ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

Αυτή την απάντηση μπορεί να τη δώσει εύκολα η Τράπεζα της Ελλάδας, αλλά δυστυχώς, ακόμα και η κυβέρνηση δεν μπορεί να το ζητήσει, αφού η ΤτΕ δεν είναι ελληνική τράπεζα, αλλά παράρτημα στην Ελλάδα της ΕΚΤ με ξένους μετόχους.


Πως μπορεί να δοθεί η απάντηση; Απλά μερικές προσθαφαιρέσεις, μπορούν να μας δώσουν μια πρώτη γενική εικόνα της κατάστασης, η οποία θα μας δείξει αν θα πρέπει να προχωρήσουμε την έρευνα ή να σταματήσουμε να βαυκαλιζόμαστε. .

Αν πάρουμε ένα έτος ως έτος βάσης (π.χ. το 1974, το 1981, το 2004 κ.λ.π.) και από εκεί και μετά προσθέσουμε όλα τα έκτοτε δάνεια μέχρι σήμερα, τα πακέτα Ντελόρ, τα ΜΟΠ (μόνο τα ΜΟΠ ήταν 160 δις) και την εισροή συναλλάγματος και αφαιρέσουμε τα χρήματα που πήγαν για εξόφληση τοκοχρεολυσίων καθώς και τα ελλείμματα του εμπορικού ισοζυγίου, τότε το αποτέλεσμα που θα προκύψει, εάν είναι θετικό θα είναι χονδρικά το χρήμα που θα έπρεπε να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Αν είναι αρνητικό, αν δηλαδή πληρώσαμε περισσότερα για τοκοχρεολύσια και για εισαγωγές σε σχέση με τις εξαγωγές, τότε δεν έχει σημασία η περαιτέρω έρευνα. Τότε θα μπορούσε να πει κάποιος ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε», έστω και αν στην πραγματικότητα κάποιοι έφαγαν το ψαχνό και κάποιοι τα κοκαλάκια.

Η ΤτΕ λοιπόν μπορεί να δώσει άνετα αυτές τις απαντήσεις στο πιο πάνω ερώτημα, για το «που πήγαν τα λεφτά;». Πέρα από αυτό, η συντριπτική πλειοψηφία των χρημάτων που έφυγε στο εξωτερικό (ακόμα και τα εμβάσματα των αλλοδαπών μεταναστών) έφυγαν μέσα από τράπεζες και προφανώς η ΤτΕ έχει όλες αυτές τις αποστολές χρημάτων τόσο ως αξίες όσο και ως συγκεκριμένα ονόματα. Επομένως, με την πιο πάνω έρευνα μπορούμε να έχουμε και απάντηση στο τι έγιναν τα χρήματα, αλλά και στο ερώτημα πόσα βγήκαν στο εξωτερικό και από ποιους.

Αν η ΤτΕ ήταν ελληνική κάτω από τις εντολές της ελληνικής κυβέρνησης, αυτό θα ήταν μια εύκολη δουλειά ολίγων ημερών. Επειδή όμως η ΤτΕ δουλεύει στα πλαίσια και με τους κανόνες της παγκοσμιοποίησης, όπου τα εθνικά κράτη δεν έχουν δικαίωμα να ελέγχουν τις μεταφορές κεφαλαίων, τότε κι εμείς ποτέ δεν θα μάθουμε τι μας έχει συμβεί και αδίκως κάποιοι πωλούν ανέξοδη προπαγάνδα.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

99 σχόλια :

 1. syriza vs pen teplatania
  μαλα κοπη vs συριζα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΑΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...

  11 Εβραίοι καθορίζουν τι διδάσκονται τα παιδιά μας στα σχολεία!
  Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

  Ερ: Κύριε Σώρρα, πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τους Ρότσαϊλντ και για το ότι κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής και της Τράπεζας της Ελλάδος.

  Σώρρας: Έτσι είναι. Οι Ρότσαϊλντ έβαλαν πόδι στην χώρα μας από το 1824. Από τους Ρότσαϊλντ είχαμε πάρει τα πρώτα δύο δάνεια για την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους. Τα δάνεια αυτά τα αποπληρώσαμε το 2000. Το 1841 ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το 55% της Τράπεζας να το κατέχει η οικογένεια Ρότσάϊλντ. Αντιλαμβάνεστε ότι είχαμε καθολική διοίκηση του κράτος μας από τη συγκεκριμένη οικογένεια. Η Εθνική Τράπεζα έκοβε και τα ομόλογα και τα λεφτά και είχε τη διοίκηση. Το παράδοξο είναι ότι το καταστατικό της Τράπεζας έχει ένα όρο στο άρθρο 48 , που λέει ότι ποτέ, κανένας άλλος φορέας ή κράτος δεν μπορεί να ελέγξει την Τράπεζα. Αυτό την κάνει παράνομη. Δεν μπορεί να την ελέγξει το κράτος; Δηλαδή μιλάμε για παρακράτος μέσα στο κράτος; Το μετοχολόγιο όλων των Τραπεζών και του Χρηματιστηρίου, το έχει η Εθνική. Το μετοχολόγιο μπορεί να το έχει μόνο το κράτος. Βέβαια, μας είχανε πείσει ότι η Εθνική ήταν κρατική, σήμερα όμως, μαθαίνεται ότι δεν είναι κρατική. Το μετοχολόγιο μπορεί να αλλοιωθεί, να κρύψουν στοιχεία και το έχει ως ιδιοκτησία της η Εθνική. Όπως επίσης, η Εθνική έχει και το Παρακαταθηκών και Δανείων.

  Ερ:Προφανώς όταν λέτε Εθνική Τράπεζα εννοείτε το πάντρεμα Εθνικής-Ρότσάϊντλ.

  Σώρρας: Βεβαίως. Το 1928 άνοιξε η Τράπεζα της Ελλάδος, με 400 εκατομμύρια δραχμές κεφάλαιο και Εθνική Τράπεζα μεταβίβασε το δικαίωμα στην νέα Τράπεζα, να κόβει νόμισμα.

  Ερ:Και η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκε στους Ρότσάϊλντ;

  Σώρρας: Σχεδόν ολόκληρη. Τα δύο τεράστια ιδρύματα λοιπόν, η Εθνική και η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ιδιοκτησίας του Ρότσάϊλντ.

  Ερ: Αυτή τη στιγμή οι Ρότσαϊλντ, τι ποσοστό κατέχουν σε Εθνική και Τράπεζα Ελλάδος;

  Σώρρας: 94% στην μία και 94% στην άλλη Τράπεζα! Και μετά θέλουμε να μάθουμε τι φταίει στην Ελλάδα;

  Ερ:Τι σχέση έχει η οικογένεια Ρότσαϊλντ με το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο;

  Σώρρας: Οι Ρότσαϊλντ είναι αυτοί που ίδρυσαν το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, το 1890 μία Κοινότητα Ισραηλινών, 250 άτομα που είναι στην Ελλάδα, στήνουν μία αδελφότητα, το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ). Πρόεδρος ήταν ο Κάρολος Ρότσάϊλντ, ο οποίος υπέγραψε ως Ασκανάζι. Το λέω, για να διευκρινίσω ότι οι Ασκανάζι δεν είναι από τους Εβραίους που σφάξανε επί Χίτλερ. Το 1920 ο Βενιζέλος, ο οποίος δεν ήταν Έλληνας αλλά Εβραίος και λεγόταν «Μπενί Σελόμ», παίρνει το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ) και το κάνει Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Τα στοιχεία σας τα έχω παραθέσει με όλα τα σχετικά ΦΕΚ. Το έκανε κράτος δηλαδή!!!

  Ερ:Το έκανε δηλαδή, σαν μια δεύτερη Εκκλησία. Διότι και η Εκκλησία μας, αν δεν κάνω λάθος, είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.

  Σώρρας: Ναι, αλλά μ’ ένα τελείως διαφορετικό καταστατικό.

  Ερ:Θα μπορούσε να αντιτάξει κανείς από την πλευρά του ΚΙΣ το επιχείρημα ότι “αφού και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δεν είμαστε οι μόνοι! Είναι κάτι που υπάρχει ήδη”. Τι απάντηση δίνετε;

  Σώρρας: Και αυτό είναι παράνομο. Πώς μπορεί η Εκκλησία να είναι κράτος μέσα στο κράτος; Μπορεί να έχει ένα κράτος όπως το Βατικανό και να κάνει ό,τι θέλει. Δεν επιτρέπει όμως το κράτος στην Εκκλησία, να λειτουργεί μέσα στο κράτος μου και να κάνει ό,τι θέλει. Το ΚΙΣ έχει αυτή τη χειρότερη δομή. Στο ΚΙΣ έχουν δικαίωμα να κάνουν εισαγωγές απ’ όπου θέλουν, χωρίς να πληρώνουν φόρους ούτε καν χαρτόσημο.

  Ερ:Ενώ η Εκκλησία δεν κάνει…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σώρρας: Δεν κάνει κι αν κάνει, θα κάνει για τις ανάγκες της. Η Εκκλησία δεν παράγει κάτι. Με αυτό που έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος άνοιξε μια κερκόπορτα, γιατί με την ίδια λογική θα έρθει η αδελφότητα των μουσουλμάνων και θα ανοίξουν άλλο ένα κράτος εδώ μέσα, ή οι ευαγγελικοί, οι χιλιαστές και πάει λέγοντας. Η πράξη του Βενιζέλου ήταν έγκλημα κατά του λαού και του κράτους. Το έγκλημα συνεχίστηκε και επί Σημίτη, που είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής. Λέγεται Ααρόν Αβουρί. Το 1996 έβγαλε ένα νόμο, να μπορούν να μπαίνουν στο ΚΙΣ και Έλληνες, που σημαίνει ότι όποιος μπαίνει μέσα, είναι αφορολόγητος.

   Ερ:Δηλαδή είναι σαν να έφτιαξαν «off shore» μέσα στο ελληνικό κράτος;

   Σώρρας: Σας είπα, παρακράτος. Και την ίδια ώρα συζητάμε ότι όποιος χρωστάει 5.000 ευρώ θα πρέπει να πάει φυλακή. Την ίδια ώρα που υπάρχει μία ολόκληρη αφορολόγητη Ελλάδα μέσα στο ΚΙΣ. Όταν ο Έλληνας επιχειρηματίας, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον ΚΙΣ. Φαντασθείτε ένα Έλληνα επιχειρηματία που πληρώνει φόρο εισαγωγής, πληρώνει ΦΠΑ 23%, πληρώνει φόρο εισοδήματος 35%, πληρώνει όλα τα ταμεία του και αυτοί στον ΚΙΣ δεν πληρώνουν τίποτε. Όλο αυτό το σύστημα, σκοτώνει την Ελλάδα, σκοτώνει το εμπόριο και τη ζωή της χώρας.

   Ερ:Η τρόικα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;

   Σώρρας: Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά; Η τρόικα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τι έκανε; Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί; Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μας μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, και μας σκοτώνουν! Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους, σκοτώνουν τα ίδια τους τα αδέλφια.

   Ερ:Πού αλλού έχει διεισδύσει το ΚΙΣ; Σώρρας: Παιδείας ως σύμβουλοι και ελέγχουν τα βιβλία που βγαίνουν προς τα έξω και διδάσκονται τα παιδιά Θα σας πω το εξής και κρατηθείτε: 11 άτομα από τον ΚΙΣ βρίσκονται στον 1ο όροφο του Υπουργείου μας!

   Ερ:Σοβαρολογείτε τώρα;

   Σώρρας: Με βλέπετε να κάνω πλάκα; Ναι, υπάρχουν 11 μέλη του ΚΙΣ που ελέγχουν τα βιβλία της ιστορίας ή των Θρησκευτικών που προωθούνται στα σχολεία. Εμείς δεν πήγαμε ποτέ στο Τελ Αβίβ να βάλουμε τέτοια θέματα.

   Ερ:Συγγνώμη κύριε Σώρρα, καλά οι πολιτικοί μας ταγοί, μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι εβραϊκής καταγωγής και κάνουν την πολιτική τους, η Εκκλησία όμως δεν θα έπρεπε να μιλήσει γι’ αυτό που συντελείται σε βάρος της διδασκαλίας των παιδιών μας; Τουλάχιστον, έτσι όπως το περιγράφετε. Εάν είναι έτσι.

   Σώρρας: Όπως ακριβώς σας τα λέω είναι κι ακόμα χειρότερα. Τι εννοώ: Γνωρίζετε ότι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος; Όπως το ακούσατε: η Εκκλησία έχει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην Εθνική Τράπεζα και είναι αγκαλιά με τους Ρότσάϊλντ! Από το 1841 που ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα, με ειδικό καταστατικό που δεν μπορεί να αλλάξει, ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος! Εμένα και τον οποιοδήποτε Έλληνα, δεν θα τον έβαζε ο Ρότσαϊλντ μέσα στο μαγαζί του. Βάζει όμως την Εκκλησία, που σημαίνει ότι είχανε πολλά μαζί. Από τότε μέχρι τώρα κοντεύουν να περάσουν 200 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια από τους Πατέρες της Εκκλησίας, κανένας δεν είδε τίποτε στραβό; Η χώρα μας έχει πτωχεύσει τέσσερις φορές και δεν είδαν τίποτε άσχημο, να μιλήσουν για το τι γίνεται μέσα στην Εθνική Τράπεζα;

   Ερ:Θέσατε τους προβληματισμούς σας στην ηγεσία της Εκκλησίας μας;

   Διαγραφή
  2. Σώρρας: Βεβαίως. Επισκέφθηκα πριν από λίγο καιρό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, μαζί με έναν αξιωματούχο της Εκκλησίας από Αμερική και του έθεσα το ζήτημα. Μου απάντησε ότι ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος, λειτουργεί στην Εθνική μέσω του αντιπροσώπου του, που είναι ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων όμως, όπως και ο κάθε Μητροπολίτης είναι «παιδί» δικό του, είναι ο άνθρωπός του μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Δεν είδε λοιπόν κανένας τίποτα; Ωραία, και πείτε ότι μέχρι τώρα δεν ξέρατε. Σας το δηλώνω εγώ λοιπόν ότι είστε αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Τι θα κάνετε από ‘δω και πέρα; Αυτοί λοιπόν οι «Άγιοι Πατέρες» όπως τους αποκαλούν, εγώ δεν τους λέω έτσι, θα πρέπει να βγουν και να μιλήσουν. Να πάρουν πειστική θέση. Η Εκκλησία είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ! Ο ελληνικός χριστιανικός λαός στηρίζει και πιστεύει στην Εκκλησία, για να δείχνει ότι συνταυτίζεται και συμπορεύεται με τους Ρότσάϊλντ;

   Ερ:Τι θέση θα περιμένατε να πάρει ο Ιερώνυμος;

   Σώρρας: Να φύγει η Εκκλησία από αυτή την πλέμπα. Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετεί ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία, αν όχι του λαού; Βγαίνει κάθε μέρα στον άμβωνα. Τι λέει; Στους Έλληνες και στους χριστιανούς μιλάει. Οφείλει να σηκωθεί και να φύγει από την Αντιπροεδρία της Εθνικής Τράπεζας όπου είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ.

   Ερ:Η τρόικα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;

   Σώρρας: Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά; Η τρόικα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τι έκανε; Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί; Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, που σκοτώνουν το κράτος. Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους σκοτώνουν τα ίδια τους τα’ αδέλφια.

   Ερ:Προτείνετε κάποια λύση;

   Σώρρας: Θέλω αύριο κιόλας, να γίνει ερώτηση απ’ όλους τους βουλευτές και είναι μέσα στον θεσμικό τους ρόλο, να μάθουν ποιοι Έλληνες και πολιτικοί είναι μέσα στον ΚΙΣ. Συζητάνε ότι είναι το 2% του πληθυσμού μας! Δηλαδή το 2% κατέχει το 65% του πλούτου της χώρας μας, αφορολόγητο; Και συζητάνε αυτοί οι κύριοι, τι θα κάνουν για τους εργαζόμενους, τι θα κάνουν για τις εταιρείες; Σας δίνω και μια πληροφορία: ο κ. Κουβέλης έχει 80 ακίνητα και τα έχει γράψει στο ΚΙΣ! Και όχι μόνον αυτό: ο κ. Κουβέλης έχει υπάρξει σύμβουλος του ΚΙΣ. Να μας δώσει η Κυβέρνηση έναν κατάλογο του ΚΙΣ να ξέρουμε ποιοι εθνοπατέρες είναι μέσα και μας κοροϊδεύουν!

   Διαγραφή
  3. Ο Αρτέμης Σώρρας, ο επενδυτής που διατείνεται ότι διαθέτει και έχει καταθέσει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του δημοσίου χρέους της χώρας, δεν είναι απλά αυτός, όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι και ο άνθρωπος που ψάχνει στις ατραπούς και τα βάθη της ελληνικής Ιστορίας και έχει βρει τις προδοσίες εκείνες που καταδυναστεύουν την χώρα και τον λαό.

   Σε συνέντευξή του στους «Νέους Ανθρώπους», αποκαλύπτει ονόματα που ευθύνονται για την καταστροφή του τόπου αλλά που περιέργως έχουν μείνει στο απυρόβλητο.

   Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο κ. Σώρρας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, αλλά και η οικογένεια Ρότσαϊλντ που κατέχει το 94% της Τράπεζας της Ελλάδος και το 94% της Εθνικής Τράπεζας, μαζί με τον Σημίτη έχουν ρίξει στον καιάδα τον λαό και την χώρα. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχουν τα όσα αναφέρει για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την Εκκλησία η οποία, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, συνταυτίζονται με τους Ρότσάϊλντ και το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο, μια και ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης καταγγέλλει τον κ. Κουβέλη ότι διαθέτει πλειάδα ακινήτων που τα έχει εγγράψει στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, για να μην φορολογηθεί.

   Ως «Νέοι Άνθρωποι» οφείλουμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, ωστόσο επειδή όσα αποκαλύπτει ο επιχειρηματίας είναι συγκλονιστικά, καλούμε τον αρχιεπίσκοπο και τον κ. Κουβέλη να απαντήσουν.

   Από τον Μάκη Βραχιολίδη [email protected]

   πηγή:
   http://www.pentapostagma.gr/2013/07/oi-evraioi-kathorizoun-ti-didaskontai-ta-paidia-mas.html

   Διαγραφή
  4. ΕΣΥ ΓΥΦΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

   Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΥΦΤΕ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!!ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ????????

   Διαγραφή
  6. Giannis Paterakis8 Ιουλίου 2017 - 12:30 π.μ.
   ------------------------------------------------------------------------------------
   Ο Αρτέμης Σώρρας, ο επενδυτής που διατείνεται ότι διαθέτει και έχει καταθέσει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του δημοσίου χρέους της χώρας, δεν είναι απλά αυτός, όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι και ο άνθρωπος που ψάχνει στις ατραπούς και τα βάθη της ελληνικής Ιστορίας και έχει βρει τις προδοσίες εκείνες που καταδυναστεύουν την χώρα και τον λαό.----------------------------------------------------------------------------------------
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΠΟΤΕ ΕΨΑΧΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ??ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΒΕ ΑΡΧΑΙΑ Η ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ??????????????????
   ΟΥΣΤ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΕ 12ΘΕΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΑΚΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΥΠΟΘΕΤΟ!!!!!!!!

   Διαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΝΙΝΟΣΑΥΡΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ...

   ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΕΡΠΕΤΑ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ,ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕΤΕ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΔΟΛΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...

   ΤΩΡΑ ΦΤΥΝΕΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ...

   ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ😀😀😀

   https://www.youtube.com/watch?v=X2Y1vCFBj2A

   Διαγραφή
  8. ΕΜ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ;
   ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 670 ΔΙΣ.
   ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ 600 ΔΙΣ.

   Διαγραφή
  9. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ???

   ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ..!!!
   200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΚΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΟΠΛΑ,ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ,ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ...

   200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ..

   200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΙ,ΣΥΜΦΟΡΕΣ Η ΕΛ-ΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΟΡΑ..

   200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ…

   ΤΟ 2% ΕΙΝΑΙ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 55% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΤΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

   ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε,ΣΥ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

   ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ…

   Διαγραφή
  10. ΔΕΙΞΕ ΞΑΝΑ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΝΙΝΟΣΑΥΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΩ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

   ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ Η ΤΡΑΛΑΛΑΛΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ...

   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...!!!!

   Διαγραφή
  11. ΑΧΑΧΑΧΑ
   ΑΝ ΠΕΦΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
   ΠΑΠΑΛΑ.
   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΚΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.
   ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ.

   Διαγραφή
  12. https://youtu.be/NqrcBPoQrjA
   ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  13. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ????????
   ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
   ---------------------------------------------------------------------------------
   Ο Άρειος Πάγος... εξαφάνισε τα δισ. του Σώρρα

   Του Παναγιώτη Στάθη

   "Εξαφάνισε" το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου τα... 600 δισ. του Αρτέμη Σώρρα, ή καλύτερα τη δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου που επικαλούνταν ο επί 4 χρόνια φυγόδικος κατηγορούμενος για κακουργήματα ως δικαίωση της ύπαρξης των 600 δισ. δολαρίων που ισχυριζόταν ότι κατέχει.Ο Άρειος Πάγος... εξαφάνισε τα δισ. του Σώρρα Του Παναγιώτη Στάθη "Εξαφάνισε" το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου τα... 600 δισ. του Αρτέμη Σώρρα, ή καλύτερα τη δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου που επικαλούνταν ο επί 4 χρόνια φυγόδικος κατηγορούμενος για κακουργήματα ως δικαίωση της ύπαρξης των 600 δισ. δολαρίων που ισχυριζόταν ότι κατέχει.

   Διαγραφή
  14. ΕΧΕΤΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ!ΕΧΕΤΕ 6 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΩΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!!!!!ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΕ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
   Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΨΕΥΤΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΝΑΔΟΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ!!!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

   Διαγραφή
  15. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΟΝΙ??

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ...
   =================================

   ΔΕΙΞΕ ΞΑΝΑ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΝΙΝΟΣΑΥΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΩ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

   ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ Η ΤΡΑΛΑΛΑΛΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ...

   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...!!!!

   Διαγραφή
  16. ΑΚΟΜΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ1;
   ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
   ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
   ΕΧΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ;
   ΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ;   H ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΗΣ END
   -
   EPSILON 666

   Πως μπορείτε μόνοι σας ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ

   να ξεσκεπάσετε την κομπίνα

   του Σώρρα

   https://www.scribd.com/doc/262070954/%CE%97-%CE%9A%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%A0%CE%B9%CF%83%CF%89-%CE%91%CF%80%CE%BF-%CE%A4%CE%BF%CE%BD-%CE%A3%CF%89%CF%81%CF%81%CE%B1

   Διαγραφή
  17. ΝΕΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΚΟΝΤΟΖΟΥΜΠΑ....Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ FACEBOOK ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ....ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!....ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΝΙΚΑ ΙΧΝΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΕ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΙΑΣΟ


   http://dexiextrem.blogspot.gr/2017/03/epic-fail-3.html

   Διαγραφή
  18. ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΒΟΥΣ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΥΓΟ ΜΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ??????

   Διαγραφή
  19. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

   ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

   Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΕΙΤΕ.!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
   1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
   2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
   3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ Η ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

   ΑΥΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 30.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ??

   ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ??

   ...ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

   Διαγραφή
  20. ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΝΤΠ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ...!!!

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΠΑΤΗΣ...

   ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΑΙΖΟΥΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ" ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ,ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ,ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ.....

   https://www.youtube.com/watch?v=K2wO2FT1D0s

   Διαγραφή
  21. ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΠΑΤΖΗ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ
   ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ. ΑΠΟ ΠΛΑΚΑΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ.
   ΠΑΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ.
   ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΥΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

   Διαγραφή
  22. ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. ΣΩΡΡΑΣ,ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ..
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

   «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

   ΑΘΗΝΑ 13/03/2017

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΑΤΗ ΣΩΡΡΑ» ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
   ΟΙ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ -ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ- ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ ΦΑΙΔΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

   ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΕΦΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ «ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ» ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ -ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ- ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

   Ο ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΕΡΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2012-2014 ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ $ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΜΕ ΑΡ. ΠΡ. 09927 ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΑΝ. ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 23Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝ. ΛΟΓ. ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ».

   ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΜΗΝΕΣ.

   Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. 1.

   ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΤΟΠΟ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.

   Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ.

   ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
   «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   Διαγραφή
  23. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ… (Άρειος Πάγος, Βουλή, Βουλευτές, Πρωθυπουργός, Υπουργοί)

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!!
   ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ # 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ $600Δις ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;;;

   ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟN ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ UCC1 ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ...

   … ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 30.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …

   Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!
   ΟΠΟΤΕ,,,,,

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  24. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ;
   ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΦΑΣ

   Vassilios Noulezas updated his status.

   Σχόλιο Β.Νουλέζα Δικηγόρου Για το φαινόμενο Αρτ.Σώρρα.
   Εξώφθαλμη απάτη αλλά και διασπορά ψευδών ειδήσεων ,αποτελει κατα την υποκειμενική νομική άποψη μου ότι δήθεν θα αποπληρωθει το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας κατα συρροή και κατ΄εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος υποκειμενικά και αντικειμενικά στοιχειοθετούμενη καθώς ψευδείς,αναληθείς υποσχέσεις παρέχονται σε ανυποψίαστους πολίτες με σκοπό τον προσπορισμό οφέλους , και ποινικά αξιόποινη κολάσιμη πράξη που μόνον αφελείς πείθει ,η υπόσχεση Αρτέμη Σώρρα ότι δήθεν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές πολιτών στην ΔΟΥ, αλλά και ασφαλιστικά Ταμεία για τις οποίες αποστέλλουν Εξώδικες με αντίτιμο πάντοτε ,αλλά κινδυνεύουν με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς , θα εξοφληθούν απο το καταπίστευμα των 600 δις σε Τράπεζα της Αμερικής(περιουσία του)που δεν παραπλάνησε την Κύπρο, που δέν υπάρχει κατα την γνώμη μου σε μετρητά,παρά μόνον Συναλλαγματικές η ομόλογα άνευ αντικρύσματος όπως άλλωστε απήντησαν οι αρχές των ΗΠΑ.
   Είναι τέτοιου μεγέθους η ανέχεια ,η απογοήτευση και η αγανάκτηση των Ελλήνων απο το σύνολο του πολιτικού κόσμου,ώστε είναι πλέον αναμενόμενο και φυσιολογικο σε περίοδο βαθιάς πολιτικής ,οικονομικής και κοινωνικής κρίσης να στρέφονται απελπισμένοι άνθρωποι σε τέτοια κινήματα ,πρωτοβουλίες η οργανώσεις που εκμεταλλεύονται την συγκυρία.
   Η ολιγωρία της ελληνικής Δικαιοσύνης που δέν άσκησε ένδικο μέσον το 2013 κατά της απόφασης του Η΄Μον.Πλημμελειοδικείου Αθηνών που απήλλαξε τελεσίδικα τον Αρτέμη Σώρρα της κατηγορίας διαπορας ψευδών ειδήσεων ,για αυτό το ζήτημα είναι μάλλον τραγική..
   Βασίλης Δ..Νουλέζας
   Δικηγόρος ΑΠ

   Διαγραφή
  25. τακης κοκκινης
   ναι οι επιβατες, συριζα

   Διαγραφή
  26. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΤΣΑΤΣΟΕΙΣΠΡΑΚΤΩΡΑ???????????????????ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ?????????ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΥΓΟΠΟΔΑΡΕ ΑΝΑΠΗΡΕ ΓΥΦΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΕΔΕΣΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
   ΜΑΛΑΚΑ 12ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   Διαγραφή
  27. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ;
   ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΔΕΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.

   Διαγραφή
  28. ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

   ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΥΒΡΙΔΙΑ,ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ??

   ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ....!!!!

   Διαγραφή
  29. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ 12ΘΕΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΟΜΟΛΟΓΑ Η ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ??

   Διαγραφή
  30. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥΤΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...

   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΛΩΡΙΔΕΣ ΟΣΗ ΔΙΑΣΤΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ..ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ...!!

   1. ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
   2. ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ,
   3. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ,
   4. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, I. ACTUS REUS ΚΑΙ II. MENS REA
   5. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
   6. ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ
   7. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
   8. ΑΠΑΤΗΣ ,
   9. ΑΞΙΑΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ,
   10. ΔΟΛΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ ,
   11. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ,
   12. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ,
   13. ΦΘΟΡΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ,
   14. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΧΡΕΗ (Α.Φ.Μ. ΣΕ ΝΕΟΓΝΑ- ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟ ΧΡΕΟΥΣ ΕΡΗΜΗΝ..)
   15. ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ,
   16. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
   17. ΑΠΑΤΗΣ
   18. ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ,
   19. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ
   20. ΥΠΟΘΑΛΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ
   21. ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ
   22, ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ
   23. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
   24. ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ,ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΤΛ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ,ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ....

   ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ,ΔΕΙΤΕ...!!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=X2Y1vCFBj2A

   Διαγραφή
  31. ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....

   """"Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι....!!!!!

   ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΔΥΟ ΨΕΜΑΤΑ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...!!!

   ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ..!!!
   ***********************************
   ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΙ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ...

   ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...

   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ "Τ Ω Ρ Α" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ??

   ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ Η ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ..

   ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ..??

   Διαγραφή
  32. ΜΠΟΡΕΙΣ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΓΥΦΤΟΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ 12ΘΕΕ ΖΩΟΠΙΘΗΚΑ????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  33. ΦΤΙΑΞΕ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΘΕΛΕΙΣ.
   ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΟΠΩΣ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ.
   ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.
   ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

   Διαγραφή
  34. ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΣΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙ??
   ΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ??

   ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ… (Άρειος Πάγος, Βουλή, Βουλευτές, Πρωθυπουργός, Υπουργοί)

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!!
   ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ # 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ $600Δις ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;;;

   ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟN ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ UCC1 ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ...

   … ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 30.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …

   Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!
   ΟΠΟΤΕ,,,,,

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  35. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑΣ ΕΛΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ????? ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!!! ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ! ΜΟΝΟ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ "ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ" ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΜΑΖΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ 5 ΤΟΥΒΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

   Διαγραφή
  36. ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΛΕΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΟΣ...

   ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΦΗΣΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΝΩ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΕΛΕΙΝΟ ΤΟ "ΝΑΙ" ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ??

   ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΡΕΜΟΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΠΟ ΕΝΑ «ΝΑΙ» ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ…..

   ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ…

   ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΜΕ «ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ» ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ??

   ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ,Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ,ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΠΕ ΒΑΛΤΕ ΜΕ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ….

   Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΚΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙ…

   ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΝ ΓΛΥΤΩΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

   Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ??

   ΑΛΛΑΖΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ…!!!

   ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΟΙ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ…

   Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ 500.000 ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ…

   ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…!!!

   ΕΝΑ "ΝΑΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΚΟΥΗ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ...

   ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤτΕ..

   ΜΕΓΑΛΟ «Λ Α Θ Ο Σ» ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΩΣΕΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ…..

   ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ??

   ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ,ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$,ΑΣΧΕΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,ΗΤΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ...

   ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΓΩ ΟΤΙ 100% ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ??

   Διαγραφή
  37. ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ;
   ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Ο ΒΟΣΝΥ. ΜΠΗΚΑΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ.

   ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!

   Μπειτε στο επίσημο site των UCC (Uniform Commercial Code) της Πολιτείας της Ουασιγκτον:
   https://fortress.wa.gov/dol/ucc/


   Πατήστε αριστερά εκεί που λέει "Search by File Number" (αναζήτηση βάσει αριθμού αρχείου) Δώστε τον αριθμό αρχείου: 2005
   -
   031
   -
   0082
   -9
   Θα σας βγάλει μια λίστα από έγγραφα UCC. Πανω
   -
   Πανω ειναι με έντονα γράμματα το UCC που μας ενδιαφέρει υπ'αριθμ. 2005
   -
   031
   -
   0082
   -
   9. Πατήστε δεξιά στη στήλη View το εικονίδιο PDF ώστε να δείτε το συγκεκριμένο έγγραφο στον υπολογιστή σας. οπως βλέπετε το έγγραφο γράφει τα εξής: The Washignton State Bar Associaiton is not indebted to Stephen
   -
   Louis Wozny. Mr. Wozny, a disbarred lawyer, falsely claims that the WSBA is indebted to him for violation of a common
   -
   law copyright in his name, without basis on law or fact. For information, contact the WSBA General Counsel at [email protected] Μετάφραση: Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Washington ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ στον Stephen
   -
   Louis Wozny. Ο κ. Wozny, ένας δικηγόρος, διαγραμμένος από το σύλλογο, ισχυρίζεται ΨΕΥΔΩΣ ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος της Washington του οφείλει χρήματα για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας που του ανήκει, χωρίς έρεισμα σε νόμο ή γεγονός. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γενικό Σϋμβουλο του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington στο [email protected] άρα ως φυσικό αναμενόμενο Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ WASHINGTON ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο WOZNY ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. Επίσης όπως βλέπετε το εν λόγω UCC παραπέμπει σε ένα άλλο παλίοτερο UCC υπ'αριθμ. 2004
   -
   226
   -
   4306
   -
   3

   Καντε την ιδια διαδικασία αναζήτησης και θα βρείτε ότι στο UCC 2004
   -
   226
   -
   4306
   -
   3 αναγράφετε το εικονικό χρέος που δημιούργησε ο Wozny εναντιον του δικηγορικού Συλλόγου και εναντίον της Πολιτείας της Ουάσιγκτον ύψους $2,876,526,500,000.00 (2.8 τρισεκατομμύρια !!!). Αυτό το εικονικό χρέος αργότερα ο Wozny το έσπασε σε μικρότερα ποσά και κατασκεύασε πλαστά χρεόγραφα IBOE τα οποια άρχισε να τα διακινεί προσπαθώντας να τα πουλήσει σε αφελείς ή κομπιναδωρους. Αργότερα με εξουσιοδότηση τα έδωσε να τα διαχειριστεί ο Σωρρας ώστε να εξαπατήσει τους Έλληνες. Οπως διαβάζουμε και εδώ: http://taxalia.blogspot.gr/2013/03/600.html Στο παραπάνω κείμενο βλέπουμε από που προέρχεται ο ισχυρισμός ύπαρξης των 2,8 τρις δολαρίων του κ. Σώρρα, που ουσιαστικά είναι μια υποτιθέμενη υποχρέωση του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington προς τον κ. Wozny και όχι τίμημα για την πώληση Απολλώνιας τεχνολογίας ή για κάποια μεγάλα δημόσια έργα (οπως ισχυρίζονταν οι απατεώνες της END στην αρχή) Το χρονικό διάστημα που δηλώνει ο κ. Wozny για την είσπραξη του χρέους είναι 10 χρόνια, με ημερομηνία λήξεως την 13η Αυγούστου 2014. Η ημερομηνία λήξεως των χρεογράφων φυσικά ταυτίζεται με την ημερομηνία που ισχυρίζεται ο κ. Σώρρας ότι λήγουν τα "ομόλογα" του, αφού πρόκειται για το ιδιο χρεος

   Διαγραφή
 3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ (Δικηγόρος)

  ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΤΟΥ Η' ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ.:

  Πριν γράψετε οτιδήποτε ρωτήστε τους Νομικούς σας:
  Πριν δημιουργήσετε ΚΙΤΡΙΝΕΣ εντυπώσεις ενημερωθείτε:

  Η απόφαση 67650/2013 έκρινε το ζήτημα για την ύπαρξη των 600 δις. δολλαρίων, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και αποφάνθηκε θετικά.

  Η απόφαση του Αρείου Πάγου, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΕΡΕΥΣΕ !!!!! ( ΤΥΧΑΙΟ ;) εφόσον οι διαρροές είναι αληθινές, τότε αποφαίνεαι για τυπικές ελλείψεις της 67650/2013 απόφασης και δεν κρίνει αρνητικά, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ και πάντα με την επιφύλαξη να διαβάσουμε ολόκληρο το κείμενο της απόφασης.

  Κατόπιν θα την κρίνουμε και θα πούμε περισσότερα.

  ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ...

  https://www.youtube.com/watch?v=tTHqiHlHIJQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΕΞΑΣΚΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΔΙ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ.
   ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.
   ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.

   Διαγραφή
  2. Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΤΟ ΓΙΔΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ?????????????/ΠΟΥ ΤΑ ΙΟΚΟΝΟΜΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ???????ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΨΩΡΙΑΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΒ??????????

   Διαγραφή
  3. ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....

   """"Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι....!!!!!

   ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΔΥΟ ΨΕΜΑΤΑ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...!!!

   ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ..!!!
   ***********************************
   ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΙ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ...

   ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...

   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ "Τ Ω Ρ Α" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ??

   ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ Η ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ..

   ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ..??

   Διαγραφή
  4. https://youtu.be/GOrbwZmJ5Fs?
   ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 12ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!
   ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ''
   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 12ΘΕΟ ΖΩΟ???????????ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΓΥΦΤΙΚΟ ΥΠΟΘΕΤΟ

   Διαγραφή
  5. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑΣ ΕΛΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ????? ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!!! ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ! ΜΟΝΟ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ "ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ" ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΜΑΖΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ 5 ΤΟΥΒΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

   Διαγραφή
  6. ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΣΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙ??
   ΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ??

   ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ… (Άρειος Πάγος, Βουλή, Βουλευτές, Πρωθυπουργός, Υπουργοί)

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!!
   ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ # 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ $600Δις ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;;;

   ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟN ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ UCC1 ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ...

   … ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 30.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …

   Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!
   ΟΠΟΤΕ,,,,,

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ 1.37
   ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣΣ ΖΟΜΠΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!! Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ!!!!
   ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ???

   Διαγραφή
  8. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑΣ ΕΛΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ????? ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!!! ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ! ΜΟΝΟ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ "ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ" ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΜΑΖΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ 5 ΤΟΥΒΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

   Διαγραφή
  9. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗΣ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΓΑΣ "ΜΑΜΙΚΟΣ"

   ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,ΒΡΥΣΗ ΕΙΝΑΙ..!!!
   ===========================

   """"Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι....!!!!!..ΘΑ ΒΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΣΤΕ ΜΕ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…

   ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...

   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ "Τ Ω Ρ Α" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ,ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ??

   ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ Η ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ..

   ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??
   ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

   Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ,ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΩ ΑΠΟ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ...??

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ 120..??

   Διαγραφή
  10. 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο) ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΔΕΚΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣ. ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙΥ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

   ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ'' (ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΛΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΠΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΜΙΣΘΟ?? ΠΡΑΚΤΟΡΑ? ΛΟΓΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Η ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΜΕ 10 ΧΡΝΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΝΑΜΕΝΟ ΣΕΙΝΑΜΕΝΟ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

   Διαγραφή
  11. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ GOOGLE ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΕΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ.

   ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ Ξ/ΡΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ Η ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΟΗΣΙΩΝ ΠΕΡΙ ΤΡΙΣ.ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙ=ΕΒΡΑΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

   ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΕΙΛΕΙ (ΒΕΝΖΙΝΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
   ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE?
   ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΙΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

   Διαγραφή
  12. ΞΑΝΑΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗΣ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΓΑΣ "ΜΑΜΙΚΟΣ"

   ΕΜΙΣΘΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ...

   ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,ΒΡΥΣΗ ΕΙΝΑΙ..!!!
   ===========================

   """"Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι....!!!!!..ΘΑ ΒΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΣΤΕ ΜΕ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…

   ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...

   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ "Τ Ω Ρ Α" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ,ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ??

   ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ Η ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ..

   ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??
   ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

   Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ,ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΩ ΑΠΟ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ...??

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ 120..??

   Διαγραφή
  13. ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΔΕΙΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ 200 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΛΑ ΚΙ'ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΜΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η GOOGLE ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΔΑΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ!!
   ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ. Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ Ξ/6?

   Διαγραφή
  14. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑΣ ΕΛΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ????? ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!!! ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ! ΜΟΝΟ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ "ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ" ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΜΑΖΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ 5 ΤΟΥΒΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

   Διαγραφή
  15. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΛΙ...!!! ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ..!!!!

   ΞΑΝΑΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗΣ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΓΑΣ "ΜΑΜΙΚΟΣ"

   ΕΜΙΣΘΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟ Ξ/Ρ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ...
   ===========================

   """"Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι....!!!!!..ΘΑ ΒΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΣΤΕ ΜΕ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…

   ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...

   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ "Τ Ω Ρ Α" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ,ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ??

   ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ Η ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ..

   ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??
   ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

   Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ,ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΩ ΑΠΟ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ...??

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ 120..??

   Διαγραφή
  16. https://youtu.be/GOrbwZmJ5Fs?
   ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 12ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!
   ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ''
   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 12ΘΕΟ ΖΩΟ???????????ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΓΥΦΤΙΚΟ ΥΠΟΘΕΤΟ!
   ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ 12ΘΕΟΣ ΖΩΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

   Διαγραφή
  17. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ?????????????????????????????
   ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΥΦΤΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ 12ΘΕΟΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΒΑΣΕΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ??????????
   ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΡΕ ΖΩΑ??????????ὌΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ!!!!!!!!
   ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ

   Διαγραφή
  18. ΑΥΡΙΟ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΛΙΝΑΤΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΑΡΕ!!!!!

   Διαγραφή
  19. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΛΙ...!!!

   ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ..!!!!😀😀😀

   ΤΟ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ???😀😀😀

   ΞΑΝΑΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗΣ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΓΑΣ "ΜΑΜΙΚΟΣ"

   ΕΜΙΣΘΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟ Ξ/Ρ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ...
   ===========================

   """"Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι....!!!!!..ΘΑ ΒΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΣΤΕ ΜΕ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…

   ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...

   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ "Τ Ω Ρ Α" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ,ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ??

   ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ Η ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ..

   ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??
   ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

   Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ,ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΩ ΑΠΟ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ...??

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ 120..??

   Διαγραφή
  20. ΜΕΤΑ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ???? ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ????? ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ Χ.Α.

   Διαγραφή
  21. ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ;
   ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Ο ΒΟΣΝΥ. ΜΠΗΚΑΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ.

   ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!

   Μπειτε στο επίσημο site των UCC (Uniform Commercial Code) της Πολιτείας της Ουασιγκτον:
   https://fortress.wa.gov/dol/ucc/


   Πατήστε αριστερά εκεί που λέει "Search by File Number" (αναζήτηση βάσει αριθμού αρχείου) Δώστε τον αριθμό αρχείου: 2005
   -
   031
   -
   0082
   -9
   Θα σας βγάλει μια λίστα από έγγραφα UCC. Πανω
   -
   Πανω ειναι με έντονα γράμματα το UCC που μας ενδιαφέρει υπ'αριθμ. 2005
   -
   031
   -
   0082
   -
   9. Πατήστε δεξιά στη στήλη View το εικονίδιο PDF ώστε να δείτε το συγκεκριμένο έγγραφο στον υπολογιστή σας. οπως βλέπετε το έγγραφο γράφει τα εξής: The Washignton State Bar Associaiton is not indebted to Stephen
   -
   Louis Wozny. Mr. Wozny, a disbarred lawyer, falsely claims that the WSBA is indebted to him for violation of a common
   -
   law copyright in his name, without basis on law or fact. For information, contact the WSBA General Counsel at [email protected] Μετάφραση: Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Washington ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ στον Stephen
   -
   Louis Wozny. Ο κ. Wozny, ένας δικηγόρος, διαγραμμένος από το σύλλογο, ισχυρίζεται ΨΕΥΔΩΣ ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος της Washington του οφείλει χρήματα για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας που του ανήκει, χωρίς έρεισμα σε νόμο ή γεγονός. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γενικό Σϋμβουλο του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington στο [email protected] άρα ως φυσικό αναμενόμενο Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ WASHINGTON ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο WOZNY ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. Επίσης όπως βλέπετε το εν λόγω UCC παραπέμπει σε ένα άλλο παλίοτερο UCC υπ'αριθμ. 2004
   -
   226
   -
   4306
   -
   3

   Καντε την ιδια διαδικασία αναζήτησης και θα βρείτε ότι στο UCC 2004
   -
   226
   -
   4306
   -
   3 αναγράφετε το εικονικό χρέος που δημιούργησε ο Wozny εναντιον του δικηγορικού Συλλόγου και εναντίον της Πολιτείας της Ουάσιγκτον ύψους $2,876,526,500,000.00 (2.8 τρισεκατομμύρια !!!). Αυτό το εικονικό χρέος αργότερα ο Wozny το έσπασε σε μικρότερα ποσά και κατασκεύασε πλαστά χρεόγραφα IBOE τα οποια άρχισε να τα διακινεί προσπαθώντας να τα πουλήσει σε αφελείς ή κομπιναδωρους. Αργότερα με εξουσιοδότηση τα έδωσε να τα διαχειριστεί ο Σωρρας ώστε να εξαπατήσει τους Έλληνες. Οπως διαβάζουμε και εδώ: http://taxalia.blogspot.gr/2013/03/600.html Στο παραπάνω κείμενο βλέπουμε από που προέρχεται ο ισχυρισμός ύπαρξης των 2,8 τρις δολαρίων του κ. Σώρρα, που ουσιαστικά είναι μια υποτιθέμενη υποχρέωση του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington προς τον κ. Wozny και όχι τίμημα για την πώληση Απολλώνιας τεχνολογίας ή για κάποια μεγάλα δημόσια έργα (οπως ισχυρίζονταν οι απατεώνες της END στην αρχή) Το χρονικό διάστημα που δηλώνει ο κ. Wozny για την είσπραξη του χρέους είναι 10 χρόνια, με ημερομηνία λήξεως την 13η Αυγούστου 2014. Η ημερομηνία λήξεως των χρεογράφων φυσικά ταυτίζεται με την ημερομηνία που ισχυρίζεται ο κ. Σώρρας ότι λήγουν τα "ομόλογα" του, αφού πρόκειται για το ιδιο χρεος

   Διαγραφή
  22. ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΑΠΟΨΕ,ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΗ ΦΥΓΕΤΕ ΟΜΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ...

   ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ...

   ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...!!!
   ****ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ****

   Διαγραφή
  23. Σχόλιο Β.Νουλέζα Δικηγόρου Για το φαινόμενο Αρτ.Σώρρα.
   Εξώφθαλμη απάτη αλλά και διασπορά ψευδών ειδήσεων ,αποτελει κατα την υποκειμενική νομική άποψη μου ότι δήθεν θα αποπληρωθει το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας κατα συρροή και κατ΄εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος υποκειμενικά και αντικειμενικά στοιχειοθετούμενη καθώς ψευδείς,αναληθείς υποσχέσεις παρέχονται σε ανυποψίαστους πολίτες με σκοπό τον προσπορισμό οφέλους , και ποινικά αξιόποινη κολάσιμη πράξη που μόνον αφελείς πείθει ,η υπόσχεση Αρτέμη Σώρρα ότι δήθεν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές πολιτών στην ΔΟΥ, αλλά και ασφαλιστικά Ταμεία για τις οποίες αποστέλλουν Εξώδικες με αντίτιμο πάντοτε ,αλλά κινδυνεύουν με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς , θα εξοφληθούν απο το καταπίστευμα των 600 δις σε Τράπεζα της Αμερικής(περιουσία του)που δεν παραπλάνησε την Κύπρο, που δέν υπάρχει κατα την γνώμη μου σε μετρητά,παρά μόνον Συναλλαγματικές η ομόλογα άνευ αντικρύσματος όπως άλλωστε απήντησαν οι αρχές των ΗΠΑ.
   Είναι τέτοιου μεγέθους η ανέχεια ,η απογοήτευση και η αγανάκτηση των Ελλήνων απο το σύνολο του πολιτικού κόσμου,ώστε είναι πλέον αναμενόμενο και φυσιολογικο σε περίοδο βαθιάς πολιτικής ,οικονομικής και κοινωνικής κρίσης να στρέφονται απελπισμένοι άνθρωποι σε τέτοια κινήματα ,πρωτοβουλίες η οργανώσεις που εκμεταλλεύονται την συγκυρία.
   Η ολιγωρία της ελληνικής Δικαιοσύνης που δέν άσκησε ένδικο μέσον το 2013 κατά της απόφασης του Η΄Μον.Πλημμελειοδικείου Αθηνών που απήλλαξε τελεσίδικα τον Αρτέμη Σώρρα της κατηγορίας διαπορας ψευδών ειδήσεων ,για αυτό το ζήτημα είναι μάλλον τραγική..
   Βασίλης Δ..Νουλέζας
   Δικηγόρος ΑΠ

   Διαγραφή
  24. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ… (Άρειος Πάγος, Βουλή, Βουλευτές, Πρωθυπουργός, Υπουργοί)

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!!
   ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ # 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ $600Δις ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;;;

   ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟN ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ UCC1 ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ...

   … ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 30.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …

   Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!
   ΟΠΟΤΕ,,,,,

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  25. ΟΡΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  26. ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΑ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...

   ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...!!!
   ****ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ****

   Διαγραφή
  27. ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΥΦΤΕ ΤΗΝ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΩΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
   ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
   ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. ΙΣΟΒΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΡΑΠΗ ΚΛΠ

   ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ

   Διαγραφή
  28. ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΝΙΝΟΣΑΥΡΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ...

   ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΕΡΠΕΤΑ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ,ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕΤΕ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΔΟΛΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...

   ΤΩΡΑ ΦΤΥΝΕΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ...

   ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ😀😀😀

   https://www.youtube.com/watch?v=X2Y1vCFBj2A

   Διαγραφή
  29. ΤΣΙΜΠΟΥΡΟΓΥΦΤΟΚΩΛΟΣΑΥΡΕ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΕΦΑΓΕΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ.
   ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ.
   ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠ' ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΓΕΛΟΙΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

   Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

   - Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών αι ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

   - Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση

   - Διασπορά ψευδών ειδήσεων

   - Απόπειρες απάτης

   - Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος

   - Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

   - Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα

   "Δεν έχει φράγκο"

   Η υπόθεση Σώρρα, σύμφωνα με την εισαγγελέα προκαλεί τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Από το πόρισμα φέρεται να προκύπτει, ότι τουλάχιστον 12 χιλιάδες φορολογούμενοι έχουν στείλει εξώδικα σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία ζητώντας συμψηφισμό χρεών τους με τα... 600 δισ. του Σώρρα. Η ζημία του δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια, ενώ προκαλεί κατάπληξη το γεγονός πως εκείνοι που επικαλούνται τις εξουσιοδοτήσεις Σώρρα αυξάνονται και μετά την καταδίκη του σε πολυετή κάθειρξη από δικαστήριο της Πάτρας. Χαρακτηριστικά το πόρισμα φέρεται να επικαλείται 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, για τις οποίες (μόνο απο αυτές) το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από δημόσιο, εφορίες και λοιπά.

   Σύμφωνα με την εισαγγελική εκτίμηση ο Αρτέμης Σώρρας, δεν διαθέτει... ούτε ευρώ ως περιουσιακό στοιχείο ενώ τα τελευταία χρόνια φέρεται να υπέβαλε καν μηδενικές φορολογικές δηλώσεις. Η έρευνα ξεκίνησε μετά απο παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, καθώς οι διάσπαρτες δικογραφίες συνενώθηκαν και έγιναν πλέον εμπεριστατωμένη έρευνα για τη δράση του.

   Διαγραφή
  30. ΣΤΙΣ 2 ΕΦΥΓΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΞΑΝΑΜΠΗΚΕΣ ΡΕ ΚΟΠΛΕΞΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ??????????????????ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΖΩΟ ΠΟΙΑ ΠΙΘΗΚΙΝΑ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΣΕ ΕΚΑΝΕ?ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΖΩΟ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ?????

   Διαγραφή
  31. ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ
   ΤΡΙΓΥΡΝΑΣ ΜΕΣ' ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ
   ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
   ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΔΕΙΑ

   ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΠΑΤΖΗ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ !!!

   Διαγραφή
  32. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ, ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ, ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

   Διαγραφή
  33. ΤΑΚΗΣ ΚΟΚΚΟΙΝΗΣ
   Λυδια Κονιορδου χαρηκα Δοξα Κατσιμιδη

   Διαγραφή
  34. ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ...

   ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

   ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΚΟΠΟ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...

   ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389/2016,ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ...

   ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ..

   ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΛΕΞΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ,Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ,Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ,ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΕΘΟΔΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ….

   ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ…

   ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΡΕΛΟΙ Η ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ….

   ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ…

   Διαγραφή
  35. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΡΕ 12ΘΕΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!!!!!!
   ΠΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ????
   ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ Η ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΖΩΑ????

   Διαγραφή
 4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ......ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ.....Σ Η Μ Ι Τ Η

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Giannis Patairakis
   δια βατα, συριζα
   Kωστας Σημιτης χαρηκα Σ. Ινδος Εχε Δωρου

   Διαγραφή
 5. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΕΤΡΕΛΗ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ch. Arlie Parker
  Ch'an's Overture
  https://www.youtube.com/watch?v=_oXliwu3J9I

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο) ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΔΕΚΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣ. ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙΥ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

  ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ'' (ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΛΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΠΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΜΙΣΘΟ?? ΠΡΑΚΤΟΡΑ? ΛΟΓΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Η ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΜΕ 10 ΧΡΝΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΝΑΜΕΝΟ ΣΕΙΝΑΜΕΝΟ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ GOOGLE ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΕΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ Ξ/ΡΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ Η ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΟΗΣΙΩΝ ΠΕΡΙ ΤΡΙΣ.ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙ=ΕΒΡΑΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΕΙΛΕΙ (ΒΕΝΖΙΝΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE?
  ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΗΣΥΧΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 12 ΘΕΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Π.Χ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΠΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΗΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΤΣΙ? ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΑΠΛΩΣ ΟΥΡΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΦΟΡΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΕΠΕΠΕΣΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΘΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ (ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΕΙ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΠΟΙΟΣ? ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΥΦΤΟΣ!!

   ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΛΥΤΡΕΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΤΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η GOOGLE ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ? ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ!!!ΗΣΥΧΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 12 ΘΕΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Π.Χ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΠΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΗΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΤΣΙ? ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΑΠΛΩΣ ΟΥΡΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΦΟΡΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΕΠΕΠΕΣΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΘΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ (ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΕΙ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΠΟΙΟΣ? ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΥΦΤΟΣ!! ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΛΥΤΡΕΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΤΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η GOOGLE ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ? ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ!!!

   Διαγραφή
  2. https://youtu.be/GOrbwZmJ5Fs?
   ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 12ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!
   ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ''
   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 12ΘΕΟ ΖΩΟ???????????ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΓΥΦΤΙΚΟ ΥΠΟΘΕΤΟ!
   ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ 12ΘΕΟΣ ΖΩΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

   Διαγραφή
  3. περεα λειβαδικη χαρηκα εφη αχτσιογλου

   Διαγραφή
  4. ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ...

   ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

   ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΚΟΠΟ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...

   ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389/2016,ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ...

   ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ..

   ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΛΕΞΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ,Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ,Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ,ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΕΘΟΔΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ….

   ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ…

   ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΡΕΛΟΙ Η ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ….

   ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ…

   Διαγραφή
 8. Giannys Paterakis
  Οσο για τον Κικερωνα, μοιραζομαι την κοινη γνωμη, οτι δηλαδη εκτος της ευρυμαθειας, δεν υπηρχε μεγαλυτερη ανωτεροτητα στην ψυχη του: ηταν καλος πολιτης, προσηνης απο τη φυση του, οπως συνηθως ειναι οι ευτραφεις και γελαζουμενοι σαν εκεινον ανθρωποι.
  Για να λεμε ομως την αληθεια, το μεριδιο αδυναμιιων και φιλοδοξης ματαιοδοξιας ηταν πολυ μεγαλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ = ΜΑΝΕΣΗ ΕΛΕΝ = ΤΑΡΑΡΟΜ = G.P Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τακης κωκινης
   ικα vs τρω' ικα

   Διαγραφή
  2. γρηγορης κοκκινος
   εφη αχτσιογλου χαρηκα πολ' ιχνη

   Διαγραφή
 10. ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ( ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ;) ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ Η ΠΑΠΑΓΑΛΙΝΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΤΗ ΦΕΓΓΑΡΑΔΑ ΤΗΣ .... ;
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ!ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ

   Διαγραφή
  2. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?...ΕΕ ΕΛΑ....25 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΟΧΙ 27 ΕΧΟΥΜΕ 27 ΑΤΟΜΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ
   Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΣΩΝ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΗΛΘΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο Κος ΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΑΙΚΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΜΕΣΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ 100 ΑΤΟΜΑ? ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ 150 ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ Ε ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ 10ρικα ΠΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΠΡΩΗΝ ΝΤΙΖΕΖ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΑΝΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΙΒΑΙΩΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΣ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ? ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΤΡΑΟΕΖΑ ΚΑΙ ΦΑΑΑΠΠ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΕΣ ΕΜΕΝΑ ΕΛΈΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΧΑ 12 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ 9 ΣΤΟ Ο.Γ.Α ΦΑΑΠ ΤΑ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΝΟ....ΩΠΑ ΩΠΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ?....ΕΕ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.......ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΠΕΣΑ ΣΕ ΓΕΛΩΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ Ε?....ΝΑΙ...Ε ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΝΗΡΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΕ ΤΩΝ ΠΣΟΛΙΑ ΗΛΘΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ....ΝΑΙ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο Κος ΚΑΘΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΥΤΤΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ'ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ....ΚΑΛΑ ΔΙΚΗΟ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΥΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΞΗΤΟΥΜΕΝΟ ΦΥΓΟΠΟΠΙΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΤΑΛΤΟΝ!!!!....ΑΑΑΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΘΕΟΦΟΒΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΑΡΑΚΙ ΕΤΣΙ?.....ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΑΡΑ....salom....salom..

   Διαγραφή
  3. Ο ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΥΠΟΥ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ....

   ΒΡΕ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΣΕ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΧΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΔΙΥΛΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ...

   ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΕ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΛΑΣΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΠΤΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ,ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΕΛΟΣ,ΑΝΟΙΓΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ...😀😀😀

   Διαγραφή
  4. TΑ 10ρικα ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

   Διαγραφή
  5. ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ.
   ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠ' ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΓΕΛΟΙΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

   Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

   - Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών αι ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

   - Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση

   - Διασπορά ψευδών ειδήσεων

   - Απόπειρες απάτης

   - Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος

   - Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

   - Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]