Δείτε τον απίστευτο διάλογο Ελληνίδας πεθεράς με τη νύφη της…


Ο σοφός λαός έχει πολλά γνωμικά και παροιμίες για τις πεθερές που τους αρέσει να χώνονται στα ζευγάρια και να δημιουργούν προβλήματα. Αυτά τα γνωμικά έχουν δόση αλήθειας, αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνεται από
ένα τρελό σκηνικό που εκτυλίχθηκε σε παραλία της Ηλείας.

Σε παραλία της Ηλείας μια πεθερά κατέβηκε να κάτσει με τη νύφη «για να μην είναι μόνη» όπως ισχυρίστηκε. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο γιος της έλειπε και αποφάσισε να αρχίσει το κήρυγμα για όλα όσα την ενοχλούσαν. Και στην ομολογουμένως καλλίγραμμη νύφη, την πεθερά την ενοχλούσαν τα τατουάζ που κοσμούσαν το σώμα της. Έτσι άρχισε να τ πηγαίνει το θέμα γύρω – γύρω, λέγοντας πως στην Ηλεία είναι κλειστές οι κοινωνίες και πως είναι αδιανόητο μια μάνα να κυκλοφορεί με τατουάζ στην παραλία.
Μάλιστα η πεθερά ζήτησε με θράσος από τη νύφη να κρύβει τα τατουάζ της όταν στο σπίτι τους δέχονται επισκέψεις, για να μην σχολιαστεί αρνητικά από τον κύκλο της πεθεράς.
Με ηρεμία άκουσε τα σχόλια της πεθεράς η νύφη και όταν αυτή τελείωσε, της έδειξε μια άλλη γυναίκα και μαμά που καθόταν σε διπλανή ξαπλώστρα. «Την βλέπεις αυτή τη γυναίκα; Και αυτή τατουάζ έχει και είναι και μαμά…» είπε η νύφη, για να πάρει τη βιαστική απάντηση της πεθεράς «αυτή δεν είναι από εδώ. Οι παντρεμένες και οι μαμάδες εδώ δεν κάνουν τατουάζ» σχολίασε και έκλεισε την συζήτηση που η ίδια είχε ανοίξει…
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

  1. θελετε να ειστε στιγματισμενοι καρκινιαρηδες?

    καντε τατουαζ ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν δίνουν αίμα οι φέροντες τατουάζ(ηπατίτιδα ο κίνδυνος).Αλήθεια πως θα είναι τα τατουάζ όταν το σώμα ξεχειλώσει ή κρεμάσει?Βάλτε σκέψη......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή