10 καθημερινά πράγματα που μπορεί να μας σκοτώσουν!

Είναι από αυτά τα πράγματα που δεν πιστεύεις όσο και να τα διαβάσεις. Ακόμα και αν όλα τα στοιχεία συνηγορούν σε αυτό που δεν θες να παραδεχτείς: ακόμα και το πιο απλό πράγμα μπορεί να μεταμορφωθεί σε φονικό όπλο.

Να δείτε που θα διαβάσετε αυτή τη λίστα του therichest.com και μετά θα προσέχετε 100 φορές περισσότερο!

Ας δούμε ένα ένα τα 10 πιο επικίνδυνα πράγματα με τα οποία ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι μπορεί και να μας οδηγήσουν στο θάνατο!

10. Κεριά: Την τετραετία 2009-2013 το 3% των οικιακών φωτιών ξεκίνησε από κεριά.

9. Ασανσέρ: Κάθε χρόνο πεθαίνουν 27 άνθρωποι και τραυματίζονται πάνω από 10.000 λόγω της απρόσεκτης χρήσης του ανελκυστήρα

8. Οδοντογλυφίδα: Κάθε χρόνο συμβαίνουν χιλιάδες τραυματισμοί από οδοντογλυφίδες, όπως στο μάτι, στο λαιμό, στα δάχτυλα, στο αυτί.

7. Σκάλες: Πάνω από 1.000 άνθρωποι πεθαίνουν ετησίως από πτώση στις σκάλες.

6. Μπατονέτες για τα αυτιά: Οι γιατροί επιμένουν ότι η μπατονέτα δεν καθαρίζει, σπρώχνει περισσότερη βρωμιά προς το εσωτερικό και μια λάθος κίνηση μπορεί να καταστρέψει το τύμπανο και να χάσεις την ακοή σου!

5. Πάγος: Περισσότεροι από 100 άνθρωποι σκοτώνονται ετησίως στη Ρωσία από πάγο σε μορφή σταλακτίτη που πέφτει πάνω τους σε ανυποψίαστο χρόνο…

4. Smartphones: Πόνοι στον αυχένα, τροχαία ατυχήματα, ατυχήματα ενώ περπατάς. Θέλετε κι άλλα;

3. Τηλεόραση: Τι προκαλεί η τηλεόραση; Λιώσιμο στον καναπέ και απώλεια φυσικής άσκησης, ραδιενέργεια που επηρεάζει τον εγκέφαλο, παιδική παχυσαρκία.

2. Προϊόντα από συμπιεσμένο ξύλο: Χιλιάδες αντικείμενα κατασκευάζονται με φθηνά υλικά όπως το συμπιεσμένο ξύλο, αλλά όταν θερμαίνονται πολύ λιώνουν και εκπέμπουν διάφορες ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα αναπνοής, δάκρυα στα μάτια, μέχρι και καρκίνο!

1. Το κρεβάτι σου: Κάθε χρόνο, πάνω από 2 εκατ. άνθρωποι νοσηλεύονται επειδή έπεσαν από το κρεβάτι τους και 450 από αυτούς πεθαίνουν!

loading...