Η μεγάλη αποκάλυψη; Αρχαίο κείμενο επιβεβαιώνει ότι ο Ιησούς παντρεύτηκε!

Ο Simcha Jacobovici και ο Barrie Wilson ανακάλυψαν χειρόγραφο του 6ου αιώνα μ.Χ., στη Βρετανική Βιβλιοθήκη
– Ήταν γραμμένο στα Αραμαϊκά, τη γλώσσα που μιλούσε ο Ιησούς

– Το αρχαίο κείμενο επιβεβαιώνει τη θεωρία ότι ο Ιησούς παντρεύτηκε και είχε παιδιά

Υπάρχουν πολλές θεωρίες που υποστηρίζουν ότι ο Ιησούς ήταν παντρεμένος… Ήταν, όμως, θεωρίες. Μέχρι που ο Simcha Jacobovici, ένας Ισραηλινοκαναδός σκηνοθέτης και ο Barrie Wilson, καθηγητής θρησκευτικών σπουδών στο Τορόντο, ανακάλυψαν ένα αρχαίο κείμενο, που φαίνεται να τις επιβεβαιώνει! Πρόκειται για τη μεγάλη αποκάλυψη;

Για τη ζωή του Ιησού δεν γνωρίζουμε πολλά. Αναφέρονται μόνο κάποια γεγονότα στην Αγιά Γραφή, όταν ο Ιησούς ήταν 12 ετών, καθώς επίσης και η ιστορία της γέννησής του, όπως και οι τελευταίες ημέρες του πάνω στη Γη.

Ωστόσο, ο Simcha Jacobovici και ο Barrie Wilson, ανακάλυψαν ένα χειρόγραφο που χρονολογείται από τον 6ο αιώνα μ.Χ., που γράφτηκε σε περγαμηνή στα Αραμαϊκά – τη γλώσσα δηλαδή που μιλούσε ο Ιησούς – και βρέθηκε στην Βρετανική Βιβλιοθήκη. Οι ερευνητές γράφουν στο βιβλίο τους με τίτλο «Το Χαμένο Ευαγγέλιο», πως «σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύψαμε, κάποια στιγμή ο Ιησούς παντρεύτηκε, είχε σεξουαλικές σχέσεις, και έκανε παιδιά».

Και συνεχίζουν: «Σε ένα καθαρά ιστορικό επίπεδο, αυτό πραγματικά δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Ο γάμος και τα παιδιά ήταν… αναμενόμενα για έναν Εβραίο. Αν δεν ήταν παντρεμένος, αυτό θα είχε προκαλέσει προβλήματα στην οικογένεια του, ένα πιθανό σκάνδαλο στην κοινότητα του. Αλλά τώρα έχουμε ένα έγγραφο που αναφέρει ότι ήταν πράγματι παντρεμένος και πατέρας παιδιών. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το έγγραφο μας δείχνει ότι για ορισμένους οπαδούς του, ο γάμος του Ιησού ήταν η πιο σημαντική πτυχή της θεολογίας τους».

Ο Simcha Jacobovici πιστεύει επίσης ότι υπάρχουν στοιχεία στην Αγία Γραφή που μαρτυρούν ο Ιησούς ήταν παντρεμένος.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

 1. ΤΙ ΠΑΡΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ . Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ? ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ 12ΘΕΑ ΖΩΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ

   Διαγραφή
  2. Δεν έχουν να προσάψουν τίποτε το μεμπτό στην διδασκαλία του Χριστού. Προσπαθούν με γελοιότητες να κλονίσουν την πίστη των χριστιανών.

   Διαγραφή
  3. Κανένας από τους ιστορικούς που έζησαν στην περίοδο 0-100 μ.Χ. δεν αναφέρει κάτι για τον Ιησού και τη δράση του.

   Την εποχή που υποτίθεται ότι έζησε ο Ιησούς, αλλά και την αμέσως μετά, υπήρχαν τουλάχιστον 40 γνωστοί ιστορικοί και συγγραφείς (μεταξύ των οποίων ο Πλούταρχος, ο Διονύσιος ο Αλικαρνασσεύς, ο Αρριανός, ο Παυσανίας, ο Φίλων ο Αλεξανδρεύς κ.ά.), εν τούτοις ΚΑΝΕΝΑΣ απ αυτούς δεν τον μνημόνευσε.

   Οι περιγραφές των Ευαγγελίων (που δεν μπορούν να θεωρηθούν ιστορία, αλλά κείμενα πίστεως), γράφτηκαν δεκαετίες αργότερα.

   Τα Ευαγγέλια δεν αποτελούν ιστορική πηγή.

   Ακόμα και ιερωμένοι αναγνωρίζουν την πνευματική πτώχεια και θέλουν να αποστασιοποιηθούν από την εβραϊκή Αγία Γραφή.
   "Πηγή της πίστεώς μας δεν είναι τα Ευαγγέλια... αλλά η αποκαλυπτική αλήθεια... όπως καθορίστηκε και οριοθετήθηκε από τις Οικουμενικές Συνόδους" (Μητροπολίτης Ναυπακτίας Ιερόθεος, ΤΟ ΒΗΜΑ, 15/4/2006).

   Διαγραφή
  4. ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΨΩΡΙΑΡΗ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ 12ΘΕΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ

   Διαγραφή
  5. ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ 11.01 πμ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΚΑ. ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ "ΞΥΝΟ".

   Διαγραφή
 3. Και ποιον ενοχλεί αν ο Χριστός παντρεύτηκε ή όχι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]