Ραχήλ Μακρή: «Η επίθεση στον ΣΚΑΪ είναι μια προβοκάτσια αντιπερισπασμός στην υστερία του Τσίπρα και στην βία των μπράβων του στην Θεσσαλονίκη»

Δήλωση της Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην Βουλευτή, κ. Ραχήλ Μακρή, για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪΜια επαγγελματικά συντονισμένη ενέργεια με την συνήθη προειδοποίηση και ζημιά σε χώρο που ευτυχώς δεν κινδύνεψαν εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ, ήταν η προβοκάτσια αντιπερισπασμός στην υστερία του Τσίπρα και την βία των μπράβων του.

Των μπράβων του, που φορώντας κράνη ξυλοκόπησαν έναν 29χρονο που κρατούσε ελληνική σημαία, των μπράβων του που φορώντας κόκκινα περιβραχιόνια ως άλλη Γκεστάπο ασκούσαν βία σε πολίτες που παρευρέθηκαν στον χώρο της αποτυχημένης ρωμαϊκής φιέστας του πατριδέμπορα «αντιεθνικιστή» πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα, που ένας «ελληνοποιημένος» αφροασιάτης ψηφοφόρος του εισέβαλε σε εκκλησία στην Πάτρα έχοντας επιδοθεί σε συνθήματα κατά των Χριστιανών.

Την ίδια ώρα που έγινε γνωστή από τους Γερμανούς ιδιοκτήτες του ξεπουλημένου αεροδρομίου, η αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου από Μακεδονίας σε Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της συμφωνίας των Πρεσπών με την οποία παρέδωσε «μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα στα Σκόπια.

Ραχήλ ΜακρήΟικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr

loading...