Ιδού πως βγάζουν «μπόλικο» χρήμα οι Τούρκοι – Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα

Τα τελευταία χρόνια η τουρκική οικονομία γνωρίζει άνθιση. Ο Ερντογάν αν και είναι εξαιρετικά απρόβλεπτος έχει κάνει καλή δουλειά στην Τουρκία. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι έκανε καλό μόνο στο Ευρωπαϊκό κομμάτι της χώρας και όχι σε όλη την τουρκική επικράτεια.
Βλέπουμε λοιπόν ότι οι γείτονες έχουν εξελιχθεί πολύ και οικονομικά αλλά και στρατιωτικά.

Πως βγάζουν «μπόλικο» χρήμα οι Τούρκοι

Ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος έκανε κάποιες δηλώσεις στα Παραπολιτικά, οι οποίες μας προκαλούν εντύπωση. Είπε λοιπόν ότι οι Τούρκοι έχουν τονώσει την εγχώρια οπτικοακουστική βιομηχανία η οποία στην ουσία, αποτελεί εθνική πολιτική.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκαλεί η παρακάτω δήλωση, την οποία επίσης έκανε ο κ. Κρέτσος:

Είπε λοιπόν ότι μετά τις ΗΠΑ, η Τουρκία είναι η μεγαλύτερη εξαγωγός τηλεοπτικού προγράμματος. Αυτό δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε και είναι κάτι το οποίο πρέπει να περάσει έτσι απλά.

Ο διπλός στόχος των Τούρκων

Οι Τούρκοι όπως διαβάσατε και παραπάνω ξέρουν πολύ καλά ότι μέσω των σειρών που εξάγουν βγάζουν πολλά χρήματα. Ο σκοπός τους όμως δεν είναι μόνο αυτός και όπως είναι λογικό υπάρχει και κάτι άλλο πίσω από τις τουρκικές σειρές

Οι Τούρκοι προωθούν την προπαγάνδα τους και την γλώσσα τους. Χώρες σαν την Ελλάδα έχουν βρει τον «μπελά» τους. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σπίτι στο οποίο δεν βλέπει τουρκικά σίριαλ κάποιο μέλος της οικογενείας.

Με αυτό τον τρόπο οι Tούρκοι μας βοηθάνε να εθιστούμε στην γλώσσα τους και στα έθιμά τους.

Δεν πρέπει να παίρνουμε τα πάντα αψήφιστα και απλά να τα δεχόμαστε χωρίς να σκεφτόμαστε το κάτι παραπάνω. Τα ελληνικά ΜΜΕ προβάλουν συνεχώς τουρκικά σίριαλ και στην ουσία δίνουν χρήματα στους γείτονες οι οποίοι σημειωτέων είναι εχθρικοί απέναντί μας. Δηλαδή και λεφτά βγάζουν από εμάς και τα ρέστα ζητάνε.

Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα

Η χώρα μας θα πρέπει να «κόψει» τα προπαγανδιστικά τουρκικά σίριαλ.Με αυτό τον τρόπο θα χτυπήσουμε την Τουρκία οικονομικά. Βέβαια αυτό το χτύπημα δεν θα «πονέσει» και τόσο τους γείτονες. Αυτό που θα τους «πονέσει» περισσότερο είναι ότι θα πάψουν να προωθούν την προπαγάνδα τους στα ελληνικά σπίτια.

Νομίζετε ότι είναι τυχαία όλα αυτά που ακούμε για την ελληνοτουρκική φιλία; Πριν από 40 και 50 χρόνια αν κάποιος μιλούσε για ελληνοτουρκική φιλία θα «έτρωγε» ντομάτες, τώρα πια όμως αυτού του είδους οι αναφορές περνάνε στο «ντούκου».

Πηγή: el.gr

loading...

2 thoughts on “Ιδού πως βγάζουν «μπόλικο» χρήμα οι Τούρκοι – Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα

  1. Εμπάργκο σέ όλα τά τουρκοκάναλα Έλληνες ξυπνήστε επιτέλους

  2. ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ (ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ) ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙ, ΜΑΛΙΣΤΑ… ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!! ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ, ΟΣΟ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!

Comments are closed.