Οι Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης και η ολοκληρωτική απώλεια της εθνικής κυριαρχίας

Προς την παγκόσμια διακυβέρνηση και η Ελλάδα των κόκκινων δανείων

Η προ ημερών ομιλία του Γιούνκερ στο ευρωκοινοβούλιο σκιαγράφησε σαφέστατα πλέον το οικονομικό και πολιτικό πλαίσιο με το οποίο η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) σχεδιάζει να λειτουργούν οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο προσεχές μέλλον, καταδεικνύοντας την πρόθεση των ελίτ και για την τυπική πλέον απώλεια εθνικής κυριαρχίας στις χώρες του οικονομικού μπλοκ της ΕΕ.


Έτσι ο...Ζαν Κλωντ Γιούνκερ ουσιαστικά περιέγραψε μια νέα δομή της ΕΕ, βάσει της οποίας θα είναι η πεμπτουσία της παγκοσμιοποίησης – οι 4 «ελευθερίες». Η νέα αυτή δομή θα μπορεί να λειτουργεί ακόμα πιο ανεμπόδιστα από την έντονη δυσαρέσκεια των λαϊκών στρωμάτων της ΕΕ, που πλέον σε πολλές περιπτώσεις ήδη διαμορφώνει και το πολιτικό σκηνικό αναδεικνύοντας αντί- ΕΕ και εν δυνάμει αντι-παγκοσμιοποιητικές πολιτικές δυνάμεις, με προεξάρχουσα τη Βρετανία του Μπρέξιτ, το οποίο η Υ/Ε προσπαθεί τη στιγμή αυτή με κάθε τρόπο ν’ ανατρέψει, τρέμοντας μήπως το παράδειγμα του Βρετανικού λαού το ακολουθήσουν και άλλοι λαοί, όπως ήδη διαφαίνονται καθαρά σημάδια στην Ιταλία, την Ουγγαρία, την Πολωνία και αργότερα πιθανότατα και στη Γαλλία, (αν ο λαός ξεπεράσει και εκεί τους φιλο-ΕΕ «αριστερούς» τύπου Μελανσόν που διέσπασαν το άτυπο λαϊκό μέτωπο από τα κάτω στις τελευταίες εκλογές).

Μέσα σε αυτό το κλίμα γενικής αμφισβήτησης της ΕΕ από τα θύματα της παγκοσμιοποίησης που συνήθως παίρνει χαρακτηριστικά αγώνα για την ανάκτηση της Οικονομικής και Εθνικής τους κυριαρχίας, η Υπερεθνική Ελίτ δια στόματος του πολιτικού της προσωπικού και συγκεκριμένα του προέδρου της Kομισιόν Γιούνκερ, προχωράει ένα βήμα παραπέρα για να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των ανοιχτών και απελευθερωμένων αγορών, με την αμέριστη βοήθεια των φιλο- παγκοσμιοποιητικών πολιτικών σχηματισμών και κυρίως της διεφθαρμένης παγκοσμιοποιητικής «αριστεράς», ιδιαίτερα στις μεσογειακές χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Γαλλία).
Αντί των κυβερνήσεων ανά κράτος, οι οποίες έστω τυπικά ελεγχόντουσαν από τον λαό της κάθε χώρας, τώρα θα κοπεί ακόμη και αυτός ο τυπικός συνήθως δεσμός της λαϊκής εξουσίας με την κυβερνητική εξουσία και θα έχουμε – κατά τις επιθυμίες των παγκοσμιοποιητών – μια ευρωπαϊκή πολιτική ελίτ, όπου όλες οι χώρες μέλη της ΕΕ θα διοικούνται απευθείας από αυτή. Έτσι δεν θα χρειάζονται οι γελοίοι δήθεν τοπικοί κυβερνήτες τύπου Τσίπρα που απλά μεταφράζουν τις εντολές από τις Βρυξέλλες. Ο Γιούνκερ λοιπόν μίλησε για έναν πρόεδρο της ΕΕ, έναν Υπουργό Οικονομικών, έναν Εξωτερικών κλπ… Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι καταργούνται τυπικά και άμεσα οι κυβερνήσεις των χωρών της ΕΕ που θα μπουν σε αυτό το θεσμικό πλαίσιο. Θα συνεχίσουν να υφίστανται κυβερνητικοί σχηματισμοί που θα έχουν προφανώς ένα διαχειριστικό χαρακτήρα για την εφαρμογή των εντολών της ευρωπαϊκής και Υπερεθνικής Eλίτ (ένα είδος Νομαρχών) και ένα Ευρω-κοινοβούλιο εντελώς διακοσμητικού χαρακτήρα, όπως το σημερινό. Δεν είναι περίεργο λοιπόν ότι ο Μακρόν, τον οποίο υποδέχθηκε ο Νομάρχης της Υ/Ε που παριστάνει τον πρωθυπουργό στην Ελλάδα βεβηλώνοντας ακόμη και την Πνύκα, δήλωσε προ ημερών ότι τελείωσε η εποχή της λαϊκής κυριαρχίας.

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι αυτό αποτελεί για την Υ/Ε ένα στάδιο προς την παγκόσμια διακυβέρνηση με την εξασφάλιση περισσότερου ζωτικού χώρου για τις ανοιχτές και απελευθερωμένες αγορές εις βάρος της οικονομικής κυριαρχίας και περαιτέρω συγκεντροποίηση των πολιτικών αποφάσεων σε «ένα» κέντρο, που θα τις παίρνει με γνώμονα τα συμφέροντα των Πολυεθνικών. Παράλληλα οι χώρες της ΕΕ θα «αλυσοδένονται» ακόμα πιο καθολικά στο στρατιωτικό μηχανισμό του ΝΑΤΟ – όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Γιούνκερ – αφού το ΝΑΤΟ αποτελεί τον μηχανισμό εκείνο που η Υ/Ε χρησιμοποιεί για την με τη βία ενσωμάτωση στη Νέα Διεθνή Τάξη, χωρών που αντιστέκονται στην απώλεια της εθνικής τους κυριαρχίας.
Όπως είπαμε παραπάνω, το σχέδιο της Υ/Ε στην ΕΕ, έρχεται στη δημοσιότητα σε μια χρονική συγκυρία έντονης αμφισβήτησης από τα θύματα της παγκοσμιοποίησης κυρίως σε χώρες που διατηρούν ακόμα ένα επίπεδο οικονομικής και εθνικής κυριαρχίας. Η περίπτωση της εξόδου της Αγγλίας από την ΕΕ και η εκλογική μάχη στη Γαλλία ήταν οι πιο χαρακτηριστικές αλλά όχι οι μόνες. Το «τσουνάμι» μαύρης προπαγάνδας που έχει εξαπολύσει η Υ/Ε ώστε να στιγματίσει την από τα κάτω αμφισβήτηση της ΕΕ και γενικότερα της παγκοσμιοποίησης ως «φασιστική» , «εθνικιστική», ρατσιστική κλπ. φαίνεται να μην είναι αρκετό ώστε να αντιμετωπιστούν τα «ρήγματα» στο «δημοκρατικό» προσωπείο του σφαγείου της ΕΕ.
Στις χώρες που έχουν πλήρως ενσωματωθεί στη Νέα Διεθνή Τάξη όπως η Ελλάδα, κάποιος μπορεί εύλογα να αναρωτηθεί «και τι θα αλλάξει για μας;» αφού όλες οι φίλο-παγκοσμιοποιητικές κυβερνήσεις δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να εφαρμόζουν νομοθετήματα για την καταλήστευση και την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, οικονομικά και πολιτιστικά. Αυτό όμως είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να γίνει αφετηρία αγώνα για την θεμελίωση μιας Οικονομικής και Εθνικής κυριαρχίας απέναντι σε ένα πρωτόγνωρο στα ιστορικά χρονικά καθεστώς απόλυτης κυριαρχίας των ελίτ πάνω στα λαϊκά στρώματα. Και η κυριαρχία τους πλέον δεν είναι μόνο πολιτική ή στρατιωτική, όπως σε παλαιότερες εποχές, αλλά πρώτιστα οικονομική και κατά συνέπεια πολιτική, αλλά και πολιτισμική και στην ανάγκη ακόμη και στρατιωτική αν χρειαστεί. Είναι αυτονόητο ότι μια απόφαση του Ελληνικού λαού για έξοδο από την ΕΕ θα ήταν αδύνατη αν η Ελλάδα ήταν και τυπικά μια επαρχία της ΕΕ!
Μπορούμε ίσως τώρα να αντιληφθούμε πιο ξεκάθαρα, γιατί τόσο καιρό η Υ/Ε δια χειρός των κάθε είδους φίλο παγκοσμιοποιητών και ελληνικών «αριστερών» ανδρείκελων στη κυβέρνηση μαζί με άλλους μηχανισμούς, προσπαθούν να διαβάλουν και να διαστρεβλώσουν τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά και την ιστορία του Ελληνικού λαού, επικεντρώνοντας κυρίως στη νεολαία, στρέφοντάς της προς την λατρεία της ιδεολογίας της παγκοσμιοποίησης: των «δικαιωμάτων» και την καλλιέργεια των διαιρέσεων ανάμεσα στον λαό, όχι βέβαια με ουσιαστικά κριτήρια (κοινωνικής τάξης και κοινωνικής θέσης) αλλά με βάση ανώδυνα για το σύστημα κριτήρια (φύλου, σεξουαλικής ταυτότητας κλπ), που στόχο έχουν την απόλυτη ιδιώτευση και τον ατομισμό, με αποτέλεσμα το πετσόκομμα κάθε συλλογικής διάθεσης κατά της παγκοσμιοποίησης, ιδίως της νεολαίας. Γιατί ένας λαός αλλοτριωμένος και αποξενωμένος από τις αγωνιστικές παρακαταθήκες, τις πολιτισμικές του καταβολές και κυρίως τη συνείδηση του καθενός για τη θέση του στη κοινωνική πυραμίδα είναι πολύ πιο εύκολο να δεχθεί την οποιαδήποτε μορφή εξουσίας που θα του φυτέψουν από πάνω, μετατρέποντάς τον σε ένα καταναλωτικό ον, που θα «αγωνίζεται» όχι για ελευθερία και αυτοκαθορισμό αλλά για τις κάθε είδους ελευθεριότητες μέσα στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, ή το πολύ ν’ αγωνίζεται κατά των «φασιστών» και «ρατσιστών» που παλεύουν ενάντια στην ΕΕ και την ΝΔΤ.
Είναι ίσως φανερό πλέον ότι η ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης αποτελεί τη νέα «θρησκεία» της Υ/Ε, που επιχειρεί να ξεπλένει ηθικά τις παγκοσμιοποιητικές ελίτ αλλά και το τμήμα εκείνο του πληθυσμού που επωφελείται από την παγκοσμιοποίηση και τις συνέπειές της. Αν μάλιστα τα πολιτικά ανδρείκελα που τα προόριζε η Υ/Ε για να κυβερνήσουν στην Ελλάδα, είναι και «αριστεροί» τότε η «συνταγή» έχει σίγουρα αποτελέσματα.
Τι και αν οι αντιδράσεις για την δημιουργία μιας ευρωπαϊκής ελίτ για όλες τις χώρες της ΕΕ είναι μεγάλες και αρχικά φαίνεται να μην περνάει το «μακρόπνοο» σχέδιο Γιούνκερ – όπως το χαρακτήρισε μια ελληνική φυλλάδα ευρείας κυκλοφορίας. Είναι όμως χαρακτηριστικό ότι το πολιτικό «Διευθυντήριο» της ΕΕ και παράρτημα της Υπερεθνικής Ελίτ στην Ευρώπη, η Κομισιόν, παρόλες αυτές τις αντιδράσεις, σήμερα ανακοίνωσε ότι προχωρά ακάθεκτη στην οργάνωση διάσκεψης κορυφής τον Δεκέμβρη , ουσιαστικά για να πάρει μέτρα σχετικά με την πρόταση Γιούνκερ (βλ. FT). Τα «δημοκρατικά» διαπιστευτήρια των αδίστακτων χαρτογιακάδων της ΕΕ – πειθήνιων οργάνων των Πολυεθνικών– άλλωστε είναι γνωστά από τότε που απέρριπταν το ένα μετά το άλλο τα Δημοψηφίσματα των Ευρωπαϊκών λαών για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα. Ή πολύ πρόσφατα και ακόμα πιο εγκληματικά, ή πιο πρόσφατα και ακόμα πιο εγκληματικά, όταν συμμετείχαν, μαζί με τους φιλο-ΕΕ πραξικοπηματίες και τα τάγματα θανάτου τους, δηλαδή τους πραγματικούς (απόγονους των) Φασιστών, στο αιματηρό πραξικόπημα που ενορχήστρωσε η Υπερεθνική και η Σιωνιστική Ελίτ στην Ουκρανία και το οποίο συνεχίζεται σήμερα ενάντια στο μεγάλο τμήμα του λαού (κυρίως ρωσόφωνο) που παλεύει για την Εθνική του κυριαρχία έξω από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, έχοντας πάρει τη μορφή εθνοκάθαρσης..

H Σιωνιστική ελίτ είναι από τους πιο διαπρύσιους υποστηρικτές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και του ρόλου της ΕΕ σε αυτή, όπως φάνηκε πανηγυρικά με την ιστορική ομιλία Πέρες στο Ευρω-κοινοβούλιο, που καταχειροκροτήθηκε από σύσσωμη την Ευρωβουλή, πριν μερικά χρόνια. βλ. αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΠΔ εδώ.
Όμως για τα ελληνικά λαϊκά στρώματα είτε προχωρήσει είτε όχι το σχέδιο αυτό δεν έχει καμία σημασία αφού η προτεκταριοποίηση της χώρας είναι θεσμικά κατοχυρωμένη και καμία «μονομερής ενέργεια» δεν μπορεί να γίνει από την πλευρά της Ελληνικής «κυβέρνησης». Υπό το προσωπείο του «αριστερού» και του υπέρμαχου των «δικαιωμάτων», η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε ήδη ό,τι δεν είχε καταφέρει κανένας αντιδραστικός κυβερνητικός σχηματισμός ή στρατιωτική κατοχή ή Χούντα στην Ελλάδα: Ξεπούλησε με την υπογραφή της μια χώρα ολόκληρη απ άκρη σε άκρη, με όλους τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους, τη δημόσια περιουσία, λιμάνια, τρένα και αεροδρόμια μέχρι τα νησιά της χώρας μέσω του «υπερ-ταμείου» που ελέγχεται από πλιατσικολόγους της Υ/Ε. Έβαλε χέρι αδειάζοντας τα ασφαλιστικά και δημοτικά ταμεία, ενώ καταστρέφοντας τη δημόσια υγεία και παιδεία, εξασφάλισε ότι το να έχει ένας άνθρωπος πρόσβαση στη μάθηση στην περίθαλψή και στη πρόνοια, είναι θέμα «τσέπης».
Όμως όπως λέει και ο «σοφός λαός», αυτό το «βαρέλι δεν έχει πάτο». Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα οι πολίτες αυτής της χώρας να χάνουν και το σπίτι τους με βάση τις ορέξεις και τις εντολές των «δημοκρατών» της ΕΕ που εφαρμόζουν οι εδώ αριστεροί εντολοδόχοι τους και τοποτηρητές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία απόφαση του άθλιου υπουργού οικονομίας (και –όχι τυχαία–διευθυντή του δήθεν «προοδευτικού» Ινστιτούτου Λεβί!), ο οποίος χωρίς τη παραμικρή τσίπα ανήγγειλε την εξαγορά των «κόκκινων δανείων» από ξένα funds, αρνούμενος ακόμα και την πρώτη κατοικία των πολιτών να προστατέψει, δηλώνοντας σαφέστατα ότι πλέον μόνο τα ξένα χαρτοφυλάκια – δηλ. τοκογλυφικές εταιρείες (funds) – θα έχουν το δικαίωμα εξαγοράς των «κόκκινων δανείων» και όχι οι ίδιοι οι οφειλέτες (!), ενώ η διαδικασία της παραγραφής των χρεών πρέπει να σταματήσει. Είναι πασιφανές – πέρα από τις δικαιολογίες με τις οποίες ντύνουν οι «αριστεροί» δωσίλογοι και αυτό το πολιτικό τους έγκλημα – ότι οι εταιρείες που θα αγοράσουν τα κόκκινα δάνεια, βασικά δεν αποσκοπούν στην έστω και μακροχρόνια αποπληρωμή τους. Αποσκοπούν κυρίως στη δήμευση της περιουσίας των οφειλετών και μάλιστα στη δήμευση της «πρώτης κατοικίας», που θα μπορούν να τη διαχειριστούν όπως αυτοί θέλουν.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης επομένως απλά στοχεύουν στη καθολίκευση του απόλυτα επιτυχημένου για τις ελίτ Ελληνικού «πειράματος», σε όλη την Ευρώπη με την πλήρη καθυπόταξη των Ευρωπαϊκών λαών στην Ευρωπαϊκή Ελίτ, σαν τμήμα της Υπερεθνικής Ελίτ….ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 23/09/2017
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

 1. Δεν αναφερουν οι συντακτες του παραπανω αρθρου τις θετικες κατα καιρους για τα εθνικα κρατη αναφορες του Γιουνγκερ(Ευρωστρατο,Κοινη Εξωτερικη Πολιτικη,Ευρωπη των επαλληλων διοικητικων κυκλων κλπ)....Οχι οτι δεν υπαρχουν απαραδεκτα στην δομη και την λειτουργια της ΕΕ.Υπαρχουν και ειναι πολλα!!Ομως αυτοι που ειναι εθνικα υπευθυνοι πολιτες θα πρεπει να επιλεγουν την βελτιστη λυση απο τις υπαρχουσες.Και αυτο η παραπανω κινηση πολιτων ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.Τι προτεινουν δηλαδη για να το καταλαβουμε!Εγω ειμαι αρκετα καχυποπτος σε αυτου του ειδους τις καταφορες και τις κατηγοριες.Για παραδειγμα ποιοι καταγγελουν την ΕΕ????Συνηθως αυτοι που εναντιωνονται με ασυμμετρο και μη αναλογικο τροπο προς τους Ευρωπαιους(που σιγουρα εχουν ευθυνες) ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΕΚΚΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΤΗ ΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΕΙΑΣ.Αφου καταβροχθισαν δια των απιστευτων και θηριωδων μισθολογικων προνομιων τους τους φορους των πολιτων της ελευθερης οικονομιας αμεσως μετα και ταυτοχρονα αρχισαν να καταβροχθιζουν τα δανεια του Ελληνικου κρατους τα οποια διοχετευονταν ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ. Πιστευω οτι εναντιωνονται και καταφερονται κατα της Ευρωπης (μονοι αυτοι απο το συνολο των Ευρωπαικων εθνων) ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.Θελουν να ξεστρατισουν την κοινη γνωμη απο την ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ οτι δηλαδη ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Εννοω οχι μονο τους ιθυνοντες πολιτικους και παραγοντες της δημοσιας ζωης.Εννοω και την ευρυτερη μαζα των ΔΥ και των ρετιρε που εβγαιναν και ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ στην συνταξη απο τα 40 με απιστευτα εφαπαξ και απιστευτες ισοβιες παροχες για την ελαχιστη-ελαχιστοτατη προσφορα υπηρεσιων προς το ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΣΥΝΟΛΟ των εργαζομενων.Εδωσα ενα δειγμα πολιτων που εναντιωνονται στην Ευρωπη απο ιδιον συμφερον.Υπαρχουν και αλλα! Δεν θα μπορεσουμε ποτε να συνεννοηθουμε σαυτο τον τοπο οταν κραυγαζουμε και τσιριζουμε για να αποκρυψουμε τις μπομπες μας ενω θα πρεπει να αποδεχθουμε την ευθυνη μας ως τροφιμων και μετοχων ενος ασυδοτου και απολυτα διεφθαρμενου μεταπολιτευτικου κρατους.Πριν καταγγειλουμε τους Ευρωπαιους θα επρεπε να καταγγελουμε τον εαυτο μας.ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μεγαλύτερη συστημική, δήθεν "αντι-λαϊκίστικη" παρόλα από δήθεν "πατριωτικό" μάλιστα σχολιαστή έχω καιρό να διαβάσω. Πρώτον, οι μούφες του τύπου "μαζί τα φάγαμε", όταν είναι γνωστό ότι τις λοβιτούρες στην Ελλάδα κλπ. τις έκανε πρώτα και κύρια το ιδιωτικό κεφάλαιο, που έπαιρνε αβέρτα θαλασσοδάνεια για παραγωγικές δήθεν επενδύσεις, από τις οποίες δεν έκανε το παραμικρό αλλά τα έστελνε σε τράπεζες σε παραδείσους του εξωτερικού. Φυσικά λοιπόν κανένας "λαός" δεν είναι ο βασικός υπεύθυνος για τη σημερινή καταστροφή, που δεν έχει σχέση με αυτά που γράφει ο μέγας πατριώτης από πάνω, αλλά με ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ, (που βέβαια την αποφάσισαν και οι Ελληνικές ελίτ χωρίς να ρωτήσουν κανέναν άλλον, με δημοψήφισμα π.χ.!) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΟΜΗΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΞΕΦΡΕΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, ώστε να τρώνε οι ντόπιες ελίτ μαζί με τα ξένα αρπακτικά - αφέντες των χωρών της ΕΕ που μοσχοπουλούσαν σε πελώριες τιμές τις "υπηρεσίες" τους στους Έλληνες καννίβαλους --δηλαδή στις πλάτες του Ελληνικού λαού. Και φυσικά το ίδιο μπαρούφες είναι το γεγονός ότι οι προτάσεις του Γιούνκερ για...Ευρωστρατό και κοινή εξωτερική πολιτική είναι καλές, γιατί προφανώς δεν θέλει πολλή σκέψη να καταλάβει κανείς ότι όλα αυτά δεν αφορούν βέβαια τα συμφέροντα του λαού που ψωμολυσσάει αλλά, όπως και το ΝΑΤΟ, θα χρησιμοποιηθούν για την καταστολή κάθε πιθανής αντίστασης του λαού στο μέλλον καθώς και άλλων λαών στο εξωτερικό που παλεύουν για την Εθνική τους Κυριαρχία! Όσο για το ΜΕΚΕΑ και αυτούς που το προτείνουν, έχει κρυστάλλινη ιστορία αγώνων πολλών δεκαετιών, οπότε ήδη από το 80 έκανε ο Τάκης Φωτόπουλος την πρωτοποριακή του έρευνα περί Εξάρτησης για το πού θα οδηγούσε η ενοποίηση των "αγορών" μέσα σε ενώσεις όπως η ΕΕ και η εξάρτηση χωρών όπως η Ελλάδα από τα κέντρα της Δύσης, που σήμερα την κατέστησε κανονικό πλέον Προτεκτοράτο. Εδώ είναι και η Ιδρυτική Διακήρυξη και οι Στόχοι του ΜΕΚΕΑ για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για το τι λαμβάνει χώρα σήμερα και ποια είναι τα αίτια της σημερινής κατάστασης καθώς και αυτών που πολύ πιθανόν έρχονται αν ο λαός δεν συνταχτεί άμεσα σε ένα Μέτωπο σαν αυτό.

   Διαγραφή
  2. http://www.mekea.org/

   Ιδρυτική Διακήρυξη: http://www.mekea.org/%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%89%cf%80%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba/

   Στόχοι: http://www.mekea.org/epikairopoihmenoi-stoxoi-mekea-martios-2016/

   ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΚΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

   http://www.topontiki.gr/article/227485/i-trilogia-tis-katastrofis

   Διαγραφή
 2. Το πρώτο σχόλιο είναι καθαρά νεο ταξίτικο, φιλο- ΕΕ και φιλο παγκοσμιοποιητικό απο αυτά που εχουμε συνηθίσει να βλέπουμε απο τρολ του διαδυκτίου που τους εχει εξαπολύσει η ΕΕ και η ΥΕ για να τρολάρουν βάση γνωστών ψευτο επιχειρημάτων. Προσέξτε επίσης και μια άλλη πτυχή της συλλογιστικής του παραπάνω φιλο ΕΕ τρολαρίσματος: "εχουμε ολοι ευθύνες" λεει το πρακτοράκι αυτο, συμπλέοντας με το γνωστό σύνθημα Πάγκαλου (ολοι μαζί τα φάγαμε).
  Φυσικά ολοι μαζί εσείς τα φάγατε, τα λαμόγια της ΕΕ και οι φιλο ευρωπαιστές που ακόμα εχουν το θράσος να μιλάνε δήθεν υπερ του ελληνικού λαού. Σκουληκια της παγκοσμιοποίησης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αφου οι κρατικοδιαιτοι καταβροχθισαν τα κρατικα δανεια κατα τοσο ασυδοτο και ανηθικο τροπο βαφτιζοντας την κομματικη λεια μισθο και την αργομισθια κοινωνικη δικαιοσυνη και αφου δημιουργησαν μια θαλασσα συνταξιουχων 3,1 εκ που μαζι και με τους 0,9 εκ ΔΥ φτανουν στα 4 εκ περιμενουν απο 2,5 εκ παραγωγικους πολιτες να τους συντηρησουν.Επειδη αυτο δεν ειναι εφικτο θελουν η ΕΕ να τους χαρισει τα δανεια που αυτοι με τα ολιγαρχικα τους κομματα και τις αργομισθιες τους παντου στο δημοσιο καταβροχθισαν. Για να συνεχισουν το ραχατι.Συνταξιουχοι και ΔΥ ανα ετος κοστιζουν 51δισ.Ειναι απλο.Αποσυνταξιοδοτουμε 1εκ 'νεαρους' συνταξιουχους 40-62ετων(ειναι πραξη κοινωνικης δικαιοσυνης) και μειωνουμε δραστικα συνταξεις και μισθους στο δημοσιο πανω απο 700 €.Ταυτοχρονα πληρωνουμε δια της επιμηκυνσης μονο τοκους στο χρεος (τοκοπληρωμη γυρω στα 8 δισ) /ετος και ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Το προβλημα που δημιουργησαν οι κρατικοδιαιτοι επειδη θελουν να καθονται απο τα 45 και να "δουλευουν" ουσιαστικα 20 ωρες την εβδομαδα.Πολλοι απο εμας του ιδιωτικου τομεα που ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (αγροτες,εργατες,υπαλληλοι,ελευθεροι επαγγελματιες ) ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.Δεν μπορει η κρατικοδιαιτη Αριστερα και ή "δεξια" να μονοπωλουν τον διαλογο.Η μεταπολιτευση πρεπει να παρει τελος.Οσοι αρνουνται να συζητησουν τις τεραστιες ευθυνες των κρατικοδιαιτων πολιτων(οχι ολων) που ζουσαν και ζουν εις βαρος των πολυπληθεστερων πολιτων της ελευθερης οικονομιας θα πρεπει να αντιμετωπισουν την αληθεια.Και οχι να κρυβονται πισω απο τα τσιτατα που οικοδομησαν στην μεταπολιτευση οι διαπλεκομενοι ομιλοι ΔΟΛ ,ΠΗΓΑΣΟΣ και τα ρεστα.Δεν εχουμε παθει ολοι λοβοτομη.Καποιοι γλυτωσαμε απο την λαιλαπα του κρατους που ουσιαστικα υποστηριζετε.Δεν υπαρχει ελευθερια χωρις ελευθερη οικονομια.Η ΕΕ αν και αυτη ειναι κρατικοδιαιτη ειναι μακραν προτιμοτερη απο την ιδιοτελη εμμονικη υστεροβουλια των ντοπιων νομοθετων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 'Έτσι και πούμε να φύγουμε από το ευρώ, ο πλανήτης ΚΒ32F18W36 που βρίσκεται σε γειτονικό γαλαξία με το δικό μας θα αλλάξει τροχιά και σε 7 δισεκατομμύρια χρόνια θα χτυπήσει την Γη μεταξύ 19ου και 30ου παραλλήλου. Εκεί βρίσκεται η Ελλάδα. Ας το έχουμε σοβαρά υπ' όψιν αυτό. Το λένε όλα τα σάιτς καθώς και επιστήμονες της ΝΑΣΑ. Ψάξτε το αν θέλετε στη διεύθυνση
  https://www.ilithios-xipasmenos-euroligouris-psofopeina-neoragias.gr


  24 Σεπ 2017 - Ο Δημήτρης Καζάκης (ΕΠΑΜ) στο Metropolis 95.5
  https://www.youtube.com/watch?v=947EFJbqpmE

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]