Ακόμη και σήμερα έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ στον περισσό έχουν την σημαία μιας άλλης χώρας να ανεμίζει

Με το που γίνεται κάποιος μέλος του κομμουνισμου αποποιητε αυτόματα της ελληνικής του ταυτότητας..Δεν γίνεται να εχεις δύο σημαίες,την κόκκινη ή την γαλανόλευκη.
Οι ντόπιοι κομμουνιστές στον εμφύλιο σκότωναν όποιον έφερε την γαλανόλευκη,όργανα του πανσλαβισμού και του σοβιετικού διεθνισμού,πολεμούσαν χέρι με χέρι με τους αλβανούς τσάμηδες (σύμμαχοι των ναζί και των φασιστών κατά την διάρκεια του β'ππ) τους Βούλγαρους κομιτατζήδες (σύμμαχοι επίσης των ναζι, που έγιναν κομμουνιστες μέσα σε ένα βράδυ) και τους σκοπιανους μακεντονσκι που ονειρεύονταν την σλαβική Μακεδονία με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη (πολλοί αριστεροί ακόμη η και σήμερα κρυφα τους υποστηρίζουν).Αυτο δεν είναι πράξη προδοσίας για τους αριστερούς και τον Μίκη Θεοδωράκη,δεν είναι δοσίλογος και προδότης οποίος σηκώνει ντουφέκι στον Έλληνα αδελφό του;Μόνο αμα κάποιος είναι φιλοαμερικανος είναι "προδότης"?Ακόμη και σήμερα έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ στον περισσό έχουν την σημαία μιας άλλης χώρας να ανεμίζει,αυτή της πρώην σοβιετικής ενωσης,σημαία που έχουν καταργήσει οι ίδιοι οι Ρώσοι για φανταστείτε για παράδειγμα η ΝΔ να είχε έξω από τα γραφεία της την αμερικανική σημαία να ανεμίζει δεν θα είχαν λυσσαξει οι αριστεροί υποκριτές;Και μετά,τι ήταν αυτή η τεράστια κοτσανα περί μνημονίων που πέταξε;Θυμίζω στον κύριο Θεοδωράκη πως αυτή την στιγμή η Ελλάδα έχει αριστερή κυβέρνηση η οποία υπογράφει τα μνημόνια δύο δύο προκειμένου να περνούν αργομισθίες οι Καρανικες του κόμματος,ποιος τους αναγκάζει να υπογράφουν μνημόνια οι αμερικανοι;.Του θυμίζω πως η Ελλάδα μπήκε σε οικονομικές περιπέτειες κ στα μνημόνια λόγο της πολιτικής του αριστερού σοσιαλιστή Ανδρέα Παπανδρέου και λόγο της αριστεροστροφης νοοτροπίας που έδιωχνε (και διώχνει) τις επενδύσεις από αυτή την χώρα,να του θυμίσω λίγο την δράση του κουκουε,του ΠΑΜΕ κτλπ που έδιωξαν επιχειρήσεις όπως η Νιssan η pirelli κτλπ,έκλεισαν εκατοντάδες άλλες να του θυμίσω την δραση των μπαχαλακηδων των κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ,τους ρουβίκωνες κτλπ ή τους αριστερούς συνδικα-ληστες τους Φωτόπουλος τους Κολλαδες κτλπ που εκβίαζαν και κατέβαζαν διακόπτες με την ανοχή των αριστερών κυβερνήσεων (κ όχι μόνο),να του θυμίσω πως ο ίδιος ήταν βουλευτής της ΝΔ άρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του αμερικανικοδουλος και ο ίδιος

αναγνωστης
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. Οι ψωφοδεξιοι ας τα ελεγαν αυτα δημοσια και οχι εν κρυπτω μεσα σε σαϊτ.Αντιθετως μολις οι αριστεροι τους πουν ακροδεξιους,ψελιζουν κατι περι "εμεις τιμουμε τους αγωνες της αριστερας και δεν εξισωνουμε τους ολοκληρωτισμους".
  Ουστ λοιπον και τα πολλα λογια ειναι φτωχια.Η ψωφοδεξια εχει μενει με τους παππουδες και κατι λιγουρια δημοσιους.Ο χαζοΚουλης θα κανει μια ασταθη κυβερνηση με το κλεφτοΠασοκ.
  Ψοφος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βιβλίο "Παρασκήνια τού ΚΚΕ" - Σελ. 398,399:

  << Οι κομμουνισταί βουλευταί εισέρχονται κατ' αρχήν εις τα αστικά Κοινοβούλια δια να κάμουν "επαναστατική δουλειά" και τέτοια δουλειά είναι το να χαλάσουν, να παρεμποδίσουν, άν δυνηθούν, το να γίνη από τους άλλους τίποτε το δημιουργικόν.
  Το εντός αυτής έργον των είναι κατ' αρχήν α ρ ν η τ ι κ ό ν και δ ι α λ υ τ ι κ ό ν! Αυτό είναι το πρωτεύον έργον των.

  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ Η ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΝΙΣΧΥΡΩΝ, υπερθεματίζουν εις τα αιτήματα τών μαζών, ζητούν περισσότερα από όσα ζητούν αι ίδιαι αι μάζαι, αφ' ενός μέν διά να εξωθήσουν και αυτάς να ζητούν τα περισσότερα, γινόμενοι και αυτοί αρεστοί εις αυτάς δημοκοπούντες, αφ' ετέρου δέ διά να στενοχωρήσουν περισσότερον τας Κυβερνήσεις πού πρόκειται να τα δώσουν, και εκ τρίτου ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗ ΔΥΣΧΕΡΕΣΤΕΡΟΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑΙ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΠΕΙΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ!!

  Αυτό το έργον λοιπόν εισήλθομεν και ημείς τότε να κάμωμεν εις την Δ΄ Συντακτικήν Συνέλευσιν τών Ελλήνων! ΄Αν και ήτο Συνέλευσις 372 πληρεξουσίων, εξ' ών 362 ΄Ελληνες ΚΑΙ 10 ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΄Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΡΩΣΟΙ, ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!>>


  Συγγραφέας τού ανωτέρω βιβλίου είναι ο Ελευθ. Σταυρίδης, ο οποίος κατά τα έτη 1926 - 1928 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Βουλευτής...τού Κ.Κ.Ε.!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΕ ΚΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ ΜΕΣ'ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΧΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΚΙΜ ΙΛ ΓΙΟΥΝΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ερώτημα:
  Έχουν πατρίδα οι διεθνιστές;
  http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/14.11.1935.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]