«ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ» – Το προκλητικό πρωτοσέλιδο της Αυγής και η οργισμένη αντίδραση της ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Την άμεση αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της Τρίτης της εφημερίδας «Αυγή» που αναφέρεται σε «ξέπλυμα του ναζισμού» από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Πειραιώς κάνει λόγο για «γκεμπελικά πρωτοσέλιδα» από την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμα και την πολιτική της Κυβέρνησης». «Πρόκειται ασφαλώς περί επιτεύγματος. Και εις κατώτερα» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής: «Τα γκεμπελικά πρωτοσέλιδα της «Αυγής» ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμα και την πολιτική της Κυβέρνησης. Πρόκειται ασφαλώς περί επιτεύγματος. Και εις κατώτερα».

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της Αυγής:

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ!!

  Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ, ΤΟ ΕΠΙ 43 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, "ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ" ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ "ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΜΑ"!!!

  ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!

  ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ,ΜΗΔΕ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ "ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"!!

  ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΣΛΑΥΟΔΟΥΛΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΓΙΑ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΟΜΟΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ!!

  ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΚΚΕ-ΟΜΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ
  (ΓΕΝΙΚΟΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥ:«O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟΝ ΑΓΩΝΑ»,Τ. Α΄. Σελ. 6,7)
  < Διά τού καταρτισθέντος σχεδίου περί διαμελισμού τής Ελλάδος, όπερ σαφώς εξεδηλώθη εις το Πανσλαυϊκόν Συνέδριον τής Πράγας κατά μήνα Οκτώβριον 1945, εις ήν περίπτωσιν ήθελεν επικρατήσει εν αυτή ο συμμοριτισμός, προεβλέπετο, όπως Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΙΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ και την ενσωμάτωσίν της υπ' αυτήν, παραιτουμένη τών από μακρού διεκδικήσεών της επί τής Ελληνικής Μακεδονίας υπέρ τής Γιουγκοσλαυϊας, ενώ Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΪΑ ΘΑ ΕΠΕΤΥΓΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και την ενσωμάτωσιν ταύτης εις το νέον κράτος τής "Ομοσπόνδου Μακεδονίας", όπερ θα απετέλει τμήμα τής "Ομοσπόνδου Λαϊκής Δημοκρατίας τής Γιουγκοσλαυϊας". Διά την ΑΛΒΑΝΙΑΝ προωρίζετο η περιοχή τής Τσαμουριάς περιλαμβάνουσα το ΔΥΤΙΚΟΝ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.
  Ούτω διά την "Ελληνικήν Λαϊκήν Δημοκρατίαν" τών Ελλήνων κομμουνιστών θα απέμενε μόνον η ΝΟΤΙΩΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ!!>

  ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 43 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΙΜΑ Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ!

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΜΟΥΣΕ!!

  ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

  - Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

  - Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

  - Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

  - ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

  - Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

  - Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

  - Αφελλήνισε την Παιδεία,

  - Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,

  - Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,

  -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

  - Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!

  -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)

  -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

  -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

  -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας στους αφροασιάτες λαθροεισβολείς, την ανέγερση τεμένους και το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΛΑ ΓΕΡΑ ΕΤΣΙ? ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΚΑΥΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΟ ΑΚΑΘΑΡΜΑ . ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΑΤΙΜΟΙ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΣΚΑΤΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Πατριωτικά, μόνο πατριωτικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μην ξεχνάτε ότι Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ συγκυβέρνησαν
  το 1989.
  el.wikipedia.org/wiki/Οικουμενική_κυβέρνηση_Ξενοφώντα_Ζολώτα_1989

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]