ΝΔ: Κυβέρνηση εκτός τόπου και χρόνου! Ευτυχώς, αρχίζουν οι διαστημικές πτήσεις

Σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση για το 10σελιδο non paper που εξέδωσε μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου για να γνωστοποιήσει τα όσα συζητήθηκαν,
εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για θράσος, κατηγορεί την κυβέρνηση πως είναι εκτός τόπου, ενώ δεν λείπουν και οι ειρωνείες.
«Η κυβέρνηση εκτός τόπου και χρόνου, χωρίς την παραμικρή επαφή με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, έχει το θράσος να "διαφημίζει" με δεκασέλιδο non paper το νομοθετικό της έργο.

- Στο Υπουργείο Εσωτερικών και στους Ο.Τ.Α. προετοιμάζουν με ιδιαίτερο ζήλο ρουσφέτια, ανορθολογικές προσλήψεις και αλόγιστες δαπάνες των χρημάτων των φορολογουμένων.

- Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κρατικοποιούν τις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) με περίσσευμα ιδεοληψίας.

- Στο Υπουργείο Παιδείας, γυρνούν στην άκρατη κομματικοποίηση και υποβάθμιση των Πανεπιστημίων μας και παίζουν με την αγωνία χιλιάδων οικογενειών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

- Στο Υπουργείο Υγείας, η κατάρρευση του δημοσίου συστήματος Υγείας είναι, δυστυχώς, πασιφανής.

Πράγματι, σπουδαίο έργο…», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Και κλείνει την ανακοίνωσή της με άκρως ειρωνική… διάθεση: «Τουλάχιστον οι Έλληνες αισθάνονται ανακούφιση, γιατί από το Σεπτέμβριο αρχίζουν οι πτήσεις της διαστημικής εταιρείας του κ. Παππά».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]