Τσιάρτας σε Στεφανίδου: «Ταρανδίδου είσαι ένα τίποτα μην χλευάζεις την ιστορία που συμβολίζει τόσα πολλά»

Μετά το σαλό που προκλήθηκε και την δημόσια συγγνώμη του σταθμού Ε, ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής, έκανε ένα επικό σχόλιο για την Τ. Στεφανίδου και όλα όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα στην θεματική ενότητα που εμφανίζεται η συμπαθής και ταλαντούχα κατ’ άλλα stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου, εμφανίστηκε ντυμένη με στολή Μακεδονίτισσας σαρκάζοντας το Συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη.

Η κωμικός είπε χαρακτηριστικά πώς ένα μέρος του Συλλαλητηρίου ανταγωνίστηκε το πατρινό καρναβάλι, κοροϊδεύοντας τις πατροπαράδοτες Μακεδονίτικες ενδυμασίες. Χαρακτήρισε τους διαδηλωτές φολκλόρ λέγοντας πώς αν αυτοί (οι διαδηλωτές) ήταν στον στρατό του Μέγα Αλέξανδρου θα έκαναν το βασίλειο του Φραπέ, σε ένα προσβλητικό σχόλιο για τους Θεσσαλονικείς.

Ο Β. Τσιάρτας άστραψε και με ανάρτηση στο Facebook κατά της γνωστής παρουσιάστριας. Όπως είναι γνωστό, ο Βασίλης Τσιάρτας έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία με το θέμα «Μακεδονία», αφού αφενός είναι γέννημα-θρέμμα Ρουμλουκιώτης, αφετέρου ο παππούς του ήταν Μακεδονομάχος και μέχρι και τα βαθιά του γεράματα πάντα έπαιρνε μέρος στις παρελάσεις με την παραδοσιακή φορεσιά του Μακεδονομάχου.

Με αφορμή λοιπόν τον ντόρο που προκάλεσε η εκπομπή της Τατιάνας χθες το μεσημέρι από το κανάλι Έψιλον, όπου η stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου σατίρισε εκείνους που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ντυμένοι με Μακεδονικές στολές, ανάρτησε στο facebook την άποψή του.

Διαβάστε την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα:

«Ταρανδίδου το ότι σου δώσανε μια εκπομπή δε σημαίνει ότι την αξίζεις κιόλας. Το ξέρεις κ συ ότι είσαι ένα τίποτα κ καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να χλευάζεις την ιστορία κ την ενδυμασία μιας περιοχής που συμβολίζει τόσα πολλά. Κ όσο για το κατσούλι, δυστυχώς για σένα δεν χωράει στο κεφάλι σου… (ξέρεις εσύ). Επίσης στο συλλαλητήριο που λες ότι θύμιζε καρναβάλι, ήταν κ το αφεντικό σου ο Ιβαν. Άντε γιατί πολλά σούργελα μαζευτήκατε κ προκειμένου να σας δουν κ να ανεβάσετε την τηλεθέαση των γελοίων εκπομπών σας, λέτε μόνο μ@@@@ς.»

loading...

13 thoughts on “Τσιάρτας σε Στεφανίδου: «Ταρανδίδου είσαι ένα τίποτα μην χλευάζεις την ιστορία που συμβολίζει τόσα πολλά»

  1. Η υπεροχή του Έλληνος Πατριώτου είναι εμφανής.

  2. Η παγκοσμιοποίηση και οι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης απεχθάνονται τον πατριωτισμό.

  3. Ο Τσιάρτας ήταν και είναι λεβεντοέλληνας.

  4. Τιμή και δόξα στους υπερασπιστές της πατρίδας.

  5. Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ή ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ????????
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ…………
    ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΚΩΜΙΚΟΙ , ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ…………..

  6. ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΤΥΛ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ (ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ! ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΣ…. ΣΤΟΜΑΤΙΚΑ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ….ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ OPRA (ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΥΦΟΥΝ) ΑΚΟΥ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!! ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ!!! ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!! ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ!!!! ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!!!!

  7. η κυρια ξεκωλιδου δεν μας λεει που δουλευε όταν γνωρισε το στρατηγο που τη βολεψε πρώτα στην ερτ και μετά στον αντενα
    ποιανού η γυναίκα τη ξεμάλιασε στον αντένα και γιατί ???
    πολύ ωραίο καμπαρέ στο σύνταγμα να δείς πως το λένε γαμοτο το ξεχνάω ….χαχαχαχαχαχα τρομαρα σου βρώμα

  8. ΝΕΟ βίντεο ντροπής από την Στεφανίδου που γελοιοποιεί τον Μέγα Αλέξανδρο. ΔΕΙΤΕ & ΦΡΙΞΤΕ
    Αποτέλεσμα εικόνας για Νέο βίντεο ντροπής από την Στεφανίδου που γελοιποιούν τον Μέγα Αλέξανδρο (ΑΡΤ, 25/1/18)«Βράζουν» οι τηλεθεατές με την Τατιάνα Στεφανίδου που αντί για συγγνώμη είπε φθηνές δικαολογίες. Μηνύσεις ετοιμάζουν σύλλογοι και Έλληνες πολίτες. Μιλά και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή Στη Φόρα με τον Φίλιππο Καμπούρη για την προσπάθεια γελοιοποίησης και την προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και προβλέπει απομάκρυνση από Epsilon των συντελεστών της εκπομπής
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΡΙΞΤΕ>>

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/01/blog-post_758.html#more

  9. μην απογοητευεσθαι η Ελλας θα νικησει και παλι και θα νικησει απαξ δια παντος,αυτη η πατριδα ειναι η μητερα ολων των πατριδων,η Ελλαδα μας ειναι ο μονδικος φορεας παγκοσμοιοποιησης του φωτος και της αρετης,εχει ακαταμαχητα συστατικα αιωνια αθανατα,αυτα τα συστατικα υπαρχουν και θα τα δειτε συντομα να κυριευουν ολον τον κασμο,ακομα και οι εχθροι δεν μπορουν να ζησουν χωρις αυτα…

  10. Ο χρησμός της Πυθίας για την Ελλάδα μας“Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος”
    Παρ' όλα αυτά καλό θα ήταν μη εφησυχαζόμαστε.

    Προς μίμηση το πατριωτικό συναίσθημα του Β.Τσιάρτα.

    Τη Τατιάνα απαξιώ να τη σχολιάσω.

  11. Η πατρίδα ενώνει τους πολίτες. Τα κόμματα χωρίζουν τους πολίτες.

Comments are closed.