπτικό σόου.

Ο ρόλος του είναι καθαρά και αυστηρά θεσμικός.

Προσπαθεί δε, όσο μπορεί, να διευκολύνει τα πράγματα. Να μην τα εκτραχύνει, όσο το δυνατόν.

(Επί πλέον ο δικαστικός επιμελητής έχει εδαφική αρμοδιότητα τα όρια αρμοδιότητας του Εφετείου όπου είναι διορισμένος.

Ένας Αθηναίος ή ένας Πειραιώτης δεν μπορεί να ενεργήσει πράξεις π.χ. στην Κρήτη ή στην Θράκη).

Ως αρμόδιο συνδικαλιστικό - θεσμικό όργανο του κλάδου, δηλώνουμε ότι ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ απερίφραστα τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου συναδέλφου, καθώς και παρόμοιες συμπεριφορές από συναδέλφους.

Χαρακτηρισμοί όπως αυτοί που χρησιμοποιήθηκαν από το μέλος μας αφορούν και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

Δεν θεωρούμε κανένα Έλληνα Πολίτη "απόστημα" "άπλυτο" κ.λ.π.

Δεν ασκούμε κανενός είδους πολιτική. Η λαϊκή αγωνία έστω και εκδηλωνόμενη υπερβολικά, είναι και δική μας αγωνία, μέσα σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

Διότι η μοίρα μας είναι κοινή.

Οι αποφάσεις που εκτελούμε, με δυσκολία ενίοτε, έχουν ήδη κρίνει (κατ' αντιμωλία) την όποια αντιδικία στο δικαστήριο.

Εμείς ως αρμόδιοι δικαστικοί λειτουργοί τις υλοποιούμε.

Φροντίζοντας εν σιωπή να τηρηθούν τα νόμιμα, σεβόμενοι την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και προσωπικότητα.

Να μη θιγεί καθ' υπέρβαση ούτε ο επισπεύδων ούτε ο καθ' ου.

Δεν είμαστε εκδικητές, ούτε υπέρμαχοι κανενός.

Εκτελούμε τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων.

Είμαστε απλώς δικαστικοί επιμελητές.

Τα αρμόδια θεσμικά μας όργανα εκφράζουν τη βαθειά τους λύπη για την ανάρμοστη συμπεριφορά όσων εξ' ημών (μελών μας) παρεκτρέπονται και βεβαιώνουμε την Κοινωνία ότι θα λάβουμε κάθε πρόσφορο μέτρο για την άσκηση πειθαρχικού ελέγχου, με βάση το πειθαρχικό δίκαιο που διαθέτουμε. Να είναι όλοι σίγουροι και ήσυχοι!".


Για δε τον συγκεκριμένο συνάδελφο θα συνεδριάσει εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του Εφετείου Αθηνών, που είναι μέλος, για να αναθέσει την υπόθεση για τον πειθαρχικό του έλεγχο.

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Μήτσης


πηγή

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

 1. ΛΟΓΙΚΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ Ο ΠΑΡΑΓΩΝ ΥΨΟΜΕΤΡΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΗΤΗ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΟΙ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΤΑΥΓΕΤΟΣ Ο.Κ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ. ΨΗΛΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...Ε ΛΟΙΠΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΡΑ ΚΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΠΙΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΑΑΑΤΣΣΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΚΛΑΣΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΑΚΟΥΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΡΕΠΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΠΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΣΕ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΙΝΑ ΛΑΒΩΣΙΝ ΟΛΙΓΗΝ ΓΛΥΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΟΡΔΟΦΥΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΛΆΣΙΜΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΠΕΡΑΙΩΘΕΙ Η ΚΑΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΥΛΩΣΟΥΝ!! ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΕΤΕ ΠΡΑΑΑΤΣΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΛΑΣΙΜΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΛΙΓΔΕΣ ΣΙΦΥΛΙΔΙΚΑ ΝΟΥΝΙΑ ΣΑΠΙΣΕ Η ΚΛΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΠΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΝΟΙ ΣΑΠΙΑ ΜΟΥΝΙΑ....ΟΥΥΥΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΑ ΟΥΥΥΣΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τι λές ρε γελείο υποκείμενο, γερμανοτσολιά, πουλημένε νενέκε !!!!

   ετοιμαστείτε για κρεμάλες γερμανοτσολιάδες !!!!

   πρώτα θα κρεμασουμε με συρμα εσας τους προδοτες και μετά όλους τους υπόλοιπους αριστερο-δεξιούς πουλημένους πολιτικούς !!!

   Διαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΗΣΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΑΛΕΣ ΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΟΑΛΗΤΗ ΚΙ'ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΛΕΠΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ.

   Διαγραφή
  3. ρε γελείε προδότη υποστηρικτή των γερμανών :
   τράβα στην γερμανία σου ρε γελείο υποκείμενο να σε βάλουν σε κάποιο μπουρδέλο με ζώα από αυτά που έχουν φτιάξει οι συνεργάτες σου οι γερμανοί και να ερχονται να σε πηδάνε φορώντας τις σβάστικες οι ναζιστές από την μια και οι συνεγάτες τους οι σταλινικοί απο την άλλη.
   και βάλε και την μάνα σου σε ένα μπουρδέλο να τη πηδάνε, που ξέρεις μπορει να ξαναβγάλει κανένα μούλικο σαν εσένα...

   Διαγραφή
 2. Η κριτική τόσα εργαλεία έχουν τι περιμένουν ???????? να χέσω μάγκες, τελικά ο μόνος άντρας στην Κρήτη είναι η χελουδάκη....

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]