«Κόντρα» με κερδισμένη τη Super League

Παράταση μέχρι την Τετάρτη για να καταθέσουν (σε κλειστό φάκελο) τις προτάσεις τους για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος πήραν ΟΠΑΠ και «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ».

Στη Super League δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για το πώς εξελίσσεται η διαδικασία, καθώς ο ανταγωνισμών των δύο εταιρειών θα αυξήσει για την ίδια το ποσό που θα μπει στα ταμεία και θα μοιραστεί στις ΠΑΕ, έστω κι αν οι εποχές των χορηγιών 10 και 12 εκατ. ευρώ ετησίως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Εκτιμούν, δε, πως το «μπάσιμο» του Βαγγέλη Μαρινάκη θα ωθήσει τον ΟΠΑΠ να καταθέσει μεγαλύτερη πρόταση από τις δύο πρώτες, οι οποίες και είχαν απορριφθεί. Κάποιοι, μάλιστα, εύχονται μεταξύ σοβαρού και αστείου να εμφανιστεί στο προσκήνιο ο Ιβάν Σαββίδης με τη «DIMERA MEDIA», μιας και ετοιμάζεται να μπει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Υπενθυμίζεται πως ο ΟΠΑΠ αρχικά πρόσφερε 1,5 εκατ. ευρώ για την τρέχουσα σεζόν και από 2 εκατ. ευρώ για τις επόμενες τρεις περιόδους, ενώ η δεύτερη προσφορά προέβλεπε 1,5 εκατ. ευρώ για φέτος, 2 εκατ. ευρώ για του χρόνου και δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης για το 2018/19 με 2,5 εκατ. ευρώ και για το 2019/20 με 3 εκατ. ευρώ.

Πηγη sportfm
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]