Στα Γιάννενα δεν κάνουν μεταγγίσεις γιατί ξέμειναν από αίμα και ο Πολάκης κάνει υψηλή πολιτική!

«Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή για τα λαμόγια του παρελθόντος», γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο facebook την ώρα που ασθενείς φεύγουν από τα νοσοκομεία χωρίς να κάνουν τις απαραίτητες μεταγγίσεις

Νέα επίθεση κατά της Δικαιοσύνης εξαπέλυσε μέσω του προφίλ του στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, επιλέγοντας να επιδοθεί σε... «υψηλή πολιτική», την ώρα που ο χώρος της Υγείας υποφέρει και στο νοσοκομείο Ιωαννίνων στέλνουν ανθρώπους που χρειάζονται μετάγγιση στο σπίτι τους, γιατί δεν έχουν αίμα!

Ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί τη Δικαιοσύνη ότι στέκει τυφλή μπροστά στα «λαμόγια του παρελθόντος» και απειλεί με κεφαλαία γράμματα για να δώσει έμφαση πως «δεν θα σας περάσει», με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ για τον ΟΑΣΘ. Λίγο αργότερα, σχολίασε την ανάρτηση ενός χρήστη κάτω από το παραπάνω ποστ: «Δεν ακύρωσαν τη νέα διοίκηση, καθυστερούν το έργο της αποτίμησης της αξίας για να βάλουν προσκόμματα στην εκκαθάρισης, στην αποκάλυψη του φαγοποτιού και στην απόδοση ευθυνών. Παίζουν άμυνα πλέον είναι φανερό, αλλά όπως λέει κι ο Σπίρτζης θα το πιούν το ποτήρι μέχρι το ΤΕΛΟΣ»...Το πρόβλημα έλλειψης αίματος δεν είναι πρωτοφανές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων είχε όμως αποτέλεσμα την Παρασκευή να αναβληθούν οι προγραμματισμένες μεταγγίσεις.

Το πρόβλημα αναδεικνύει ο Σύλλογος Θαλασαιμίας Ηπείρου, σύμφωνα με τον οποίο αρκετά άτομα αναγκάστηκαν να φύγουν από το Νοσοκομείο χωρίς να μεταγγιστούν.

«Είναι λυπηρό άνθρωποι που χρειάζονται αίμα για να συνεχίσουν την ζωή τους να βιώνουν μια τέτοια ταλαιπωρία με κίνδυνο για την ίδια τους την ζωή», αναφέρει ο Σύλλογος υπογραμμίζοντας πως άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ηπείρου ταλαιπωρούνται διανύοντας πολλά χιλιόμετρα, χωρίς στο τέλος να κάνουν μετάγγιση.

«Κάνουμε έκκληση στα δύο κυρίως νοσοκομεία της πόλεως μας, καθώς και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Ηπείρου να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ώστε να πάψει η ταλαιπωρία των ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία.

Καλούμε όλες και όλους που μπορούν να ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ να σπεύσουν στα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων ώστε να δώσουν Αίμα.

Το Αίμα Σώζει Ζωές Είναι Στο Χέρι Μας!!!!», καταλήγει ο Σύλλογος.

Σημειώνεται ότι και πέρυσι το ίδιο χρονικό διάστημα περίπου, είχε ανακύψει σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη αίματος, κυρίως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Πηγή: epiruspost.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΥΨΗΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΑΚΗΣ (ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ)ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ .ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]