Ο βασιλιάς της Σ. Αραβίας διέταξε την σύλληψη πρίγκιπα που χτυπούσε πολίτες... για πλάκα

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν, διέταξε την σύλληψη ενός πρίγκιπα, μέλους της βασιλικής οικογένειας,  καθώς φέρεται να έδερνε για πλάκα απλούς πολίτες, άνδρες και γυναίκες!


Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας είναι μέλος της οικογένειας Αλ Σαούντ και ονομάζεται Saud bin Abdulaziz bin Musaed bin Saud bin Abdulaziz Al Saud.

Η εντολή του βασιλιά, που φέρεται να είναι εξοργισμένος, αφορά όχι μόνο στον πρίγκιπα αλλά και σε μέλη του περιβάλλοντός του.

Η απόφαση ήρθε μετά από βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα και απεικονίζονται άνθρωποι, τους οποίους ο πρίγκιπας χτυπά με ιδιαίτερη βαναυσότητα και αυτοί ανήμποροι να αντιδράσουν δέχονται τα ραπίσματα αδιαμαρτύρητα.

Σε ένα από τα αποσπάσματα του βίντεο, όπως τα μεταδίδει η Middle East Eye ακούγεται να λέει σ’ ένα από τα θύματά του: «Πάρκαρες δίπλα στο σπίτι μου, θα @@@ την μητέρα σου στον τάφο». Σε κάποιο άλλο σημαδεύει με ένα στρατιωτικό όπλο έναν άλλο πολίτη.

Υπάρχουν πολλά σαδιστικά περιστατικά που καταγράφονται, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή επικράτησε χαρά μεταξύ των πολιτών όταν έμαθαν για τη σύλληψη του πρίγκιπα, η οποία μάλιστα καταγράφεται και σε βίντεο και αναρτήθηκε στο Twitter.

Εν τω μεταξύ ο βασιλιάς έδωσε εντολή να μην αποφυλακιστεί κανείς έως ότου αποδειχθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και να αποδοθεί δικαιοσύνη όπως προστάζει ο αυστηρός ισλαμικός νόμος.

Σημειώνεται ότι η Σαουδική Αραβία έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εκτελέσεων στον κόσμο και οι τιμωρίες είναι ιδιαίτερα βάναυσε. Πέρυσι ένας πρίγκιπας, που είχε κατηγορηθεί ότι δολοφόνησε έναν πολίτη εκτελέσθηκε.

Ο βασιλιάς Σαλμάν δήλωσε ότι κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]