Πολωνία, Ουγγαρία και Τσεχία αρνούνται να υποδεχθούν αιτούντες άσυλο

Η ΕΕ κινεί νομικές διαδικασίες εναντίον τους
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι κινεί νομικές διαδικασίες εναντίον της Ουγγαρίας, της Πολωνίας και της Δημοκρατίας της Τσεχίας
λόγω της κατηγορηματικής άρνησής τους να υποδεχθούν αιτούντες άσυλο από την Ιταλία και την Ελλάδα.

Η εξέλιξη σηματοδοτεί μια σοβαρή κλιμάκωση της διένεξης εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μεταναστευτική κρίση καθώς το σχέδιο που είχε προταθεί το 2015 για τη μετεγκατάσταση προσφύγων παραμένει ανεφάρμοστο.

«Είναι θλιβερό ότι παρά (...) τις επανειλημμένες εκκλήσεις, η Δημοκρατία της Τσεχίας, η Ουγγαρία και Πολωνία, κατά παράβαση των νομικών τους υποχρεώσεων (...) και των δεσμεύσεών τους προς την Ελλάδα, την Ιταλία και άλλα κράτη μέλη, δεν έχουν ακόμη αναλάβει την απαραίτητη δράση».

Λαμβάνοντας υπόψη της «το υπόβαθρο αυτό» η Κομισιόν «αποφάσισε να κινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον αυτών των κρατών μελών».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ενώ εδώ εμείς έχουμε τις συριζαίες πουτάνες να ανοίγουν τα πόδια για κάθε διερχόμενο λαθροεισβολέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΥΛΟ? ΤΙ ΑΣΥΛΟ? ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΥΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 7-8-9 ΜΑΛΑΚΙΙΣΜΕΝΑ ΑΡΠΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ .ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΦΥΙΛΑΡΑΣ ΣΚΑΟΦΓΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΒΡΩΜΙΑΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΦΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΗΤΗ ΚΩΛΟΓΕΟ ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΗΤΙ ΑΤΙΜΟ ΚΙ'ΑΝΑΓΩΙΟ ΣΑΠΙΟ ΒΡΩΜΙΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΙΣΜΟΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ Η ΠΟΡΟΝΟΓΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΝΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Η ΠΟΡΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΕΛΓΕ Η ΒΡΩΜΑ ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΜΑΣ...,.ΤΑ ΠΑΙΙΑ ΜΩΡΗ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΡΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ? ΟΥΣΤ ΚΑΥΛΩΜΕΝΗ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΤΩΝ ΑΓΦΓΑΝΩΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΠΑΡΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΡΝΗ ΠΟΡΝΟΓΡΙΑ ΑΛΗΤΙΣΑ ΟΥΜΥΥΥΣΤ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΑΠΙΑ ΒΡΩΜΕΡΗ.,,ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΛΗ...ΠΟΡΝΗ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΣΒΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΓΑΜΙΟΛΑ ΚΑΡΘΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΑΜΙΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΡΟΙΒΙΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΠΟΡΝΗ?>?? ΘΑΝΑΥΟΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ....ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΗΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ....,ΓΡΑΨΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΓΡΙΑ ΓΡΑΦΤΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΣΕΕ ΠΕΤΑΓΕ ΠΟΡΝΗ ,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]