Ο μυστηριώδης θάνατος των 3 αδελφών, οι οποίες έγιναν θρύλος, με την παράσταση που ακύρωνε τους νόμους της φύσης. Δείτε το βίντεο που θα σας αφήσει άναυδους…

Το 1944 κυκλοφόρησε η ταινία «Ρυθμοί του Μπρόντγουεϊ». Έτσι γνώρισε ο κόσμος τις αδερφές Ρος.
Ήταν οι Μπέτσι Αν, Βέντα Βικτόρια και Ντίξι Τζουλ. Τρεις αδερφές από το Τέξας, που
φαινομενικά δεν είχαν σκελετό. Τουλάχιστον, αυτή την εντύπωση έδιναν, σε όποιον παρακολουθούσε τις απίστευτες ακροβατικές τους ικανότητες.
Η ολιγόλεπτη παράσταση που δίνουν στην ταινία, είναι αδύνατον να μην εντυπωσιάσει. Οι κινήσεις που εκτελούν, απαιτούν, εκτός από ευλυγισία, και μεγάλη σωματική δύναμη. Τα καλλιτεχνικά ονόματα των αδερφών Ρος ήταν Άγκι, Μάγκι και Ελμίρα.

Εμφανίστηκαν ξαφνικά στη «σόου μπιζ» το 1944 και εξαφανίστηκαν το ίδιο απότομα.



Κάποια στιγμή ηχογράφησαν το τραγούδι «Five Minutes More», που αργότερα τραγούδησε κι ο Φρανκ Σινάτρα. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση των αδερφών ήταν στο Λονδίνο, στις παραστάσεις του «Πικαντίλι Χέιραϊντ», που κράτησαν για δύο χρόνια, από το 1946 μέχρι το 1948. Αυτό ήταν και το τέλος της καριέρας τους.
Η Μπέτσι Αν, ή αλλιώς Άγκι, γεννήθηκε το 1926 και ήταν η μεγαλύτερη απ’ τις τρεις αδερφές. Παντρεύτηκε τον χορευτή Ρόμπερτ Χαϊτάουερ το 1947, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο. Ο Χαϊτάουερ ήταν αλκοολικός και σχιζοφρενής. Κάποια στιγμή ξυλοκόπησε τη γυναίκα του τόσο άσχημα, που η Μπέτσι Αν κόντεψε να πεθάνει.
Η Βέντα Βικτόρια, ή αλλιώς Μάγκι, γεννήθηκε το 1927. Παντρεύτηκε τον Άγγλο καλλιτέχνη Ντίκι Χέντερσον το 1948 και απέκτησαν δύο παιδιά.

Η Βέντα Βικτόρια πέθανε το 1963 σε ηλικία 35 ετών, από άγνωστα αίτια. Την ίδια μέρα πέθανε κι η τρίτη και μικρότερη αδερφή, Ντίξι Τζουλ. Ήταν μόλις 33 ετών.
Δεν ξέρουμε τίποτα για τον τρόπο θανάτου των δύο αδερφών, ούτε για την καριέρα της Μπέτσι Αν. Οι τρεις αδερφές Ρος έχουν χαρακτηριστεί ως το «μυστήριο του ίντερνετ», γιατί κανείς δε γνωρίζει περαιτέρω πληροφορίες για αυτές.
Απολαύστε το απόσπασμα από την ταινία, που έκανε διάσημες της αδερφές Ρος. Θα μείνετε άναυδοι….

loading...