ΕΜΒΟΛΙΑ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΚΤΡΟΠΗΣ – Η απίστευτη αχαριστία της κοινωνίας Μια ανασκόπηση της πανδημίας και της σωτηρίας

Είναι πραγματικά πρωτοφανές, και ταυτόχρονα απογοητευτικό, να διαπιστώνεις ότι οι αγωνιώδεις προσπάθειες μας, της επιστημονικής και πολιτικής αρχής της χώρας (με την αμέριστη συνδρομή της έγκυρης και αντικειμενικής μονοφωνίας των μέσων ενημέρωσης), να σώσουν την κοινωνία και τον κάθε πολίτη από τον αόρατο ιικό εχθρό που δεν φαίνεται ούτε με γυμνό μάτι, αντιμετωπίζονται με αχάριστες, αντιεπιστημονικές, τσαρλατανικές και ψεκασμένες αντιδράσεις.
Σας εξηγήσαμε στο πρώτο κύμα της πανδημίας ότι θα πεθάνετε όλοι. Σας παρουσιάζαμε το βιογραφικό του κάθε θανάτου COVID, για να συνειδητοποιήσετε τι θα πάθετε όλοι σας. Σας ενημερώσαμε ότι θα σκοτώσετε τους συγγενείς σας. Εξηγήσαμε με πλήρη ειλικρίνεια στα παιδιά ότι θα δολοφονήσουν τους παππούδες τους. Ξεκαθαρίσαμε όμως ότι δεν θα γίνουμε δολοφόνοι σαν τους Σουηδούς. Σας κλειδώσαμε μέσα, κλείσαμε τα σχολεία, σας απαγορεύσαμε να εργάζεστε, σας γλιτώσαμε από τα έξοδα κλείνοντας τα καταστήματα λιανικής, σας επιβάλλαμε την απόλαυση του σπιτικού φαγητού καταστρέφοντας την εστίαση, σας σώσαμε από τον αλκοολισμό διαλύοντας τη διασκέδαση, σας εκπαιδεύσαμε δια της συλλήψεως όταν εμποδίζατε τη σωτηρία σας. Μέχρι και μεγάλο περίπατο σας φτιάξαμε, απαγορεύοντας την κυκλοφορία των ΙΧ στο κέντρο της Αθήνα ώστε να συμπαραστέκεστε δια των μέσων μαζικής μεταφοράς στη μετάδοση και μόλυνση των συνανθρώπων σας (https://tinyurl.com/zwfzyh5m). Αναθέσαμε στη δημόσια τάξη τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Κάναμε τα πάντα.
ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ
Σας σώσαμε στο πρώτο κύμα, με μόλις 175 θανάτους (31 Μάϊου 2020), ενώ θα είχαμε 13.685 θανάτους (https://tinyurl.com/24ymb3zy). H ίδια σωτήρια στρατηγική και τα ίδια σωτήρια μέτρα μας οδήγησαν από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα να έχουμε μόλις 12.511 θανάτους, αποφεύγοντας 113.685 θανάτους (προσωπική μου εκτίμηση).
Και ορισμένοι αχάριστοι θυμούνται σήμερα τη Σουηδία, που με τη δολοφονική στρατηγική της έχει 8777 θανάτους από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα. Αχαριστία να θυμάστε τώρα τη Σουηδία και να μην σέβεστε ότι την εξαφανίσαμε από τα μέσα ενημέρωσης για να μην σας στεναχωρεί η σκέψη της δολοφονικής στρατηγικής μια χώρας-εταίρου της ΕΕ.
Σας βάλαμε την αφρόκρεμα της επιστημονικής αξιοπιστίας να σας ενημερώσει ότι η μάσκα είναι άχρηστη. Στη συνέχεια σας εξηγήσαμε ότι η μάσκα είναι επικίνδυνη. Σας ενημερώσαμε όμως έγκαιρα ότι άλλαξε η επιστήμη μετά από 20 ημέρες και η μάσκα έγινε χρήσιμη. Διευκρινίσαμε ότι δεν το κάναμε νωρίτερα λόγω έλλειψης χειρουργικών μασκών, αλλά η σύσταση τελικά ήταν να χρησιμοποιείτε υφασμάτινες μάσκες οπότε δεν έπαιξε ρόλο η έλλειψη χειρουργικών μασκών. Σας ξαναενημερώσαμε ότι η μάσκα γίνεται υποχρεωτική για τους κλειστούς χώρους. Επανήλθαμε με το επιστημονικό επιχείρημα ότι οι πόροι της μάσκας είναι μεγαλύτεροι από τα μόρια του οξυγόνου, κάτι που δεν σκέφτηκε ούτε ο Αϊνστάιν ως τεκμήριο ασφάλειας. Σας είπαμε ότι η επιστήμη εξελίχθηκε και πλέον ο αόρατος ιός κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα και στα σύννεφα, οπότε κάναμε υποχρεωτική τη μάσκα ακόμη και στο δρόμο όταν περπατάτε, για εκπαιδευτικούς λόγους. Πρώτοι αποκαλύψαμε ότι η μετάλλαξη Δ μεταδίδεται σε 50 δέκατα του δευτερολέπτου, άρα πρέπει και να φοράτε μάσκα και ταυτόχρονα να κρατάτε την αναπνοή σας για να σωθείτε.
Σας είπαμε ότι τα τεστ είναι σπατάλη και τα περιορίσαμε. Δεν σας άρεσε, παρόλο που σας δώσαμε το δικαίωμα να πραγματοποιείτε όσα τεστ θέλετε στο πρώτο κύμα έναντι συμβολικής αμοιβής (έως και 250 ευρώ για κάθε PCR στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα). Δεν το εκτιμήσατε.
Κάναμε, για πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά, υποχρεωτικά, τυφλά, οριζόντια και επαναλαμβανόμενα τεστ, και διαμαρτύρεστε επειδή έχουν αξιοπιστία για τα σκουπίδια (8%) και επειδή θα πρέπει τώρα να τα πληρώνετε από την τσέπη σας. Αντί να μας ευχαριστήσετε που ξοδεύετε δημιουργικά το εισόδημά σας (όσο σας έμεινε), παρουσιάζετε παραπλανητικά στοιχεία από τη Μύκονο που, παρά τον καθολικό εμβολιασμό και την προσέλευση τουριστών μόνο με τεστ ή εμβόλιο, κατάφεραν να μας χαλάσουν τα σχέδια με τα παράνομα πάρτι που προσέλκυσαν σα μαγνήτης τον ιό από τα σύννεφα μέσω των πολυάριθμων φωτορυθμικών τους.
Τον Οκτώβριο του 2020, σας εξηγήσαμε με τα πιο αξιόπιστα μοντέλα ότι με τη χρήσης μάσκας σε ανοιχτούς χώρους και χωρίς lockdown θα είχαμε 836 θανάτους μέχρι τις 31/12/2020. Κι αντί να σεβαστείτε την εγκυρότητα της πρόβλεψης, καταφέρατε, ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, με lockdown και με μάσκα να φτάσετε τους 4788 θανάτους! https://tinyurl.com/7fyn95ff
Είστε τόσο αχάριστοι που καταστρέψατε ακόμη και το μοντέλο που στις 14 Ιουνίου 2021 προέβλεπε 4ο κύμα στα τέλη Οκτωβρίου (https://tinyurl.com/5yvu6ac4) ενώ στις 28 Ιουνίου προέβλεπε 1000 κρούσματα στα τέλη Αυγούστου (https://tinyurl.com/tw9k2dru).
Κι αυτό το κάνατε γιατί εκμεταλλευτήκατε την καλοσύνη μας να μην σας ταλαιπωρούμε με πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας ώστε να τρέχετε σε γενικούς/οικογενειακούς γιατρούς, και σας προσφέραμε ως μοναδική λύση το ειδυλλιακό περιβάλλον των υπερ-ειδικευμένων νοσοκομείων.
Σας προστατεύσαμε από κάθε αντιπερισπασμό, πληρώσαμε το διαφημιστικό υλικό στα κανάλια για να μην νομίζετε ότι σας μεταδίδουμε τίποτα «φτηνιάρικα» και κακής ποιότητας μηνύματα για την πανδημία. Δώσαμε τόσα εκατομμύρια για να εξασφαλίσουμε την επαναλαμβανόμενη ενημέρωση και εκπαίδευσή σας, και σας προστατεύσαμε από την πολυπλοκότητα των επιστημονικών διαφωνιών.
Προστατεύουμε εδώ και μήνες τα εγκεφαλικά σας κύτταρα από άσκοπη χρήση, επιβάλλοντας την επικοινωνιακή, γνωσιακή και πνευματική σας παράλυση.
Και φτάσαμε στα εμβόλια. Σας τα φέραμε δωρεάν. Σας φτιάξαμε εμβολιαστικά θέρετρα για να εμβολιαστείτε με άνεση. Σας ανακοινώσαμε την απόφασή μας στα τέλη Δεκεμβρίου (2020) ότι τελείωσε η πανδημία και επιστρέφει η ελευθερία σας. Δεν μας πιστέψατε. Τονίσαμε ότι τα εμβόλια είναι παν-φάρμακα και θεραπεύουν τις θρομβώσεις, τη μαλάρια και την κλιματική αλλαγή. Διαμαρτυρηθήκατε ότι ήμασταν υπερβολικοί και ανακριβείς.
Σας είπαμε ότι με 2 δόσεις θα έχουμε τείχος ανοσίας και θα εξαφανιστεί ο ιός. Δεν μας πιστέψατε, και η δυσπιστία σας μας αναγκάζει να σας προσφέρουμε και 3η δόση; Πάλι δεν θα μας πιστέψετε; Ε τότε θα αναγκαστούμε να πάμε σε 4η δόση (και βλέπουμε για τη συνέχεια).
Σας χτυπάμε το κεφάλι πάνω στο τείχος ανοσίας που δημιουργήσαμε (στη φαντασία μας), κι εσείς κάθεστε και ασχολείστε με τις ανακρίβειες που μεταδίδουν η Αγγλία και το Ισραήλ. Σας πήραμε «με το καλό» για να εμβολιαστείτε. Δεν ακούσατε.
Βρήκαμε πρόθυμα μέλη της επιστημονικής κοινότητας να φτιάχνουν διαγράμματα αριθμού εμβολιασμών και κρουσμάτων ΜΟΝΟ όταν τα κρούσματα πέφτουν, που ξεχνούν να ανανεώσουν όταν τα κρούσματα ξανανεβαίνουν. Πάλι δεν ακούσατε. Σας είπαμε ότι τα εμβόλια καλύπτουν τις μεταλλάξεις όταν τα κρούσματα έπεφταν. Σας είπαμε ότι τα εμβόλια δεν καλύπτουν καλά τις μεταλλάξεις όταν τα κρούσματα άρχισαν να ανεβαίνουν. Δεν ήσασταν με τίποτα ευχαριστημένοι.
Είπαμε στα μέσα ενημέρωσης να απευθυνθούν με ευγένεια στους “βάρβαρους”, “ψεκασμένους”, “ηλίθιους αρνητές”, “επαγγελματίες μεμψίμοιρους”, που “ενημερώνονται μέσα στα ταξί από τους «ειδικούς»”, “αρνητές – ηλίθιους του κοροναϊού, “αντιδραστικούς βλαμμένους”, “κακόμοιρους”, “δειλούς”, “μοιραίους”, “άβουλους”, “ψεκασμένους ηλίθιους” ώστε να εμβολιαστούν (https://tinyurl.com/4r4j75jv). Δεν συγκινηθήκατε από τόση ευγένεια.
Βάλαμε την επιτροπή βιοηθικής να επιβάλλει υποχρεωτικότητα. Ακυρώσαμε την επιτροπή γιατί φέρθηκε ανεύθυνα απέναντι στην παραγγελία μας, και σας άφησε απροστάτευτους. Μας αναγκάσατε να αποφασίσουμε υποχρεωτικότητες, περιορισμούς στα δικαιώματά σας και ασύδοτους ελέγχους των προσωπικών σας δεδομένων από τον κάθε υπάλληλο και τον κάθε επιχειρηματία. Με πλήρη σεβασμό στην προστασία των δικαιωμάτων και των προσωπικών σας δεδομένων.
Σας βάζουμε σε αναστολή εργασίας (άνευ αποδοχών) αν δεν εμβολιαστείτε, ώστε να σας προστατεύσουμε από τον εαυτό σας και από τους εμβολιασμένους (που είναι προστατευμένοι αλλά μπορεί να σας μολύνουν). Και διαμαρτύρεστε που σας προστατεύουμε και σας σώζουμε, ενώ ταυτόχρονα σας στέλνουμε σπίτι σας να ξεκουραστείτε και επιβάλλουμε δίαιτα στον τραπεζικό λογαριασμό σας και στην τσέπη σας (προς όφελος της δημόσιας υγείας).
Διασφαλίσαμε την ομαλή λειτουργία της ΕΜΑΚ με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, που κατέληξε σε διάλυση της ΕΜΑΚ λόγω μετακινήσεων. Βάλαμε πολιτικο-κομματικούς υπαλλήλους και μη-εκλεγμένους τεχνοκράτες για να σας προστατεύσουμε από τις περίεργες εκλογικές επιλογές σας και τα μειονεκτήματα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, ενώ ταυτόχρονα σας κουνούν το δάχτυλο για να σας συνετίσουν και να κατανοήσετε επιτέλους δια των εκβιασμών το σωστό και τη σωτηρία σας.
Αποφασίσαμε το ακαταδίωκτο και το ανεύθυνο για να μην ταλαιπωρείστε και ξοδεύεστε με άσκοπες δικαστικές διαμάχες. Περιμένουμε να εμβολιαστείτε πριν σας υποχρεώσουμε (https://tinyurl.com/hmd9pnac). Σας εκβιάζουμε με ευγένεια, και με την αμέριστη συμπαράσταση τμήματος της επιστημονικής κοινότητας, για τη δημόσια υγεία πάντα.
ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
• Κάναμε το μαύρο άσπρο
• Κάναμε το γάιδαρο να πετάει
• Κάναμε τον ιό αόρατο, δια των εμβολίων, μόνο στην Ελλάδα (δεν ξέρουμε όμως σε ποια δόση θα συμβεί αυτό)
• Κάναμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια «κοινωνικό δικαίωμα»
• Κάναμε την κοινοβουλευτική δημοκρατία άντρο «ανεξέλεγκτων» (μη «εξελεγμένων» στις εκλογές)
• Κάναμε τα τρολ το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα
• Κάναμε τη δημόσια υγεία ζήτημα δημόσιας τάξης
• Κάναμε την άχρηστη σπατάλη των τυφλών-οριζόντιων τεστ υποχρεωτικό έξοδο για τη σωτηρία σας
• Κάναμε την παρέμβαση στο ανθρώπινο σώμα ζήτημα δημόσιας διαπραγμάτευσης
• Κάναμε την ελευθερία προνόμιο ορισμένων, με απόφαση ελαχίστων
• Κάναμε τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας κουρελόχαρτο και εναποθετήριο εντερικού περιεχομένου
• Κάναμε την κοροϊδία «επιστήμη»
• Κάναμε την «επιστήμη» αδιαμφισβήτητη
• Θα κάνουμε και τον ήλιο να ανατείλει από τη δύση
Κι εσείς…. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ
Τι άλλο να κάνουμε;
• Να απαγορεύσουμε την είσοδό σας στα σουπερμάρκετ για να σας προστατεύσουμε από τον ιό, από την παχυσαρκία (δια της νηστείας) και από τις άσκοπες σπατάλες;
• Να σας συμμορφώσουμε κλειδώνοντας περιοχές για τιμωρία επειδή δεν έχουν επαρκή εμβολιαστική κάλυψη;
• Να σας απαγορεύσουμε και πάλι να δουλέψετε, αν έχετε ακόμη δουλειά;
• Να σας απαγορεύσουμε να χορεύετε όταν παντρεύεστε;
• Να ελαττώσουμε κι άλλο τα decibel της μουσικής για να μην κολλήσετε όλοι;
• Να ζητάμε rapid test και PCR 3 φορές την ημέρα;
• Να απαγορεύσουμε τον τουρισμό;
• Να απαιτήσουμε από την εστίαση να δέχεται ως πελάτες μόνο εμβολιασμένους μέχρι 30 ημερών;
• Να απαιτήσουμε από τη διασκέδαση να παίζει μουσική μόνο με κλειστά ηχεία;
• Να διώξουμε και τους υπόλοιπους από την ΕΜΑΚ για να προστατεύσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΜΑΚ που δεν θα υπάρχει;
• Να παραγγείλουμε κι άλλα τριπλοκάμπινα περιπολικά για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία;
• Να δώσουμε κι άλλη επιχορήγηση στα αντικειμενικά μέσα ενημέρωσης μήπως και υπακούσετε (https://tinyurl.com/2x4m6wyd);
• Να κλείσουμε μερικά νοσοκομεία για να μην ξοδεύετε χρόνο να σκέφτεστε ποιο θα επιλέξετε για τη βόλτα σας;
• Να σας κόψουμε τα κοινωνικά δίκτυα που αποτελούν κίνδυνο για τη δημοκρατική μονοφωνία και την αυτοκρατορία της μιας άποψης;
• Να κάνουμε εκλογές με επιστολική ή/και ηλεκτρονική ψήφο για να σας σώσουμε από το συνωστισμό και να σας προστατεύσουμε από τις ενδεχόμενα κακές επιλογές σας;
• Να βάλουμε τη χώρα στο γύψο επειδή αρνείστε να σωθείτε με τον τρόπο που θέλουμε εμείς να σας σώσουμε;
Πόση παραπάνω δημοκρατία να σας δώσουμε; Ούτε στο Σουδάν τέτοια δικαιώματα και δημοκρατία…
Συμμορφωθείτε, ΖΩΑ! Ο κτηνοτρόφος και οι ζωο-ταΐστρες του έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους για να σας σώζουν ξανά και ξανά στο μέλλον από τον φονικό και αόρατο ιό που δεν τον αφήνετε να εξαφανιστεί, και ήδη εξαντλείται η υπομονή τους! Δεν το καταλαβαίνετε από μόνοι σας, και μας αναγκάζετε να σας σώσουμε υποχρεωτικά.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Παρά τη φαιδρότητα ορισμένων να αποπροσανατολίσουν την κουβέντα, η ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ της υποχρεωτικότητας και των εκβιασμών που επιβάλλουν δεν θα κρυφτεί πίσω από την αναμφισβήτητη σημασία και ωφέλεια των εμβολίων. Αντίθετα, θα καταγραφεί στις μαύρες σελίδες της ιστορίας, δίπλα στα πιο κατάπτυστα μορφώματα της ανθρωπότητας. Θα περίμενε κανείς να καταγράφεται ακόμη και σήμερα, με αυτεπάγγελτες διώξεις, αλλά ο καιρός γαρ εγγύς. Η αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα θα βάλει τέλος στην αλαζονεία της “αυθεντίας”…
ΕΜΒΟΛΙΑ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΚΤΡΟΠΗΣ
https://tinyurl.com/skavme9v

loading...