ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΝΔ, "ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ" ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ «ΕΞΥΠΝΟΥ» «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ» ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΗ ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ

Βγήκε σήμερα στην τηλεόραση ο γνωστός «μαχητικός» κ. Σταμάτης του κ. Σαμαρά (νυν του κ. Κυριάκου)για να μας πει πρώτα, ότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η κατοχή.
Αλλά η παραλαβή της σκυτάλης αφανισμού της Ελλάδας από τη Νέα ΝΔ των ΚυριακοΑδώνιδων(Αγαπητέ Αδώνιδα, έξυπνος ων, πώς δεν αντιλαμβάνεσαι πόσον γελοιοποιείσαι κραυγάζοντας ανταγωνιστικά στο Κόντρα με αυτόν τον χοντρό σαν να έχεις μπροστά σου τον Καμμένο;)Επιπλέον ο κ. Σταμάτης (αλλά «σεμνά» και όλοι οι κατοχικοί) υποβίβασαν την Ελλάδα σε βλακώδη υποχείριο του «έξυπνου» Ρέγκλινγκ;Που όπου σταθεί και όπου πάει, μας λέει το τερατώδες ψέμα, ότι όσο χρέος πήραν μαζί ο Σημίτης και ο Κωστάκης σε 10 χρόνια, περίπου το δημιούργησε ως μάγος ο Καθηγητής Βαρουφάκης και αυτός «κατέστρεψε» την Ελλάδα.Και όχι ο εφιάλτης ΓΑΠ με το ψευδές έλλειμμα, την υποδούλωση της Ελλάδας, τις τρόικες, τους Ράιχενμπαχ του (και του Αδώνιδος) , με τον Γερμανό υπουργό Βόρειας Ελλάδας Χούφτα (σε Ελληνίδες υπουργούς κτλ).Ούτε ο Παπαδήμιος με το PSI του , ούτε οι Σαμαροβενιζέλοι με τον ΕΝΦΙΑ τους μέσω ΔΕΗ και με τη φορολογία στανών και κοτετσιών, με την λιτότητα που χρεοκόπησε την Ελλάδα, με την καταλήστευση των συντάξεων, με την κατάσταση του 12/20145 ξεπουλήματος όλης της Ελλάδας κτλΜε το δικτατορικό ΟΧΙ σε ΝΑΙ όλων σας, με την ψήφιση το 2015 από όλους σας του νέου κατοχικού μνημονίου, με τερατώδη πρωτογενή κτλ, με ξεπούλημα της Ελλάδας για 99 χρόνια κτλΗ λέξη ντροπή όλων σας να παπαγαλίζετε υπηρετικά το τερατώδες ψέμα του «δημοκράτη» γερμαναρά Ρέγκλινγκ, είναι λίγη. Ο Γκαίμπελς ωχριά μπροστά σας.Δείτε κατωτέρω, κατοχικοί Γκαιμπελίσκοι, το χρέος της Ελλάδας αναλυτικά, για να μην σας παραπέμψω και στο http://www.economist.com/content/global_debt_clock. Και «δείξτε» μας το ανύπαρκτα 100 δις αυτού του βλακώδους.Και πάλιν ντροπή όλων σας να είστε «έξυπνα» κατοχικά υποχείρια αυτού του «δημοκράτη» νεοαποικιοκράτη Ρέγκλινγκ

Ευριπίδης ΜπίλληςΚατανομή και χρονοδιάγραμμα λήξεων του χρέους της Κεντρικής διοίκησης στις 31-3-2016

https://justiceforgreece.wordpress.com/2016/06/26/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CE%BE%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%84/Στους παρακάτω πίνακες που παρουσιάζει ο κόμβος αναλύεται η κατανομή και το χρονοδιάγραμμα λήξεων του Δημοσίου χρέους της Κεντρικής διοίκησης στις 31-3-2016 καθώς και το ετήσιο κόστος εξυπηρέτησης για το 2015.

Σημείωση: Τα ακόλουθα στοιχεία αντλήθηκαν από την απάντηση που δόθηκε στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου από το υπ. Οικ. προς τον ερωτώντα βουλευτή κ. Δ. Καμμένο.


Ομόλογα

39,3


Ομόλογα που κατέχει η EKT(SMP program)

14,7


Ομόλογα που κατέχουν οι Ευρωπαϊκές Κεντρικές Τράπεζες(ΑΝFAs)

5,8


Έντοκα γραμμάτια

14,9


Βραχυπρόθεσμα δάνεια(repos)

11,01


Δάνεια από το Ευρωπαϊκό ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας (EFSF)

130,9


ESM

21,4


Δάνεια από το ΔΝΤ

14,4


Δάνεια από Κράτη – μέλη Ευρωζώνης

52,9


Δάνεια από την τράπεζα Ελλάδος

3,8


Λοιπά Δάνεια εσωτερικού

0,3365


Λοιπά Δάνεια εξωτερικού

4,8


Ειδικά και Διακρατικά δάνεια εξωτερικού (Ευρωπαϊκή τρ .Επενδύσεων)

7,4ΣΥΝΟΛΟ

€321,7 διςΕτήσιο κόστος εξυπηρέτησης χρέους


Κατηγορίες δημόσιου χρέους

Κόστος Εξυπηρέτησης 2015 ανά κατηγορία χρέους (%)


ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ -ΜΕΛΗ EYPOZONHZ(GLF)

0,52%


ΔΑΝΕΙΑ EFSF-ESM

0,39%


ΔΑΝΕΙΑ IMF

3,83%


ΟΜΟΛΟΓΑ

3,75%


ΕΝΤΟΚΑ

2,84%


REPOZ

4,45%


ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

1,02%


ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (Ευρωπαϊκή τραπ .Επενδύσεων)

4,24%


ΛΟΙΠΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

3,20%


https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/29605

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]