Δείξτε 10 χρόνια νεώτερος μέσα σε μια νύχτα χρησιμοποιώντας αυτό!

Θέλετε μέσα σε μια νύχτα να ξυπνήσετε ανανεωμένος;;;; Τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτό….

Το λάδι καρύδας είναι ένα από τα πιο ευεργετικά συστατικά, όταν πρόκειται για την υγεία και την ομορφιά. Εδώ σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε κάποιες συνταγές που θα παρέχουν σίγουρα μερικούς λόγους για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε λάδι καρύδας και να δείτε τα οφέλη.

Για τις παρανυχίδες

Το μασάζ με λάδι καρύδας στις παρανυχίδες σε όσους είναι επιρρεπείς στα πετσάκια, σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει..

Εν μία νυκτί περιποίηση του δέρματος!

Χρησιμοποιήστε το λάδι καρύδας τακτικά πριν τον ύπνο και το δέρμα σας θα είναι καθαρό, εντελώς καθαρό και ανανεωμένο στα σίγουρα. Το λάδι καρύδας διεισδύει βαθιά στο δέρμα, αφήνοντάς το απαλό, εύκαμπτο και ενυδατωμένο!

Για τους Κιρσούς

Απλώστε λάδι καρύδας καθημερινά για την φλεβίτιδα και κάντε μασάζ πολύ καλά στην πάσχουσα περιοχή, πολλές έρευνες δείχνουν ότι αυτό είναι μια εξαιρετική μέθοδος για την αντιμετώπιση των κιρσών με φυσικό τρόπο..

Kατά της κυτταρίτιδας

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της κυτταρίτιδας τώρα και αγωνίζονται να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση που θα αποδόσει. Για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να προετοιμάσετε μια απλή και εύκολη συνταγή που θα σας βοηθήσει σίγουρα. Θα χρειαστείτε μόνο τρία συστατικά.Δείτε εδώ τη συνταγή.

αφαίρεσης μακιγιάζ

Το λάδι καρύδας δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα όσον αφορά στην αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών, αφαιρεί ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα σε μια στιγμή αφήνοντας το δέρμα σας ενυδατωμένο και καθαρό.

Κρέμα Χεριών

Συχνά, τα χέρια μας γίνονται λίγο τραχιά, όταν ο καιρός είναι κρύος. Έτσι, αν θέλετε να λύσετε αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε λάδι καρύδας το οποίο θα θρέψει τα χέρια σας και θα τα κάνει πιο μαλακά και λεία.

θεραπεία για σούπερ πλούσιες βλεφαρίδες

Απλώστε λίγο λάδι καρύδας στις βλεφαρίδες σας πριν από το κρεβάτι, αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν φοράτε μακιγιάζ στα μάτια, καθώς μπορεί να προκαλέσει απώλεια των βλεφάρων και τη θραύση τους κατά την την πάροδο του χρόνου

loading...