Δισεκατομμύρια της Ε.Ε. ρέουν στην Τουρκία για να κάθεται ήσυχα

Η Τουρκία θα λάβει 78 εκ. ευρώ τον Οκτώβριο στο πλαίσιο της Προσφυγικής Συμφωνίας που έχει συνάψει με την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Την εκταμίευση του ποσού έκανε γνωστή η γερμανική κυβέρνηση απαντώντας σε κοινοβουλευτική ερώτηση του κόμματος των Πρασίνων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής BILD, το ποσό που θα έχει καταβάλει η Γερμανία στην Τουρκία και με τη δόση του Οκτωβρίου θα φτάσει τα 314 εκ., ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει συμφωνήσει να δώσει στην Τουρκία συνολικά 3 δισ. ευρώ, όπως συμφωνήθηκε τον Μάρτιο του 2016, με αντάλλαγμα να κρατήσει η Τουρκία τις προσφυγικές ροές στο έδαφός της.

Η Γερμανία θα καλύψει από τα 3 δισ. της Ε.Ε. τα 427 εκ.

Οι Βρυξέλλες έχουν καταβάλλει στην Τουρκία τα τελευταία τρία χρόνια 10 δισ. ευρώ στο πλαίσιο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Η χώρα του Ερντογάν έχει εισπράξει τα περισσότερα χρήματα από τα ευρωπαϊκά ταμεία από οποιαδήποτε άλλη χώρα μη μέλος της Ε.Ε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά, μπράβο στον Ερντογάν όλοι μέρα βρίζει την Ευρώπη και τους πολιτικούς της και αυτοί τον δίνουν κανονικά χρήματα, μην τον στεναχωρήσουν και θυμώσει τελικά τη είναι η Ευρώπη?????? μια Ήπειρος γεμάτο ηλίθιες αδερφές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]