Θα αφυπνισθείς Έλληνα;

Από τη μία ο πακιστανόφιλος Υφυπουργός της Ν.Δ Λευτέρης Οικονόμου προωθεί τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών σε 5 χρόνια και από την άλλη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ τιμά τον Τούρκο Πρόξενο μαζί με την Συμβουλευτική Επιτροπή «Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης»! Θα αφυπνισθείς Έλληνα;

Ο βουλευτής Ξάνθης ( ΣΥΡΙΖΑ) έδωσε τα «διαπιστευτήρια» του στον νέο Τούρκο Πρόξενο και ο Υφυπουργός της Ν.Δ Λευτέρης Οικονόμου αντιμετωπίζει θετικά αίτημα του Syed Jamil, οργάνου της πρεσβείας του Πακιστάν, για μείωση του χρονικού διαστήματος, μετά το οποίο νομιμοποιούνται οι παράνομοι μετανάστες στη χώρα, από 7 χρόνια σε 5, λέγοντας χαρακτηριστικά πως από την πλευρά του ότι βοήθεια μπορεί να δώσει θα τη δώσει για τη λήψη αυτής της απόφασης.

Αλήθεια κύριοι της κυβέρνησης, μπορείτε να εξηγήσετε στο εκλογικό σώμα πως είναι δυνατόν οποιοσδήποτε κρύβεται παράνομα στην Ελλάδα για 7 χρόνια να επιβραβεύεται με νομιμοποίηση και μάλιστα να ανοίγει και συζήτηση για τη μείωση του διαστήματος αυτού στα 5 χρόνια; Ειδικά προερχόμενος από μια ασφαλή χώρα (πυρηνική δύναμη) που προφανώς διαθέτει επαρκείς πόρους…

Γράφει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, που δημοσιεύει ο Σταυροφόρος, ο πακιστανόφιλος Υφ.ΠΡΟ.ΠΟ Λευτέρης Οικονόμου, υποδέχθηκε (για ακόμα μια φορά) τον «δημοσιογράφο» & φίλο του, Syed Jamil, ο οποίος με θράσος, κουνούσε το δάχτυλο ενώ μία απο τις απαιτήσεις του, που προσέγγισε θετικά ο Υφυπουργός, ήταν μείωση του χρονικού διαστήματος, μετά το οποίο νομιμοποιούνται οι παράνομοι μετανάστες στη χώρα σύμφωνα με το νόμο (της ΝΔ) 4251/2014, από 7 χρόνια σε 5.

Στο επόμενο κομμάτι του βίντεο θα δείτε το επόμενο αφήγημα που θα ακουστεί προς τους ψηφοφόρους της Ν.Δ λίγο πριν τις εκλογές. Είναι σεχδόν σίγουρο ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, θα προσπαθήσει προεκλογικά να ξεγελάσει τους αφελείς για να υφαρπάξει (ξανά) την ψήφο τους, όπως είχε κάνει με το «Μακεδονικό». Οι όποιες λοιπόν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ επιστροφές Πακιστανών πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που αναλύει ο κ. Οικονόμου, είναι πολύ πιθανό να βαφτιστούν απελάσεις για να θεωρεί ο Έλληνας πολίτης ότι η κυβέρνηση δρα για το καλό της Ελλάδας..! Όμως η κοροιδία δεν τελειώνει εδώ. Στην αμέσως επόμενη φράση του Υφυπουργού κρύβεται η χυδαιότητα του σκεπτικού τους. Όσοι αποδεχτούν να αποχωρήσουν από τη χώρα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, όπως λέει στο βίντεο, θα έχουν προτεραιότητα αν θελήσουν να ξαναγυρίσουν στην Ελλάδα ως νόμιμοι εργάτες!!

O Syed Jamil, όργανο της πρεσβείας του Πακιστάν, συμμετέχει σε όλες τις καθοδηγούμενες εκδηλώσεις μίσους έξω απο την πρεσβεία της Ινδίας. Το γιατί βρίσκει ευήκοα ώτα και ανοιχτές πόρτες σε υπουργεία & υπηρεσίες, ίσως ενας εισαγγελέας απο τις Βρυξέλλες να μπορούσε να το απαντήσει.

Νέο σκάνδαλο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ – Συμμετείχε σε εκδήλωση μαζί με την Συμβουλευτική Επιτροπή «Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης»! – Κύριε Τσίπρα όλα καλά;

Nέα πρόκληση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, που δημοσιεύει στο άρθρο του το Directus.gr , συμμετείχε στο δείπνο προς τιμήν του Aykut Unal, Γενικού Προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή!

Τον νέο Τούρκο Πρόξενο στην Κομοτηνή συνάντησε ο Βουλευτής Ξάνθης, Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, σε μια νέα προκλητική ενέργεια με την στήριξη του κόμματος του…εφόσον μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση.

Τον βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, συνόδευσαν οι Παρακρατικές Δομές της Άγκυρας στην Θράκη, ο Δήμαρχος Μύκης, καθώς επίσης και άλλοι υποψήφιοι παράγοντες της περιοχής

Αναλυτικά τι αναφέρουν οι Τούρκοι:

«Η Συμβουλευτική Επιτροπή ”Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης” (BTTADK) διοργάνωσε δείπνο προς τιμήν του Aykut Unal, Γενικού Προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα την περασμένη εβδομάδα.

Ο Γενικός Πρόξενος Aykut Ünal, Πρόξενος και Αντιπρόξενοι μέλη του Συμβουλευτικού Συμβουλίου και μέλη του Τύπου της μειοψηφίας παρευρέθηκαν στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Ο Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής και Μουφτής Κομοτηνής, İbrahim Şerif, και όσοι παρευρέθηκαν στο δείπνο ευχήθηκαν στον Γενικό Πρόξενο Ünal επιτυχία στη νέα του θέση στην Κομοτηνή.

Ο γενικός πρόξενος Aykut Unal ευχαρίστησε επίσης τους παρευρισκόμενους για τη φιλοξενία που του έδειξαν.»

Πότε επιτέλους θα αφυπνισθείς Έλληνα ραγιά; Οι εκλογές έρχονται…! Μια φορά στην πρόσφατη ιστορία σου στάσου επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων…

loading...