Κωνσταντίνος Πλεύρης στο Όλα: Ευτυχώς η περιπέτεια του Θανάση δεν του προκάλεσε μόνιμες βλάβες

Επαίνεσε τη γυναίκα, την κόρη και τη νύφη του για το θάρρος που έδειξαν - «Εγώ είμαι δειλός, αν δω ένεση καταρρέω» εξομολογήθηκε - Αποκάλυψε ότι του τηλεφώνησε ο Νίκος Φίλης για να του ευχηθεί τα καλύτερα για το παιδί του


Για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε όταν ο γιος του Θανάσης βρέθηκε στη ΜΕΘ να δίνει μάχη για τη ζωή του μίλησε στο Όλα Ξεκόλλα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Ένας πατέρας περνά συγκλονιστικές στιγμές όταν το παιδί του κινδυνεύει να φύγει από τη ζωή. Δεν είχα τη δύναμη να πω αυτό που είπε και ο Ξενοφών ότι γνώριζα ότι τον γέννησα θνητό» είπε ο κ. Πλεύρης.

Όπως εξήγησε όλα ξεκίνησαν στα καλά καθούμενα μετά από επέμβαση στο λέιζερ στο πόδι για μια φλέβα. «Δεν ξέρω αν έγινε ιατρικό λάθος, καμι;a φορά συμβαίνουν και τυχαία πράγματα» είπε ο πατέρας του Θανάση Πλεύρη ο οποίος τόνισε ότι αν και «υπήρχε κίνδυνος να προσβληθούν ζωτικά όργανα όπως τα νεφρά και το ήπαρ, αυτό δεν συνέβη».

«Εάν δεν συγκλονίζεσαι όταν κινδυνεύει το παιδί σου πότε θα συμβεί αυτό;» αναρωτήθηκε ανακαλώντας τις εικόνες με το παιδί του διασωληνωμένο και τους γιατρούς από πάνω του.

Αποκάλυψε, δε, ότι συγκινήθηκε από το τηλέφωνο που δέχθηκε από τον τότε υπ. Παιδείας Νίκο Φίλη καθώς, όπως είπε, «είναι ωραίο να μην μπερδεύουμε πολιτικές και προσωπικές σχέσεις».Εξομολογήθηκε, επίσης, ότι τον επηρέασε συναισθηματικά αυτό που πέρασε ο Θανάσης γιατί «συνθλίβεσαι όταν χάνονται τα δικά σου πρόσωπα».

Επαίνεσε, τέλος, τη γυναίκα, την κόρη του και τη νύφη του που «είχαν περισσότερο θάρρος γιατί εγώ είμαι δειλός, αμα δώ ένεση κατέρρευσα».


Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]