Γιατί μελετώ το κοράνι αγκαλιά με το ταλμούδ

Θέμος Αναστασιάδης

Η Δυτικού τύπου «χριστιανική» και Δημοκρατική ανοχή και η β’ ευκαιρία δεν είναι για όλους

Καταρχάς, μπορεί να μην πολυκαταλαβαίνω πώς και γιατί άνθησε τόσο πολύ το αγκάθι του Κακού, η παιδεραστία, που
όσο πάει και μας πνίγει πιο πολύ, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι άλλο: είτε είναι δέκα, είτε χίλιοι, είτε βοσκοί, είτε καλλιεργημένοι και διακεκριμένοι μουσικοί, όπως ο τελευταίος βιρτουόζος της Κρατικής, για μένα προσωπικά -αλλά και για πολλούς άλλους αν γινόταν κάνα σχετικό γκάλοπ- μία και μόνο μία θα έπρεπε να είναι η ποινή: η θανατική.

Οχι μπαμ και κάτω, για το ενδεχόμενο μήπως πράγματι έχει γίνει κάποιο λάθος, αλλά προγραμματισμένη, αργή και βασανιστική... να ’χει τον χρόνο του. Πρώτα εγκλεισμός για κάμποσα έτη στις πτέρυγες των πιο άγριων εγκληματιών και κατά προτίμηση βιαστών, για να καταλάβουν τα τέρατα της παιδοφιλίας καλά στο πετσί τους τι εστί… άγγιγμα και κακοποίηση. Και μάλιστα χωρίς κανένα έλεος.

Και μετά, όταν θα έχουν «παλιώσει» κι αυτοί, ακόμη κι αν έχουν αλλάξει άποψη... ή και φύλο, κατευθείαν στη σύριγγα ή στην αγχόνη. Ομολογώ ότι ζηλεύω το παλιό ιουδαϊκό δίκαιο με το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού», αλλά ακόμη και το ισλαμικό με το «άπλωσες χέρι - κόψει κεφάλι». Μπας και αυτοί οι... άπιστοι προστατεύουν τα παιδιά τους καλύτερα από εμάς; Λέω... Και συγχώραμε, Θεέ μου, Χριστέ και Παναγιά μου γι’ αυτήν την πνευματική αμαρτία. (Εμείς «στρέψε και το άλλο μάγουλο», και οι άλλοι μας σφάζουν στα τυφλά μέσα στις ίδιες μας τις χώρες. Να το πάρουμε λιγάκι ανάποδα και να μετανοήσουμε αν είναι μετά;)

Ελα, όμως, που στην Ε.Ε., και φυσικά στην Ελλάδα, δεν υπάρχει θανατική ποινή. Κρίμα... Κάθε κανόνας μπορεί να έχει την εξαίρεσή του. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι θέμα ταμπού, όπως και το ότι μπορεί κάλλιστα να το εκμεταλλευτούν πολιτικά πάσης φύσεως δικτάτορες. Τι πιο εύκολο σήμερα απ’ το να «στήσεις» ηλεκτρονικά κάποιον για παιδοφιλία ή να βρεις πρόθυμους ψευδομάρτυρες να τον κατηγορήσουν για παιδεραστία σε χώρες σαν τη γειτονική. Γεννάται, λοιπόν, εδώ όντως ένα σοβαρό ζήτημα.

Και επειδή εκτός από τη θανατική ποινή δεν είναι πρέπον να μιλάει κανείς για Αυτοδικία (όποιος γονιός αναγκαστεί να το κάνει, μόνος του κριτής ο Θεός), είναι τουλάχιστον εφικτό να δείξει η Πολιτεία το ειλικρινές ενδιαφέρον της για να αντιμετωπιστεί με τον πιο αυστηρό τρόπο ως το υπέρτατο έγκλημα των εγκληματιών. Ακόμη και οι Συριζαίοι νομο(ημι)μαθείς έχουν παιδιά, αυτοί που μέχρι τώρα στον τομέα της Δικαιοσύνης έχουν εξαντλήσει το ενδιαφέρον τους στο πώς θα «χαϊδεύουν» και θα βγάζουν έξω βαριά ποινικούς (ενίοτε με το αζημίωτο), από εμπόρους ναρκωτικών μέχρι τρομοκράτες.

Και παρότι πιθανολογείς ότι ουδόλως ενδιαφέρονται για τα παιδιά των άλλων, για τα Ελληνόπουλα εν γένει που δεν εντάσσονται στα καταγεγραμμένα δικά τους (για τα πειράματα Γαβρόγλου εννοώ κυρίως), σίγουρα θα νοιάζονται για τις κόρες και τους γιους τους. Αν υπάρχει περίπτωση εθνικής συναίνεσης στο οτιδήποτε, αυτό πρέπει να είναι η θέσπιση της ΙΣΟΒΙΑΣ ποινής χωρίς μετατροπή για τους παιδεραστές. ΙΣΟΒΙΑ για ΠΑΝΤΑ, πάει και τελείωσε, χωρίς μα και μου, χωρίς εξόδους, ούτε χάρες, ούτε άφεση στα 25 χρόνια όπως συμβαίνει τώρα. Ισως αυτή η ποινή, τα ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΙΣΟΒΙΑ, να είναι πιο σκληρή ακόμη και από τη θανατική.

Για να το πω χύμα, όπως το νιώθω, ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ! Τι πιο απλό από αυτό που δεν αντιβαίνει και κανέναν νόμο της Ε.Ε. περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ.λπ. κ.λπ. Παρεμπιπτόντως πρέπει να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ορθάνοιχτα γιατί κάτι αρρωστημένα επιστημονικά ή μπερδεμένα πολιτικά μυαλά θέλουν σιγά-σιγά να εντάξουν τους παιδεραστές στην κατηγορία των «ψυχικά ασθενών» που μπορεί και να θεραπευτούν!

Τέτοια πάνε να περάσουν και σ’ εμάς εδώ και μάλιστα, αν πληροφορούμαι καλά, όταν κάποιον διαβόητο παιδεραστή τον πάνε μέσα, φροντίζουν -οι ημέτερες Αρχές- για την προστασία του από τον παλιό καλό ΑΓΡΑΦΟ και ΑΓΙΟ ΝΟΜΟ της φυλακής: με το που έμπαινε πάθαινε ξαφνικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάποιο, πολύ άγριο δυστυχώς, ατύχημα... θανάσιμο. Το ίδιο συνέβαινε και για τον επόμενο. Θα πρόκειται για σύμπτωση προφανώς...

Αυτά τα ΚΤΗΝΗ δεν έχουν καμία απολύτως θέση στον πολιτισμένο κόσμο και άπαξ και έχουν καταστρέψει ήδη μία, δύο, δέκα ζωές και τόσες οικογένειες, τι μας ενδιαφέρει αν θα μεταμεληθούν ή δεν το ξανακάνουν αναμορφωμένοι. Πολύ καλύτερα στα παντοτινά ισόβια παραμορφωμένοι.

ΥΓ.: Μετά από όσα έχουν γίνει, η απάθεια και η έλλειψη δράσης εκ μέρους της Πολιτείας μπορεί να εκληφθούν μόνο ως από παθητική συνενοχή μέχρι ηθική αυτουργία. Αντί να βάλει, λοιπόν, ο κόσμος το στρογγυλό καπελάκι του στραβά, όπως οι πιο «σκληροί» ορθόδοξοι Εβραίοι, ή βγάλει τις χαντζάρες σαν κάποιους Ισλαμιστές για να πάρει το δίκιο στα χέρια του, θα πρέπει να αλλάξει αμέσως ο νόμος για την παιδεραστία.

Κι αν δεν γίνει αυτό, αποκλειστικά υπεύθυνο θα είναι το σημερινό κράτος που ειδικά επί ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ανθρώπινη ευαισθησία (αν είναι δυνατόν) σε αυτά τα τέρατα! Ισόβια για πάντα λοιπόν! Φυλακίστε τους μέχρι τέλους και, ει δυνατόν, «χτίστε» τους. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ κι ούτε θέλω να σκεφτώ τίποτα λιγότερο για αυτούς τους ανώμαλους που δεν αξίζουν καν να έχουν τα δικαιώματα του κανονικού ανθρώπου.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι να τιμωρηθούν κάποιοι και να δικαιωθούν τα θύματα από το να τους σκοτώσεις.
  Και σαν υποτιθέμενη χριστιανική χώρα θα έπρεπε να τους είχαμε ανακαλύψει προ πολλού...
  Αλλά δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος, ένας παιδεραστής (που είναι αυτός που είναι) ή οι υπουργοί παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ που προωθούν κάθε λογής ανωμαλία;
  Αν είναι να σκοτώσουμε κάποιον ας αρχίσουμε από εκεί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συμφωνω απολυτα με τον κυριο Αναστασιαδη.Εδω και τωρα ισοβια και μαλιστα σε μπουντρουμια.Και ας αφησουν τα παραμυθια οτι ειναι ψυχικα αρρωστοι.Αντε απο δω πια σαπιλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως κάποιος που έχει εκπομπή που στεγάζει και προσκαλεί κάθε λογής ξέκωλο, μπορεί να είναι τόσο επιθετικός στους παιδεραστές...
  Και εγώ θέλω να τιμωρούνται (αν και όχι με θάνατο), αλλά γιατί να μη τιμωρούνται το ίδιο (ή πιο σκληρά) σκληρά και αυτοί που βγάζουν ξέκωλα και άλλες ανωμαλίες στην τηλεόραση και τα βλέπουν παιδιά; Πολύ πιθανό αυτός να ευθύνεται και για τους παιδεραστές της Ελλάδος, ποιος ξέρει...
  Στο κάτω-κάτω της γραφής, οι πρώτοι είναι άρρωστοι (κανένας δεν το αμφισβητεί αυτό) και οι δεύτεροι προκαλούν τέτοιες ή παρόμοιες αρρώστιες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]