Ανοιχτή επιστολή προς τον Ηλία Κασιδιάρη : Γίνατε παίγνια στα αιματοβαμμένα χέρια των νενέκων της Μεταπολίτευσης και των ψευτοηρώων της γενιάς του Πολυτεχνείου.

γραφει ο Κρίτων Δ. Ιακώβου

Συμπαθέστατε και πολύπαθε Ηλία Κασιδιάρη,

Τα εθνικιστικά προσωπεία της Χρυσής Αυγής, όπως ακριβώς οι μάσκες του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς του νεοδιαφωτισμού-νεοσκοταδισμού και του πατριωτικού φρονήματος της πατριδοκάπηλης Δεξιάς έχουν καταπέσει προ πολλού.

Δυστυχώς, ο αρχηγούλης σου Νικολάκης που σιχαίνεται να τον αποκαλούν πρόεδρο αντί για αρχηγό, ο ναζίπληκτος Χρήστος Παππάς και εσύ κάνατε τεράστια λάθη και αποκαλύψατε το πραγματικό σας πρόσωπο. Ο μέντοράς σου, ο κλώνος του θεού Πανός, ο ισόβιος αρχηγός σας, ο τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος, αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης σας, ο Μέγας Παν, αν και σε δασκάλευε άψογα όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια, δεν μπόρεσες να αποφύγεις κάποια χονδροειδή λάθη. Δεν εννοώ τη συμπλοκή σου με τις αμερικανοκομμουνιστοφασίστριες σκύλες (τη ροζ και τη κόκκινη της Εκάλης-δεν ξέρω αν η λέξη σκύλα εμπίπτει στον "αντιρατσιστικό" νόμο) που σε εξόργισαν με τα άκρως προσβλητικά λόγια που εξεστόμισαν εναντίον σου, στην εκπομπή του Παπαδάκη. Δεν μιλώ για τα χαστούκια σου που τα παρουσίασαν σαν να ήταν γρονθοκοπήματα. Μιλώ για το περιστατικό εκείνο της ανάβασής σου σε υψηλό όρος για να εορτάσεις το χειμερινό ηλιοστάσιο. Και για να φρεσκάρω περισσότερο τη μνήμη σου, σου θυμίζω την αναφορά του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ : ο Ηλίας Κασιδιάρης σύμφωνα με πληροφορίες ανήλθε σε υψηλό όρος, προκειμένου να χαιρετίσει το χειμερινό ηλιοστάσιο και να αποδώσει τιμές στον Ήλιο, την «άλογη και ασυνείδητη μάζα ενέργειας». Είναι όντως αξιοπερίεργο από τη μια μεριά να λατρεύεις τον ήλιο και από την άλλη να είσαι μονίμως στη σκιά του Μεγάλου Πανός. Θυμάσαι άραγε, μια φορά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο που με αφορμή τις πληροφορίες για τον εορτασμό του χειμερινού ηλιοστασίου, σε είχα ρωτήσει αν είσαι νεοπαγανιστής, όπως σε χαρακτήρισε ο Σεβασμιώτατος Πειραιώς ; Φυσικά σε είχε νουθετήσει ο "τραγόμορφος" Νικολάκης να αποφεύγεις να απαντάς σαφώς στις "δύσκολες" ερωτήσεις και όταν σε "στρίμωχναν" με ερωτήσεις σχετικές με την αρχαία ελληνική θρησκεία να αποτάσσεσαι μετά βδελυγμίας τον νεοπαγανισμό και τον αποκρυφισμό στις ομιλίες που ελάμβανες μέρος ως ομιλητής. Έτσι, απάντησες ότι όλα τα λεγόμενα του κ. Σεραφείμ ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και ο λόγος που ειπώθηκαν αυτά ήταν για τα ψηφαλάκια υπέρ τη ΝουΔούλας. Στη συνέχεια ο πάτρωνάς σου χαρακτήρισε τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σιωνιστή και υπερβολικά φιλόδοξο, σε τέτοια βαθμό μάλιστα που πήρε εντολή από τους Σιωνιστές να πλήξει τη Χ. Α. με αντάλλαγμα το "αρχιεπισκοπιλίκι".Η απάντηση του Μητροπολίτη Πειραιώς ήταν καταιγιστική για τη Χρυσή Αυγή του Μεγάλου Πανός. Παραθέτω μερικά αποσπάσματα :

«Η απαράδεκτη και εξυβριστική απάντησις στα κρίσιμα ερωτήματα που θέσαμε στον κομματικό σχηματισμό Λαϊκός Σύνδεσμος «Χρυσή Αυγή» δηλ. αν εξακολουθεί να στηρίζει τον νεοπαγανισμό της «Νέας Εποχής» και αν καλύπτει τους Βουλευτάς του κ. Ηλία Κασιδιάρη και κ. Αρτέμη Ματθαιόπουλο που ο πρώτος με τους νεολαίους τιμούν το χειμερινό ηλιοστάσιο και την άλογη και ασυνείδητη μάζα ενέργειας που είναι το άστρο του πλανητικού μας συστήματος, ο δε δεύτερος δημοσία δήλωσε ότι τιμά την αρχαία ειλωλολατρική θρησκεία, γεγονότα αυταπόδεικτα και πασίδηλα αποδεικνύει πλέον ότι ο κομματικός αυτός σχηματισμός χρησιμοποιεί το πρόταγμα του εθνικισμού για να καλύψη το νεοπαγανιστικό του ιδεολόγημα. Το προσωπείο έπεσε και με τις ύβρεις και τις συκοφαντίες δεν μπορεί να συσκοτίση την πραγματικότητα.

Οι συκοφαντίες της Χρυσής Αυγής ότι δήθεν είμαστε εντολοδόχοι του παγκόσμιου κέντρου του Σιωνισμού και ότι δήθεν στοχεύουμε στον αρχιεπισκοπικό θώκο και ότι δήθεν κατηγορούμε την Χρυσή Αυγή απροϋποθέτως και χωρίς δικαιολογία με το να υποβάλωμε κρίσιμα ερωτήματα που προέκυψαν από δημόσιες ενέργειες και δηλώσεις βουλευτών της, για να έχωμε δήθεν την εύνοια των ισχυρών του κατεστημένου, αποδεικνύουν δυστυχώς ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι επικίνδυνος για το Ελληνορθόδοξο Γένος.

Η ομολογία τους «ναι κάποιοι νέοι της Χρυσής Αυγής εόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο, μία ημέρα ιερή της παράδοσης του Ελληνισμού για χιλιάδες χρόνια», αποδεικνύει πλήρως ποιος είναι εγκάθετος του παγκόσμιου κέντρου του Σιωνισμού και ποιος όχι, γιατί ο διεθνής Σιωνισμός επιχειρεί να εκθεμελιώση την εις Χριστόν πίστιν και την θεόθεν αποκάλυψι με το νεοπαγανιστικό μόρφωμα και την αναβίωση των διαμονικής υφής αρχαίων ειδωλολατρικών θρησκειών.

Η δημόσια κριτική ενεργειών και θέσεων πού άπτονται τού πνευματικού βίου δεν είναι ενασχόλησις με την πολιτική, ως κατηγορούμεθα αλλά είναι καθήκον και ποιμαντική υποχρέωσις δια την διαφύλαξι του χριστεπωνύμου πληρώματος από «λύκους βαρείς» έχοντας δοράν προβάτου" (Ματθ. Ζ 15).Τι να πω Ηλία, για τον ανεκδιήγητο Χρήστο Παππά και τα μαθήματα του ναζιστικού χαιρετισμού "heil Hitler"σε παιδάκια ; Αυτός είναι εκτός συναγωνισμού !Ας επανέλθω στον αρχηγό σου και στη περίφημη προεκλογική δήλωση ανάληψης της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία του Φύσσα. Ε, τότε πειστήκαμε πολλοί από εμάς τους υποστηρικτές της Χ.Α. για το σκοτεινό και υπόγειο ρόλο του αφεντικού σου. Καταλάβαμε επιτέλους ότι ο boss σου έβαζε κόφτη στα ψηφαλάκια υπέρ της Χ.Α. με αντάλλαγμα την σωματική του ελευθερία (τη παραμονή του εκτός φυλακής).Α, ξέχασα, υπάρχει και η δήλωση που έκανε υπέρ της θεάς Ήρας, της θεάς Εστίας, δεν θυμάμαι καλά, για να μη δυσαρεστήσει τους "εθνικούς", τους νεοειδωλολάτρες αρχαιόπληκτους του κόμματος, επειδή τότε μάσαγε πολύ τη καραμέλα για την Ορθοδοξία ! Ήθελε βλέπεις να κρατήσει τις ισορροπίες και να διατηρήσει τα ψηφαλάκια εκατέρωθεν.Κρίμα Ηλία, χαραμίζεσαι, φθείρεσαι αδίκως ! Είσαι ένας χαρισματικός νέος άνθρωπος, με εξαίρετο πολιτικό λόγο, με μεγάλες ικανότητες που όμως αναλώνεσαι μέσα στο σκληρό πυρήνα ενός κόμματος που δεν υστερεί σε αποκρουστικότητα από τα κόμματα του αντισυνταγματικού "συνταγματικού τόξου". Καταφέρατε με την αφροσύνη σας να σας έχουν στο χέρι το πιο βδελυρά πολιτικά αποβράσματα της νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας. Γίνατε παίγνια στα αιματοβαμμένα χέρια των νενέκων της Μεταπολίτευσης και των ψευτοηρώων της γενιάς του Πολυτεχνείου.

Θυμάσαι Ηλία, πως ξεκινούσαν οι ομιλίες σε όλα τα γραφεία της Χ.Α. ;

Σου απαντώ : πρώτα με την απαγγελία του εθνικού ύμνου και κατόπιν με την απαγγελία του ύμνου της Χ.Α.

Και πως τελείωνε αυτός ο ύμνος ; Ζήτω η νίκη, ζήτω ο Αρχηγός, ζήτω η Χρυσή Αυγή ! Οι ομοιότητες με χιτλερικό ύμνο είναι προφανείς. Υπάρχει πουθενά η Ορθοδοξία ; Ακούσαμε ποτέ το Πάτερ ημών ; Πολύ αστεία ομολογουμένως η ερώτησή μου, Ηλία !

Πόσο ανώτερη και καλύτερη θα ήταν η ζωή σου Ηλία αν αντί να λες "ζήτω ο Αρχηγός", έλεγες με τη καρδιά σου : " Δόξα σοι ο Θεός η ελπίς ημών, δόξα σοι. Άγιος ο Θεός, άγιος Ισχυρός, άγιος Αθάνατος, ελέησον ημάς. Δόξα Πατρί και Υιώ και Αγίω Πνεύματι. Και νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν. Παναγία τριάς, ελέησον ημάς. Κύριε, ιλάσθητι ταις αμαρτίαις ημών. Δέσποτα, συγχώρησον τας ανομίας ημίν. Άγιε, επίσκεψαι και ίασαι τας ασθενείας ημών, ένεκεν του ονόματος σου. Κύριε ελέησον". Πως μπορείς αντί να προσεύχεσαι στο Κύριο της ζωής και του θανάτου τον μοναδικό αληθινό Σωτήρα μας, να σου δώσει τα δώρα Του που εξαγνίζουν τη βεβαρυμένη από τις αμαρτίες ψυχή μας και δίνουν άρρητη ουράνια χαρά, να βροντοφωνάζεις "αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή" και "ζήτω η νίκη" και ένα σωρό άλλες "παπαριές" ; Πως αντέχεις, αντί να λατρεύεις τον Θεάνθρωπο, τον μόνον αναμάρτητο, να λατρεύεις και να προσκυνάς έναν ανθρωποθεό με ζοφερότατο παρελθόν, παρόν και ίσως και μέλλον ; Αυτή δεν είναι ζωή, αλλά χαμοζωή, "ζωή εν τάφω". Ποιος νίκησε ποτέ σε αυτή την άθλια και μάταιη χαμοζωή μας, μονάχα με το αίμα της φυλής (ανώτερης) του και την τιμή του ;

Ο γράφων δεν γνωρίζει κανένα αίμα και καμία τιμή, εκτός από το Πανάγιο αίμα του "σταυρωθέντα υπέρ ημών" των αθλίων, που καταδέχθηκε να μας επιτρέπει να το πίνουμε εμείς οι ανάξιοι κατά το ιερό μέγα μυστήριο της Θείας Κοινωνίας ! Τέτοιου μεγέθους τιμή μας παρείχε ο Κύριος για να μας δοθεί η δυνατότητα να γίνουμε μέλη του Πανάγιου Σώματός Του, της Εκκλησίας Του, της Αμπέλου Του !

«Προσέχετε ουν εαυτοίς και παντί τω ποιμνίω εν ω υμάς το Πνεύμα το Άγιον έθετο επισκόπους, ποιμαίνειν την εκκλησίαν του Κυρίου και Θεού, ην περιεποιήσατο δια του ιδίου αίματος. Εγώ γαρ οίδα τούτο, ότι εισελεύσονται μετά την άφιξίν μου λύκοι βαρείς εις υμάς μη φειδόμενοι του ποιμνίου· και εξ υμών αυτών αναστήσονται άνδρες λαλούντες διεστραμμένα του αποσπάν τους μαθητάς οπίσω αυτών» (Πραξ. κ, 28-30).

Όμως, Ηλία έχεις και πολλά ελαφρυντικά με τα οποία μειώνεται κατά πολύ η ενοχή σου. Ποια είναι αυτά ; Οι λυκοποιμένες με δορά προβάτου που έχουν κατακλύσει την Εκκλησία του Χριστού έδωσαν το δικαίωμα στους αχρείους πολιτικάντηδες συνταγματικών και μη τόξων να κατασπαράζουν το Ποίμνιο ! Γι' αυτό φτάσαμε σε αυτή τη κατάντια να κυβερνούν την Ελλάδα μας από τη μια μεριά τα μασονοκρατούμενα κόμματα, τα αντίθεα και εθνοκτόνα αριστερά, τα νεοφιλελεύθερα χριστοκάπηλα και πατριδοκάπηλα δεξιά και από την άλλη ο δήθεν "αποδιοπομπαίος τράγος" το κρυφοναζιστικό κόμμα της Χ.Α.

Η υποκρισία σας σπάει καρύδια Ηλία ! Θα προτιμούσα χίλιες φορές να λέγατε ευθαρσώς ποιοι πραγματικά είστε, από το να κρύβεστε σαν τις "πουτάνες που το παίζουνε παρθένες". Όμως, ευτυχώς σας πήραμε "πρέφα" γιατί : "η πουτάνα θέλει να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει".

Ήθελα να ξέρω, όλους εμάς που ελπίζαμε σε σας και ερχόμαστε στα γραφεία της Χ.Α. τι μας θέλατε ; Ηδονιζόσαστε να μας έχετε ακροατήριο στις ομολογουμένως εξαιρετικές συνομιλίες στις οποίες είχαμε παραστεί ; Πλανάται ένα τεράστιο γιατί ; Γιατί πιπιλάγατε το μυαλό αγνών νέων ανθρώπων (εξαιρώ τον εαυτό μου, είμαι 53 ετών γέρος) τόσο καιρό με όμορφα πατριωτικά λόγια, ενώ στην πραγματικότητα όλο αυτό το σκηνικό είχε στηθεί για να χαίρουν άκρας "προσκύνησης", εκτίμησης και σεβασμού, ο τραγόμορφος ανθρωποθεός, η συμβία του Ζαρούλια, η κόρη του Ουρανία, ο ναζιστόβιος Παππάς, εσύ και λιγουλάκι και ο συνονόματός Παναγιώταρος ;

Σκοτώσατε και τις τελευταίες ελπίδες μας ! Παρόλα αυτά, ακόμα και σήμερα σας θεωρώ λιγότερο σκατά από τους υπόλοιπους ψευτοδημοκράτες του ψευτοδημοκρατικού τόξου !

Ο γράφων είναι φυσικά πολύ μικρού πνευματικού αναστήματος για να σου υποδείξει τι πρέπει να κάνεις, ώστε να σπάσεις τις αλυσίδες που σε κρατάνε δέσμιο με το "σατανικά υπέροχο" και τους "Εωσφόρους ποιητές" της Χ.Α.

Το μόνο που ξέρω να σου πω Ηλία είναι : φύγε από το κόμμα ή κάνε εκκαθάριση, αφού προηγούμενως εξομολογηθείς με μετάνοια και ταπείνωση όλα αυτά που σε βαραίνουν, σε ιερέα-πνευματικό.

Αποσυνδέσου από το αποκρυφιστικό κόμμα της Χ.Α. που παίρνει εντολές από τη μασονική στοά Golden Dawn και συνδέσου με ανθρώπους ρασοφόρους ή μη που είναι πραγματικοί ορθόδοξοι χριστιανοί (αυτοί είναι και πατριώτες) και όχι μαϊμούδες. Δεν αντέχουμε άλλο τους Καρατζαφέρηδες, τους Καμμένους, τους Μπαλτάκους, τους Βελόπουλους, τους Μιχαλολιάκους, τους Παππάδες Νίκους και Χρήστους.

Εμβολίασε το κόμμα της Χ.Α. με αίμα Ελληνορθόδοξο, αφού προηγουμένως πετάξεις έξω όλους τους αρχαιόπληκτους, πολυθεϊστές-σκοταδιστές. Συμβουλεύσου και στελέχη της πολιτικής παράταξης "Κοινωνία" για να σε βοηθήσουν να αντιληφθείς ότι η Πολιτική είναι Ποιμαντική.

Χωρίς χριστοφόρους πολιτικούς δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα αυτός ο Αγιοτόκος Τόπος !Με αγάπη και εκτίμησηΚρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=553318928200049&set=a.176101375921808.1073741833.100005658400992&type=3&theater
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

21 σχόλια :

 1. Ομολογώ Ορθόδοξον Πίστην, αλλά δεν συμφωνώ με τα γραφόμενα του συστρατιώτου εν τη Ορθοδοξία ''αρθρογράφου''.
  Με τας τοιούτου είδους κρίσεις και αναφοράς μήπως ακουσίως απομακρύνει πιστούς από την ποίμνην του Κυρίου;
  Πώς είναι βέβαιος διά τα πιστεύω των συνανθρώπων του;
  Είναι και αυτός καρδιογνώστης, όπως ο Κύριός μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Νομίζω ότι ο αρθρογράφος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τα πρόσωπα που αναφέρει στο κείμενό του. Οι άνθρωποι δίνουν αγώνα για να επιβιώσει η ορθόδοξη πατρίδα μας. ΑΝ έκαναν σφάλματα και λάθη, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω.
  Αν ο αρθρογράφος τα έκανε όλα σωστά στη ζωή του και παραμένει αναμάρτητος, ας ρίξει πρώτος τον λίθο, αν ήδη δεν τον έριξε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΡΑΣΟΒΑΡΕΜΕΝΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ρε εσύ Ηλία, δεν τα ρίχνεις όλα μια μούτζα;;; Γιατί αγωνίζεσαι και φθείρεις τη ζωή σου;;; Γιατί δεν απολαμβάνεις την ζωή σου από τον καναπέ, όπως τόσοι και τόσοι;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ;;;; ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ;;;;; ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΠΑΞΕΙ;;; ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΩΝ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ετσι που τα λες φαρμακοτριφτη, καλυτερα να του 'λεγες να τα παρατησει και να παει στο αγιο ορος να γινει καλογερος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αρθρογράφε, μέτρησες πόσους αγιασμούς έκαναν αυτοί οι άνθρωποι που κατακρίνεις σε διάφορες εκδηλώσεις; Μήπως είναι πιο ορθόδοξοι από εσένα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μη κρίνεις, ίνα μη κριθείς, λέει η Καινή Διαθήκη. Εσύ κύριε φαρμακοποιέ έκρινες ανθρώπους (δικαίως ή αδίκως). Γι' αυτό κρίθηκες και συ από τους σχολιαστές, όχι μόνο αρνητικά, αλλά και αυστηρά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μπας και μετάνιωσε για όσα έγραψε ο φαρμακοτρίφτης;
  Αν έχει την παρρησία των Ορθοδόξων Χριστιανών, ας γράψει ένα σχόλιο.
  Μεταμέλησε για όσα έγραψε, ναι ή όχι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΚΟΦΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Φαρμακοτρίφτη ένα ακόμα κείμενο σαν το παραπάνω άμα γράψεις, το μισοκαμμένο το έκαψες τελείως και θα ησυχ΄σουμε κι εμείς απο την αρρώστια σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο φαρμακοποιός ίσως να τα καταφέρνει καλύτερα στα φάρμακα. Το γραπτό του κείμενο, εμένα τουλάχιστον, με απογοήτευσε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο
  ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
  ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ
  ΣΤΗΝ ΕΡΤ 2 ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
  ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

  ΟΤΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
  ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΙΧΟ ΕΒΡΙΖΑΝ
  ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΝ
  ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
  ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε, παντού υπάρχουν καλοί και κακοί.
   Στην οικογένεια,
   στους πολιτικούς,
   στα κόμματα,
   στους δημοσίους υπαλλήλους,
   στην Εκκλησία.
   στους 12 μαθητές του Χριστού (βλέπε Ιούδας).
   Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;;;;;;;;;;;

   Διαγραφή
 14. η χρυση αυγη ειναι πολτικο κινημα και οχι θρησκευτικο-θεολογικο
  τις ιδιες ερωτησεις να κανετε και σε εκπροσωπους της νουδου πασοκ τσυριζα κκε και ολων των κομματων και θα δειτε εκει μασωνους σιονιστες και λοιπα αθεα αντχριστα αντιορθοδοξα αποβρασματα.... αντε πατε να ψηφισετε αυτους αφου σας ενοχλει ο παγανισμος της χα, η οποια ειναι η μονη φανατικα υπερ της ελληνορθοδοξιας.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΑΧΧΧ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙ ΜΙΚΡΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ...Π.Χ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΑΚΡΙΒΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΜΕ 5-6 ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ Ε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗ !!!!...ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ....ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΡΕ ΑΠΟΠΡΟΣΝΑΤΟΛΙΣΤΗ ...ΟΥΥΥΥΣΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. 10:10, με κάλυψες απολύτως!............. ...Λ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. anegkefalistan.blogspot.gr/2011/10/blog-post_8468.html
  pieria-gr.blogspot.gr/2011/07/blog-post_7373.html
  metsovitis.blogspot.com/2011/11/blog-post_5739.html
  toklysma.weebly.com/home/category/b056424797
  www.onalert.gr/stories/eimai-ethnikistis-kai-leo-oti-i-xrysi.../40198
  Y.Γ Βαλτε του τον ολο στον Κ@λο του ιχνηλατη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Στροφή στον Πατριωτισμό ολοταχώς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Οι πατριώτες δεν πρόδωσαν ποτέ την πατρίδα, αντιθέτως θυσιάστηκαν γι' αυτήν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ellinonafipnisis.blogspot.com/2011/03/blog-post_3237.html
  anegkefalistan.blogspot.gr/2011/10/blog-post_8468.html
  tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/49111
  Πολλα περιεργα συμβαινουν!
  ixnos.blogspot.gr/2015/04/blog-post_70.html
  Υ.Γ Καλλιροηs Λαγονησι ενα χεσιμον πτηνου δρομοs βαψωμαλλιαs παρλαπιπαs μπερτοδουλοs αλλοπροσαλλοs πομφολυγαs Λαγοs-ΛΑ.ΣΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]