Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΣΤΑ- Ξέμπλεξε από τα καρτέλ των ναρκωτικών, αλλά όχι με την πρώην σύζυγο

Η περιπέτεια με το «Dimitris C» στο Περού, έληξε αισίως για τον Έλληνα εφοπλιστή, όμως οι σκοτούρες του συνεχίζονται καθώς τον Οκτώβριο θα βρεθεί αντιμέτωπος στο
δικαστήριο με την πρώην σύζυγο του, που τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία.

Τις προηγούμενες μέρες, είδε το φως της δημοσιότητος η είδηση, ότι Ελληνικό πλοίο, στο Περού είχε εμπλοκή με υπόθεση ναρκωτικών. Όπως αποδείχθηκε το πλήρωμα του πλοίου ανακάλυψε σε δυσπρόσιτο σημείο του σκάφους, ποσότητα κοκαΐνης (121 πλάκες) την οποία παρέδωσε στις αρχές. Τα τελευταία χρόνια, οι Έλληνες εφοπλιστές που δεν επιθυμούν να συνδεθεί η δουλειά τους με ναρκωτικά, ερευνούν όλο το πλοίο, όποτε πιάνουν λιμάνι σε τέτοιες χώρες. Βάζουν ακόμα και δύτες, να ελέγχουν το κύτος του πλοίου, αυτό έγινε και στο «Dimitris C».
Το πλήρωμα εντόπισε τα ναρκωτικά, ο πλοίαρχος ενημέρωσε τις αρχές και το πλοίο μετά τις απαραίτητες διαδικασίες, απέπλευσε κανονικά.

Έτσι ο Γιάννης Κούστας, έβγαλε έναν μεγάλο πονοκέφαλο από πάνω του. Ωστόσο ο οικογενειακός πόλεμος συνεχίζεται, καθώς η πρώην σύζυγος του, η κ. Γιαννικοπούλου, τον κατηγορεί από τον Δεκέμβριο του 2012, ότι την χτύπησε και σύμφωνα με την δικογραφία, οι γιατροί που την εξέτασαν, διαπίστωσαν κάκωση αυχένα. Στην αρχή υπήρχε η αίσθηση ότι οι δύο πρώην σύζυγοι θα τα βρουν, όμως τελικά δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στην διατροφή και τα περιουσιακά στοιχεία.

Ο εφοπλιστής κατηγόρησε την πρώην σύζυγο του για αλόγιστες σπατάλες και ταξίδια (όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος) με το γυμναστή της και τα παιδιά τους και πολύ γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε και οδηγήθηκε σε πόλεμο ανάμεσα στους δύο πρώην, που πήρε το όνομα «Ο πόλεμος των Κούστα». Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ζουμερές λεπτομέρειες για την διατροφή των παιδιών, τα σπίτια και τα ιδιωτικά τους μαθήματα, έγιναν γνωστά στο πανελλήνιο.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια. Ο Γιάννης Κούστας πάντως, βρίσκεται ήδη αλλού, καθώς πρόσφατα επισημοποιήθηκε η σχέση του με την νεαρή Δήμητρα Μέρμηγκα στο Island της Βάρκιζας, παρουσία περίπου 300 προσκεκλημένων
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]