Νέα τροπή στην υπόθεση του 46χρονου μοτοσικλετιστή στη Δραπετσώνα

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τον μοτοσικλετιστή που χτυπήθηκε από αδέσποτο σκάγι στη Δραπετσώνα ενώ βρισκόταν εν κινήσει με την μηχανή του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και τραυματιστεί σοβαρά.

Οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων έπειτα από ολοκληρωμένες έρευνες φαίνεται πως κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το στρογγυλό αντικείμενο που αφαιρέθηκε πίσω από το αυτί του 47χρονου μοτοσικλετιστή δεν είναι σκάγι αλλά άλλο μεταλλικό αντικείμενο.
Το αντικείμενο αυτό είχε μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προς διερεύνηση, με τους ειδικούς μέχρι εκείνη την στιγμή να πιστεύουν πως το αντικείμενο αυτό είναι σκάγι το οποίο προέρχεται από άσκοπους πυροβολισμούς από καραμπίνα.
Όμως, ειδικοί της βαλλιστικής μετά από την διερεύνηση του αντικειμένου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για σκάγι αλλά για άλλη μεταλλική μπίλια και όχι μολυβένια όπως είναι τα σκάγια. Πιθανόν να πρόκειται για σιδερένια μπίλια από ρουλεμάν
Πλέον εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έπαθε κάποια βλάβη το ρουλεμάν της πίσω ρόδας της μοτοσυκλέτας, με αποτέλεσμα να σπάσει το ρουλεμάν και μια από τις μπίλιες του εξαρτήματος να βρήκαν το μοτοσικλετιστή στο κεφάλι, ο οποίος δεν φορούσε κράνος εκείνη την στιγμή.
Η μοτοσικλέτα του 47χρονου, έπειτα από αίτημα συγγενών αναμένεται να δοθεί στην ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ερευνηθεί από τους ειδικούς των εργαστηρίων.
Πηγή: ant1news.gr
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]