Τουρκία προς Γερμανία: Θα σας πούμε ..αντίο αν θέλετε να φύγετε από τη βάση

«Αν θέλετε μπορείτε να αποσύρετε τα στρατεύματά σας από την αεροπορική βάση Ιντζιρλίκ, δεν έχουμε καμία πρόθεση να σας αποτρέψουμε να το κάνετε» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.


Αν θέλει η Γερμανία είναι ελεύθερη να αποσύρει τα στρατεύματά της από την αεροπορική βάση της Τουρκίας Ιντζιρλίκ, δήλωσε την...Πέμπτη ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνέντευξή του στον ιδιωτικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NTV, απαντώντας σε χθεσινές δηλώσεις του Βερολίνου,

«Εξαρτάται από αυτούς το αν θα φύγουν, εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να τους εκβιάσουμε» είπε ενώ πρόσθεσε παράλληλα ότι το Βερολίνο πρέπει να εγκαταλείψει την «πατρονιστική» προσέγγισή του προς την Άγκυρα. «Δεν πρόκειται να τους ικετεύσουμε, εκείνοι ήθελαν να έρθουν και τους αφήσαμε. Αν θέλουν να φύγουν θα τους αποχαιρετίσουμε» τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι η Γερμανία δήλωσε την Τετάρτη πως σκέφτεται να μεταφέρει στην Ιορδανία τα περίπου 250 στρατεύματα που έχει εγκαταστήσει στην αεροπορική τουρκική βάση Ιντζιρλίκ επειδή η Άγκυρα αρνείται να δώσει πρόσβαση στους γερμανούς νομοθέτες να εισέλθουν στη βάση ώστε να βοηθήσουν λογιστικά τον συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ.

Οι Τούρκοι αξιωματούχοι με δηλώσεις τους στο Reuters ανέφεραν ότι η επίσκεψη των νομοθετών δεν ήταν κατάλληλη την προκείμενη στιγμή.

Σημειώνεται ότι η στρατιωτική βάση Ιντζιρλίκ χρησιμοποιείται από τον συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ για την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους.
You might also like:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΧΑΛΔΑΙΩΝ,ΑΣΣΥΡΙΩΝ,ΣΥΡΩΝ,ΑΡΜΕΝΙΩΝ,ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ,ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΣΑΤΑΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΣΑΝ ΛΥΚΟΣ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]